Şimdi Ara

50bin-55bin arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dizel veya lpg li km düşük 2009 yukarısı sedan araç almayı düşünüyorum. muhtemelen bu fiyatlara manuel vites olur otomat. de olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Focus olabilir ya da corolla lpg sorunu yok temiz 2012 elegant full düşük kmli bulursan kaçırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra 1.4 turbo
  • linea

• 2013+ 1.33 Corolla Life, 2011-2012 1.6 Corolla Comfort Extra veya denk gelirse Elegant, 2012+ Opel Astra sedan, 2009-2011 1.6 Titanium Focus. Seç beğen al

• eyvallah 2011 avensis elegant extra işimizi görecek sanırım. düşük km 60 bini buluyor sanırım. km ye takılmadan temiz denk gelirse bakacaz artık
  • Memleket bitmiş.

• Dizelse kesinlikle focus...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-kazasiz-agir-bakimli-beyaz-focus-431638797/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IS8 -- 6 Mayıs 2017; 8:5:24 >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    neden
  • o.m O kullanıcısına yanıt
    Neden olabilir senin gibi uyanık geçinenler yüzünden. Enayi bulabildin mi focusa

• afyonlu0354 A kullanıcısına yanıt
    kardeş manyak mısın ne alaka benim sattığım aracı alacak adam niye enayi olsun. gelir görür beğenirse işine gelirse alır beğenmezse almaz kullanmaya devam ederiz. seni niye bu kadar dertlendiriyor. numaram var orada ara konuşalım sıkıntın neyse.
    Senin gibiler yüzünden bu piyasa böyle olmayacak araçlara abartılı fiyat yazdığın piyasa da boğulursun inşallah

öyle sallamakla olmuyor kardeş. ben 5 6 yılda bir belki araç değiştiririm. piyasayı oluşturan günlük al sat yapanlardır. 5 yılda bir araç satan insan piyasa neyse ona göre davranır. araç belli diğer ilanlar belli çevremizdeki fiyatlar belli. ben almak istediğim aracı düşündüğüm fiyattan mı alabiliyorum. bir de kullanıcı olunca temiz değişensiz kazasız insan evladı birinden altındaki araca milli servet gözüyle bakan insandan arıyorsun buna da bin ikibin fazlayı gözden çıkarırsın zaten. sen anlamazsın bunları öyle mal mal okuyup geçersin de neyse yine de her fırsatta sıkılmadan senin gibilere hatırlatırız.
    O baktığın ilandakiler de senden geri kalmaz zaten bu ülkede bir siz uyanıksınız geri kalan herkes saf. Geçeceksin temiz araç ayaklarını metal yorgunluğu ne olacak 10 yılı devirmiş araca sıfır muamelesi yapıyorsun

baktığım araçlar mı 81 vilayetin aracı var piyasa belli.bizim aldığımız araçlar metal değil mi. ne adamsın ha. satarken bu araçlara 1 milyon km garantisi veriyorlar diye konuşursunuz ama. 10 yılda metal mi yorulacak. 1 milyonu ne zaman yapıyorsun. aracı yapanlar saf bi sen akıllısın değişimi gereken parçalar zamanı gelince istemesen de değişiyor zaten. sen metalim yoruldu deyip aracının kapısını kaputunu vs 5 yılda bir değiştir ustasın bir de akıllısın çok biliyorsun. Şuhutlu musun sen nicki yeni farkettim. geçen istanbuldayım asıl memleket şuhut deyince Şuhutlulara araç yok deyip kapatmıştım. sen misin o o değilsen bile Şuhutlu tarafın var galiba. sevmem hiç yine dönüp dolaşıp buluyor. bunda da vardır bi hayır.
    Ey kendini zeki sanan aslında yanindan bile geçmeyen arkadaş hangi firma 1 milyon garanti veriyor daha hiçbir firmanın türkiye de böyle garanti verdiğini duymadim. Farzet ki verdi onu da benzinde kullanım için verir lpg kullanınca sen motor gücü kaybolmuyor mu sanıyorsun öğrende gel klavye bebesi

klavye bebesi ne kardeş iyice saçmaladın uza bakalım hadi. sen 100 binden sonra yada 10 sene sonra metalim yoruldu deyip ayır hurdaya aracını sıfır al bin. piyasaya güvenmiyorsan git tonla sıfır araç var bayisi var o var bu var. dışarda da azıcık aklınla millete akıl verme burada yaptığın gibi enayidir saftır ucuz aldıydın pahalı verdiydin hakaret de etme. üstüne bir de Şuhutlusun bigün birinin elinde kalırsın. sana benden abi tavsiyesi.
    Ülkenin durumu ortada olduğu için senin gibi pişkinler kafasına göre fiyat yazıyor. Ey beyni bedeninden göç etmiş arkadaş Avrupaya bak bakalım klasik arabalar dışında 10 yaşın üzerinde araç bulabiliyor musun. Biraz oku öğren öyle yaz

• Insignia.

hakikaten zekandan şüphe ediyorum avrupada bizdeki kadar yaşlı araba olmamasının sebebi şurada enson tartışılacak konu onu da seninle zaten yapmam. senin gibi üstün zekalı arkadaşlara bayiler bomboş tenekeleri metal yorgunu değil 0 araç kokusu diye palavralarla iteledikleri için yada senin gibi kibritçi cimri herifler yüzünden 10 takla atmış araçlar rağbet görüp yollarda oldukları için olmasın. senin gibi Şuhutlulara günahımı bile parayla vermem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.