Şimdi Ara

5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0919Z4BC1

Resmi web sitesi: https://www.mi.com/tr/product/poco-f3/specs

Detaylı teknik özellikler: https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f3-10758.php

5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kamerası iphone 11 den iyi mi ?

• muraska M kullanıcısına yanıt
    Youtube'dan karşılaştırmalara bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o arka logo ne öyle ya çok kötü duruyor

• ram 6gb 5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W) 

• 5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W)
    O işlemci ve o kamera ile 4k 60fps çekim yapamaması garip geldi.
    Poco f1 sahibiyim ve android 12 almayacağı söylentisi var. O yüzden almayı düşünüyordum fakat f1 bile 4k 60fps çekim yapabiliyorken bu telefonun yapamaması garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 6 Ağustos 2021; 16:58:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon.. iPhone karşılığı olarak 11 var arada pek bir fark kalmamış fiyat olarak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha ne istiyorsunuz elma'sını göstermek isteyenler şekilden şekile giriyor, siz telefonu kulağınıza koyduğunuzda kocaman poco yazısıyla direkt şekil yapmış oluyorsunuz :)

şaka bir yana ben de istemem ama zaten herkes kılıfla kullanıyor.

• İlk satışa çıktığında n11 mieko satıcısından indirimle birlikte 4800e almıştım siyah renk 6gb versiyonunu 3 aydan fazladır kullanıyorum sorularınız varsa merak edenler sorabilir.

• xmenvirüs kullanıcısına yanıt

İşlemci değil de kullanılan Sony IMX 582 sensör 4k60 video desteklemiyor. Bendeki Mi9t proda bile 4k60 destekli Sony IMX 586 sensör varken, güncel bir telefonda chipset desteklediği halde 4k60 çekim yapmayan bir sensör kullanmaları ilginç olmuş tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 7 Ağustos 2021; 13:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf o sebepten amazonda mavisi varken alamadım siyahını bekliyorum. Mi store da inceledim cihazın kasası çok hoşuma gitti siyahta o poco yazısı yok allahtan. Sensör kağıt üstünde daha kötü olmasına rağmen işlemcinin etkisi sanırım fena değil fotoğraf kalitesi, bekliyoruz bakalım amazonu :)

• superminator S kullanıcısına yanıt
    Hocam sitesinde 4k 30 fps ile ilgili çekim yapabildiği yazıyor.
    Poco f1 de ilk çıktığında 4k 30fps çekim yapıyordu, kullanıcılar "bu işlemci nasıl 60 fps çekemez" diyince tek güncelleme ile 4k 60fps e çıkardılar. Bu durumdan benim çıkarımım fps artışının işlemci gücüne bağlı olduğu yönünde oldu. Sensör çözünürlüğü belirlerken işlemci gücü işlenicek kare sayısında etkin rol oynuyordur die düşünüyorum.

• Aynı fiyata Snapdragon'lu S20 FE varken alınır mı bilemedim...

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını soracaktım alınmaz bence. Ben s21 fenin çıkmasını bekliyorum umarım düzgün fiyattan çıkar

• Boyle telf. Yapip hadi kablosuz sarji geçtim. Bildirim gelince yanip sonen led bile yok. Hafıza kartı takilmadigini görünce kafadan elendi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4700 e oneplus 8t aldim..malum yollardan.12/256. Sd 865...120 hz amoled ekran vsvs

• quote:

Orijinalden alıntı: dezenfekte39

İlk satışa çıktığında n11 mieko satıcısından indirimle birlikte 4800e almıştım siyah renk 6gb versiyonunu 3 aydan fazladır kullanıyorum sorularınız varsa merak edenler sorabilir.
    1. ısınma problemi var mı? ( kamera çekimi 5. dakikada antutu programındaki sıcaklık değerleri nedir* elle tutulduğunda ciddi bir sıcaklık hissediyormusunuz?
    2. ekran hızı 120 yazmış ama reelde bu kendini gösteriyor mu?
    3. optik sabitleme yok diyor kamera çekiminde bu kötü sonuç veriyormu?

cevaplarsan sevinirim. elimde s 20 fe var ve ısınma problemi beni deli ediyor. 5099 TL Xiaomi Poco F3 128-8GB/Snpdrgn 870/AMOLED 120Hz/UFS 3.1/48MP+20MP/4520 mAh(33W) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Aynı fiyata Snapdragon'lu S20 FE varken alınır mı bilemedim...

bende s 20 fe var. bence kronik ısınma problemi+ parmak izinde ekran açılırken flaş patlama gibi ekran açılması büyük problem.

özellikle kamera çekiminde 60dereceyi bulan bir ısınma problemi var

• izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt
    Resource monitör mini pro ile 5dk video çekiminde sıcaklık 43 gösteriyor kendi kılıfı ile kullanıyorum. Elime çok az bi ılıma geldi 4dk sonunda filan ama belli belirsiz o da hiç rahatsız edici değil. 60 ve 120 Hz arasında baya bi fark var gözle görülür derecede fakat 120 alınca şarj daha hızlı bitiyor o yüzden 60ta kullanıyorum ben oyuna filan girersem 120ye çekiyorum ancak. Batarya bir günü rahat çıkartıyor her türlü, yaptığın işlemlere göre bir buçuk iki günü bulabilir. Açıkçası pek video özelliğini kullanmıyorum optik sabitleyicisi yok ama bana göre yeterli gayet videoyu çektikten sonra izlerken öyle gözle görülür bi problem yok sabitlemeyle ilgili baska telefonlarda daha iyileri vardır tabi muhtemelen. Buraya cevap yazarken aynı program 34-35 derece gösteriyor normal kullanımdaki sıcaklığı. Sıcak bi yerde yaşıyorum bu arada klima açıkken yaptım testi. Umarım yardımcı olmuştur.

• izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt

Exynos'lu ise o farklı bir dünya. Snapdragon her açıdan daha iyi ve sorunsuz.

F3'de video çekerken kameralar arasında geçiş yapılabiliyor mu? 5000 lira verip de bunu yapamıyorsa yazık. Adamlar en iyi işlemciyi, en iyi kamera sensörünü de koysa yazılımda sınıfta kalıyorlar. Ben Xiaomi'ye kesinlikle 5000 lira vermem. 3 farklı Xiaomi telefon kullanmış biri olarak söylüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.