Bildirim
5000 sms
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: erkaya_mustafa
yok eklemeyyi unutmuşum hattım vodafone, ondandamı aynı
1 HAFTADA BİTİRİYORMUUSN Kİ? 5000 SMS zaten sen iptal ettirene kadar her hafta hattına 5000 sms yüklenecek
dikkat etmemişim avea için yazmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 6 Ekim 2008; 20:58:48 > -
yok eklemeyyi unutmuşum hattım vodafone, ondandamı aynı -
hoca bitirde sonra düşün :D bitmez kolay kolay -
Nasıl bitecek ki yaa ben 1 ayda 3000 tane zor bitiriyorum -
arkadaşlar normalde imkanı yok bitmiyordu en fazla 2bin atabiliyordum ama bu hafta bitmek üzere,arkadaşlar coştu sürekli mesaj atıyorlar bende cevaplıyorum.
perşembe günü akşam 7gibi bitecek bir hafta sürem ve benim şuan 1000 sms hakkım kaldı ve her dakika azalıyor kesin bitecek bi çare bulmam lazım off yazamıyorum bile parmaklarım acıyor tuşlara basmaktan -
vodafone lu olupta benden fazla mesaj atan yok herhalde -
quote:
vodafone lu olupta benden fazla mesaj atan yok herhalde
Yok ben bi günde 890 tane attığımı biliyorum Turkcell
ama mesajlar; tamam, evet, oldu.. gibi mesajlardan oluşuyo genelde bi nevi Msn Messenger
-
alyanki seninki de iimiş ama ben yazdığımda 2sms oluyor kesin daha aşağısı kurtarmıyor ,şaka maka sağ elimdeki parmaklarımla klavyeye basamıyorum ya dondu sanki -
quote:
alyanki seninki de iimiş ama ben yazdığımda 2sms oluyor kesin daha aşağısı kurtarmıyor ,şaka maka sağ elimdeki parmaklarımla klavyeye basamıyorum ya dondu sanki
o kadar uzatmaya gerek yok hocam. 1 dk da karşılıklı toplam en az 10 msj gidip geliyo valla -
konuşmalar birbirine karışmıyormu ya iç içine girer herşey
son 500smsim kaldı yaa -
quote:
konuşmalar birbirine karışmıyormu ya iç içine girer herşey
son 500smsim kaldı yaa
Tek kişiye çalışıyorum genelde karışma olmuyo 500 sms kaç gün var daha abartmışın sen iyce
-
naparsınız siz ya .hızlı erkekler sizi. geçen sene 14 mesaj çekmişim yani ayda ortalama 1 mesaj -
ama gece gündüz susmayan bir msn adresim var tüm arkadaşlarımda orda ;) mesaj pek işime yaramıyor yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X