Şimdi Ara

50bine kadar araç tavsiyesi arıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum bende 1.2 tce megane hb 2016 bulamadım bitmiş Türkiye genelinde 2016 modeli. Tam fırsat aracıydı resmen 63bine. Kaçırdık. Bu araba işi sıkıntı ikinci elde içime sinen araç göremiyorum. Napaca bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bysmtnc B kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumdayız bende attrage için büyük umutlar beslemiştim ama olmadı.

şimdi yarın bir arkadaş açık arttırmaya katılacagız gel birlikte gidelim dedi yarın birde oraya gidecegim. piyasanın 1000 tl altına kalıyor coğunlukla ve full ekspert raporlu imiş motor testi km orjinalligi her parcanın orjinal olup olmadığı ve boya durumu yazılıyormuş. al satcılar geldiginden piyasanın altında para verip kar etmeye calışıyorlarmış. bakalım belki birşey bulurum.

ustada bosver hafif kazalı bulup yaptıralım 50 bine 60-65 lik araca binersin zaten ikinci ellerin hepsi carık curpuk diyordu millat kakalamaya calışıyor diyordu bende yok diyip duruyordum. artık onada bulabilirsen az hasarlı bir araç bak artık dedim. en azından kazasını bilirim hemde ucuza binerim satarkende maliyetinin 3 aşagısını derim satarım diye düşündüm.

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

Hocam kullandığınız araç nedir çok merak ettim. Konuyu ayrıntılı incelemedim fakat geçen sene 50 TL ile 200 km şuan ise 75 TL ile 200 km cümlelerini görünce benim clio2 koklamıyor bile.

Lpg deposu 36 litre falan alıyor ve kullanıma göre min 430 - 440 km gidiyor.

Bu yazdıklarınızı gördükçe arabadan çektiğim eziyet göz ardı edilebilir seviyede şuan.
  • i dont care kullanıcısına yanıt
    accent blue 1.4.

12 km yoldaki deger. yol süresi 1.5 saat ortalama gidiş sürem. çoğunlukla dur kalk, bazende dur kalkma şeklinde bir trafik (bir hafta önce 3 saat sürdü :)

bu arada gecen yaz lpg 1.79 idi şimdi 2.90.

uzun yolda bende 400 km yapıyorum ama trafikte yakıyor. gidilen yolun ortalama hızı önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 5 Mart 2017; 1:14:18 >
    1.6 dizellerini kullandim accent blue nun ama yakit dusuncesi olmadan kullandim o yuzden ne desem havada kalir. Ben benim aracin eziyetini cekmeye devam edeyim cunku ankara sehir ici trafikte aldigim yakit degerleri bunlar :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.