Şimdi Ara

500 tl ye kadar akıllı telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Annem için bi akıllı telefon bakıyorum.

Çok yoğun telefon kullanan biri değildir kendisi zaten.Whatsapp facebook kullanır diye düşünüyorum az çok.Oyun olarak ta candycrush tarzı oyunlar oynar en fazla.Çok çok performanslı birşeye gerek yok ama dediğim uygulamaları kullanırken sıkıntı çıkarmaması yeterli.Ekran boyutu da iphone 4 ten biraz büyük olsa yeterlidir.

Biraz araştırma yaptım zenfone 4 gözüme çarptı en yakın olarak 400-450 tl civarında bu telefon.Bilgisi olan varmı acaba zenfone4 yeterli bi telefon olur mu daha yi fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

• TheDodO kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor sitesinde Sony Xperia E4 525 tl eğer &5 indirim çıkarsa 500 tl gibi bir fiyata geliyor birde 50 tl maxipuan veriyor 450 tlye gelmiş oluyor ama indirim çıkmasını beklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Gittigidiyor sitesinde Sony Xperia E4 525 tl eğer &5 indirim çıkarsa 500 tl gibi bir fiyata geliyor birde 50 tl maxipuan veriyor 450 tlye gelmiş oluyor ama indirim çıkmasını beklemelisin

sağolasın dostum.Bu E4 zenfone4 ' den daha mı performanslı bir telefon pek bilmiyorum.Ne dersin ?

bu arada up başka fikri olan arkadaşlar var mıdır acaba ?
    Sony xperia E4 artıları zenfone 4'e göre

+5 inç ekran
    +540x960 QHD ekran
    +Ips
    +Flaş
    +2mp ön kamera
    +8Gb dahili hafıza
    +2300 mah batarya

Daha sayamadığım birsürü özellik...
  • Dostum bunların dışında işlemci ve ram konusunda durum nedir.Hangisi daha iyi donanıma sahip bunlarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 30 Nisan 2015; 15:48:43 >
    Ramleri Aynı ikisininde 1GB
    Sony Xperia E4'ün işlemcisi çok azda olsa zenfone 4'den iyidir diye düşünüyorum
  • Hocam bu fiyata alınan android pişman eder onu söyliyim şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Luma'ya bir göz atabilirsiniz.
  • Bu bütçeye bence lumia alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.