Şimdi Ara

500w psu ile gtx 960

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce alıcağım sistem hakkında başlık açmıştım fakat bazı aile içi sorunlardan dolayı bütçemi 2600tl'ye kadar zorlayamadım malesef.
    Bu süre zarfında monitörümde çok sert bir darbe aldı ve sizlere ömür oldu. yani 2400tl sisteme birde monitör eklendi. gtx 970'den 960'a düşmek zorunda kaldım.
    aslında başka pek birşey değişmedi. bide aklıma takılan kasa dışında. Sistemimi bugün sipariş ettim. Onaylanmasını bekliyorum ama aklıma takılan bir soru var.
    xigmatek asgard 381 500w kasa almak zorunda kaldım üzülerek. Evet z3 plus kadar kaliteli bir kasa değil ama 210tl gibi bir fiyata aldım çok ucuzdu ve başka seçeneğim yoktu.
    Yanında gelen dahili psu 12v kanalından 394v akım veriyormuş fakat yetermi diye aklımda çok büyük soru işaretleri var. biri benim içimi rahatlatabilir mi ?
    500w lık bu psu gtx 960 ve i5 4460'ı beslemeye yeter mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pensilvania -- 31 Temmuz 2015; 1:15:53 >

• 380.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

380.

Yani ? Yetermi yetmezmi hocam yorum yapmak için yorum yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pensilvania

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

380.

Yani ? Yetermi yetmezmi hocam yorum yapmak için yorum yapmayın

380.
  • pensilvania kullanıcısına yanıt
    İnsan gibi cevap verip beni aydınlatabilecek var mı ?
  • Hocam nvidia'nın gtx960 için önerdiği minimum psu watt değeri 400w.bence daha kaliteli ve verimli +80 bronze sertifikalı bi 500w psu yeterli olucaktır.şunu tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi.html
  • 394w yeter sorun olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeter ya zaten iki komponent de totalde çok aşırı güç çekmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasayı aç powersupply üstünde 12v üzerinden ne kadar verdiği yazıyorsa ona bak, yazmıyorsa 12v üzerinden kaç A akım veriyorsa onu 12 ile çarp, ufak tefek mühendislik hesaplamaları dışında az çok ne kadar verdiğini bulursun. 394w ile gayet yeterli gelecektir.
    forumda bilinenin aksine verimlilik sadece o gücü vermek için prizden ne kadar güç çektiğiyle ilgili, kaliteli bir psu da kalitesiz bir psu da iş görür fakat kalitesiz psu uzun vadede cebini yakar
  • 400 watt civarı enerji veriyorsa +12V kanalından çalıştırır. 760 daha fazla enerji çeken bir kart olduğu halde VS450 ile kullandım. (+12V çıkışı 408 Watt)

GTX960'ta tek 8 pin giriş varken 760'ta 8+6 pin var. Etiket değerini verirse sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.