Şimdi Ara

500dk , 250sms , 20 gb net hat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Değerli arkadaşlar. Emeklilik nedeniyle iş yerinden ayrıldım. Şimdiye kadar uygun fiyata şirket hattı kullandım. Hatlarım dolayısı ile boşa düştü. Tekil olarak 500dk ,250sms ve 20gb internet hattı bizlere yeterli  5 hattım var. Uygun ve kaliteli ne var !? Ne tavsiye edersiniz. Saygilarim.ile.

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Malesef uygun kaliteli suan hic bir operatorde yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi süre önceye kadar firmalar şov yaptı. Çok ucuz fiyata tarifeler vardı şimdi hepsi çekti o tarifeleri aynı anda.
    Tercihen herhangi bir firmanın faturasızına geçip, uygulamadan faturalıya geçiş kampanyaları ucuz olabilir en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen pazara kadar yazsanız 180TL ye 20GB 1000DK tarifeler vardı, şuan o fiyatlara yakın bile değiller…

• Şu an bulabileceğiniz en uygun tarifeler BIMCell ve PTTCell'de. Ve fakat yaklaşık bir hafta süre ile tüm operatörlerde çok daha uygun tarifeleri kaçırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 25 Aralık 2024; 23:48:57 >
  • 31 aralığa kadar süpriz bir şeyler olabilir mi ?

• forumdaki bazi insanlari okuyor ama anlamiyorum, konu sahibi biraz incelemeden hazira konmak istemis tamam, olabilir

neredeyse tum mesajlar cozumsuz bir gecmise donuk ifadeler iceriyor , kacirdiniz, bitti, oyleydi boyleydi seklinde

allah askina bu mesajin soruya veya benzer meraktaki insanlara ne faydasi var ? belki ben kaciriyorum siz soyleyin cidden..yazmis olmak icin yazmaktan baska sey degil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turk telekomdaki konusmasi az interneti makul esim tarifelerini inceleyin, telefon uyumluysa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.