Şimdi Ara

5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok hocam nerde şayomi de o incelik,hala aynılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Exynos'lu ise o farklı bir dünya. Snapdragon her açıdan daha iyi ve sorunsuz.

F3'de video çekerken kameralar arasında geçiş yapılabiliyor mu? 5000 lira verip de bunu yapamıyorsa yazık. Adamlar en iyi işlemciyi, en iyi kamera sensörünü de koysa yazılımda sınıfta kalıyorlar. Ben Xiaomi'ye kesinlikle 5000 lira vermem. 3 farklı Xiaomi telefon kullanmış biri olarak söylüyorum.

Hocam mi 5 kullandım şuan mi 6 kullanıyorum. Mi 5'i eşime vermiştim şuan tökezlemeye başladı. Mi 6 hala canavar gibi 4 senedir sorunsuz kullanıyorum. Snapdragon 870'li, 8gb ramli, 120 Hz amoled ekranlı , uzun yıllar kullanılacak ve 5000 TL altında vereceğiniz telefon tavsiyelerine açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

Hocam mi 5 kullandım şuan mi 6 kullanıyorum. Mi 5'i eşime vermiştim şuan tökezlemeye başladı. Mi 6 hala canavar gibi 4 senedir sorunsuz kullanıyorum. Snapdragon 870'li, 8gb ramli, 120 Hz amoled ekranlı , uzun yıllar kullanılacak ve 5000 TL altında vereceğiniz telefon tavsiyelerine açığım.

Alıntıları Göster
    poco x3 pro.
    batarya daha iyi ama işlemci daha kötü, mi note 10 pro

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

poco x3 pro.
    batarya daha iyi ama işlemci daha kötü, mi note 10 pro

Alıntıları Göster

Poco x3 pro çok mantıklı benim de aklımı çeliyor hocam ama arka kamera tasarımı beni cidden rahatsız ediyor. Arkaya 4 tane kamerayı bu kadar çirkin koymayı nasıl başarmışlar hayret ediyorum. Mi note 10 pro hali hazırda kullananlar için gerçekten güzel cihaz ama gsmarenadan bakınca 2019 çıkışlı olduğu gözüküyor bu da bu sene son güncellemeleri alır 2022'de herhangi bir android güncellemesi alırsa büyük sürpriz olur gibi hocam. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. X3 Pronun arkasında 1 ya da 2 kamera olsa düşünmeden sipariş verirdim gerçekten.

• xmenvirüs kullanıcısına yanıt
    Android 12 almayınca ne oluyor? Çöp mü oldu telefon? İsteyen istediği telefonu alır beni ilgilendirmez ama bu mantık bana saçma geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt
    Hocam android 11 ve öncesinde bulunun çok büyük bir güvenlik açığı var. Android 12 ile kapatıldı bu açık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.