Bildirim
500dk , 250sms , 20 gb net hat tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef uygun kaliteli suan hic bir operatorde yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi süre önceye kadar firmalar şov yaptı. Çok ucuz fiyata tarifeler vardı şimdi hepsi çekti o tarifeleri aynı anda.
Tercihen herhangi bir firmanın faturasızına geçip, uygulamadan faturalıya geçiş kampanyaları ucuz olabilir en fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen pazara kadar yazsanız 180TL ye 20GB 1000DK tarifeler vardı, şuan o fiyatlara yakın bile değiller…
Şu an bulabileceğiniz en uygun tarifeler BIMCell ve PTTCell'de. Ve fakat yaklaşık bir hafta süre ile tüm operatörlerde çok daha uygun tarifeleri kaçırdınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 25 Aralık 2024; 23:48:57 >
31 aralığa kadar süpriz bir şeyler olabilir mi ?
forumdaki bazi insanlari okuyor ama anlamiyorum, konu sahibi biraz incelemeden hazira konmak istemis tamam, olabilir
neredeyse tum mesajlar cozumsuz bir gecmise donuk ifadeler iceriyor , kacirdiniz, bitti, oyleydi boyleydi seklinde
allah askina bu mesajin soruya veya benzer meraktaki insanlara ne faydasi var ? belki ben kaciriyorum siz soyleyin cidden..yazmis olmak icin yazmaktan baska sey degil yani
-
turk telekomdaki konusmasi az interneti makul esim tarifelerini inceleyin, telefon uyumluysa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X