Şimdi Ara

5000 tl oyun sistemi toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. yaklaşık 2 hafta sonra yeni sistem almayı düşünüyorum. bütçe 5000 tl. en fazla 5300 e çıkar. mümkünse gtx1080 li bir sistem önerisi yapabilirmisiniz?

• up
  • 1080 li sistem için şöyle bi baktım 6k civarı tutuyor. yani istediğin rakama da toplanabilir ama 1080 almışken 6600k ve 16gb ram alınmalı bence.

Tek fanlı founders kartlar yükte iken gürültülü çalışıyorlar. ağustos a kadar sabredebilirsen daha çok çeşit gelecek.
  • DIA kullanıcısına yanıt
    Agustosta neler gelecek bir de ssd ram gibi ufak seylerden kisilmazmi onlar daha sonra alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi baktim cidden 1080 li sistemin oluru yok o zaman 1070 li bir sistem oneriniz varmi

• Ağustos ta Pascal custom soğutuculu modeller tr shoplarında yaygınlaşacak ve polaris kartlar hakkında feedbackler testler yayınlanacak.

RX480 in göstereceği performans ta çok önemli 2li crossfire eğer 1080den kayda değer derecede yüksek performans verirse
    Ozaman 1080lerde fiyat düşebilir.

Çok ara bir dönemdeyiz dediğim zamana kadar araştırma yapıp sabretmeniz çok faydanıza olur.

• Mevcut bir sistemin varsa 2 ay idare et.

• Yeni bir sistem lazim fakat ekran kartini 2. elden idarelik bisey alsam olurmu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.