Bildirim
5000 TL' ye kadar Acil Tv Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
1 haftadır F/P televizyon arayışı içerisindeydim ve dün 55" Vestel 55U9500 4K TV 4.500 TL'ye satın aldım.
4K mevcut ama android değil, özellikle android tercih etmedim.
Birkaç saat kullanma fırsatı buldum. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Görüntü kalitesi oldukça tatmin edici. Mevcut yüklü uygulamalarda benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak seviyede. Ayrıca Samsung telefonuma Vestel uygulamasını indirdim ve TV 'yi kolay şekilde kumanda edebiliyorum.
Birkaç saat test kullanımımda oldukça memnun kaldım. @chemistry_42
-
Teşekkür ederim hocam açıkçası Vestel düşünmüyorum elektronik işi şans işi tabiki ama yakın akrabam 4 yıl önce Vestel 43 inç TV aldı YouTube çalışmıyor güncelleme de yapılmıyor ekranında da dikey çizgiler oluştu. -
Merhabalar, TV aldınız mı, hangi marka model aldınız ve memnun musunuz? Ben de 5000 lira bandında bir TV arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung 50q60t modelini Hepsiburada dan aldım hocam şimdilik bı sorun yok memnunum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X