Şimdi Ara

5000 TL' ye kadar Acil Tv Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba uzun yıllar kullandığım Tv bozuldu. Tv ye ihtiyacım var. Maksimum 5000 TL'ye kadar 49-55 inç arası mümkünse Android ve 4k Tv bulabilirmiyim. Fiyat/Performans oranı yüksek Tv önerirseniz memnun olurum. Aklımda Philips 50PUS 8505 modeli var. Bu modeli tavsiye eder misiniz?

• Merhaba,

1 haftadır F/P televizyon arayışı içerisindeydim ve dün 55" Vestel 55U9500 4K TV 4.500 TL'ye satın aldım.

4K mevcut ama android değil, özellikle android tercih etmedim.

Birkaç saat kullanma fırsatı buldum. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Görüntü kalitesi oldukça tatmin edici. Mevcut yüklü uygulamalarda benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak seviyede. Ayrıca Samsung telefonuma Vestel uygulamasını indirdim ve TV 'yi kolay şekilde kumanda edebiliyorum.

Birkaç saat test kullanımımda oldukça memnun kaldım. @chemistry_42

• Teşekkür ederim hocam açıkçası Vestel düşünmüyorum elektronik işi şans işi tabiki ama yakın akrabam 4 yıl önce Vestel 43 inç TV aldı YouTube çalışmıyor güncelleme de yapılmıyor ekranında da dikey çizgiler oluştu.
  • Merhabalar, TV aldınız mı, hangi marka model aldınız ve memnun musunuz? Ben de 5000 lira bandında bir TV arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 50q60t modelini Hepsiburada dan aldım hocam şimdilik bı sorun yok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.