Şimdi Ara

50bine kadar araç tavsiyesi arıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Atmosferik araçlada sürsen 5 kişi çekiş sıkıntın olmaz zaten 4000 devire gelince canlanır , turbolu araçta devir sıkıntısıda hissetmezsiniz burda asıl sıkıntı 5 kişi bu arabada rahat gitmez bizde 5 kişilik bir aileyiz polo vardı B HB aynı sınıftaki araç için olmuyor , köye gideceğim demişsiniz alçak araba sürmek pek mantıklı gelmedi Akdeniz için söyleyeyim köy yollarına girince çok çileli oluyor altını vurmamak için 4 dönüyorum benden söylemesi;

Arka diz mesafesi geniş iç mekanı en azından C sınıf standartlarında bir araç alın alçak araba almanızda mantıklı değil B sınıf size hiç uymuyor bikaç istisnası olabilir tabiki

Sandero Stepway yüksek 1.5 dci manuel alınabilir iç mekan yüksek olduğu için ferah sayılabilir arka diz mesafesi iyi değil sadece kalite B sınıf içinde size uygun gelebilir 2016 makyajlı kasa bulunursa alınır.

dostum napsam :) c sınıfı bi araç öner bana o zaman 55 bine kadar.

• bysmtnc B kullanıcısına yanıt
    dizel sıfır km olarak bu da bir seçenek;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2016-citroen-c4-1.6-hdi-easy-394154295/detay
    Piyasası yok (görecelidir temizi Antalyada 2 günde satıldı alıcısı var) ama arka diz mesafesi en geniş 50-55 bandında C sınıf araç Lancia Delta diye biliyorum (1.6 mjet dualogic yarı otomatik bulunur) kıstas olarak D sınıfı düzeyinde diyorlar arka koltuklar geri çekilebiliyor bagajdan feragat ederek. Yüksekliği iyi ben galeriden baktım beğenmiştim , bayada doludur deri alacantra koltuk vs...

2. Seçenek Kia Ceed olabilir inceleyip hoşuna giderse alırsın,

Piyasası üsttekilere göre daha iyi olan ikinci el C4 bakabilirsin dizel otomatik diz mesafesi yeterli ben daha çok C4 Picassoyu beğeniyorum her anlamıyla 5 kişilik bir aileye yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 3 Mart 2017; 15:14:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Piyasası yok (görecelidir temizi Antalyada 2 günde satıldı alıcısı var) ama arka diz mesafesi en geniş 50-55 bandında C sınıf araç Lancia Delta diye biliyorum (1.6 mjet dualogic yarı otomatik bulunur) kıstas olarak D sınıfı düzeyinde diyorlar arka koltuklar geri çekilebiliyor bagajdan feragat ederek. Yüksekliği iyi ben galeriden baktım beğenmiştim , bayada doludur deri alacantra koltuk vs...

2. Seçenek Kia Ceed olabilir inceleyip hoşuna giderse alırsın,

Piyasası üsttekilere göre daha iyi olan ikinci el C4 bakabilirsin dizel otomatik diz mesafesi yeterli ben daha çok C4 Picassoyu beğeniyorum her anlamıyla 5 kişilik bir aileye yeter...

teşekkürler ederim.yeni megane lar hakkında bir bilgin var mı? 1.2 tce 130 beygir araç 2016 modeli 63bin lira diyor.yakıt tüketimi 5lt felan alınır mı sence?

Clio 1.2 Tce Turbo ile aynı motor sanırsam onlar 120bg lik yağ yakıyor diyorlardı okuduğum kadarı ile şehirlerarsı 5lt tüketir şehiriçi için bakmak lazım kullanıcı yorumlarına , direkt enjeksiyonlu motor bunlara pahalı (4000tl civarları) yeni nesil kitler takılıyor ama kaç senede düze çıkarır bilemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 3 Mart 2017; 15:33:14 >
  • quote:

Clio 1.2 Tce Turbo ile aynı motor sanırsam onlar 120bg lik yağ yakıyor diyorlardı okuduğum kadarı ile şehirlerarsı 5lt tüketir şehiriçi için bakmak lazım kullanıcı yorumlarına , direkt enjeksiyonlu motor bunlara pahalı (4000tl civarları) yeni nesil kitler takılıyor ama kaç senede düze çıkarır bilemem...

yakıt tüketimi ortalama 5,4 diyor.bu araç alınırsa 2 yıl tüp takmam.sonrasında satmazsam takarım diye düşünüyorum.ama ciddi ucuz geldi bana 2016 modeli için 63 bin 2017 modeli için 76650 yazılmış.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    huyndai arabalarının otomatikleri hep fazla yakıyor. dizel otpmatikler bile başka markalardan fazla yakıyor. istanbulda firma verilerinden 2 hatta yoğun trafikte 4lt fazla yakdığı bile olabiliyor.

ben arabadan anlamadığımdan ikinci elin hile hurdasına denk gelmeyeyim diye sıfır i10 alırım diye düşündüm ama çok dar vazgeçtim i20de pahalı geldi tekrar ikinci ele yöneldim. haftasonu mitsubishi attrage'in test sürüşünü yapıp begenirsem alacagım yoksa temiz 50.000 civarına bir megan arayacagım.

bugun bir golfe baktım kasa temiz iyi bakmış ama gaz veriyorsun devir artıyor sonra arac hareket ediyor. büyük ihtimalle alanın elinde dsg si patlayacak. ustaya bile götürmeye kalkmadım. ikinci elde bu olayı sevmiyorum maalesef. illa kazıklayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

huyndai arabalarının otomatikleri hep fazla yakıyor. dizel otpmatikler bile başka markalardan fazla yakıyor. istanbulda firma verilerinden 2 hatta yoğun trafikte 4lt fazla yakdığı bile olabiliyor.

ben arabadan anlamadığımdan ikinci elin hile hurdasına denk gelmeyeyim diye sıfır i10 alırım diye düşündüm ama çok dar vazgeçtim i20de pahalı geldi tekrar ikinci ele yöneldim. haftasonu mitsubishi attrage'in test sürüşünü yapıp begenirsem alacagım yoksa temiz 50.000 civarına bir megan arayacagım.

bugun bir golfe baktım kasa temiz iyi bakmış ama gaz veriyorsun devir artıyor sonra arac hareket ediyor. büyük ihtimalle alanın elinde dsg si patlayacak. ustaya bile götürmeye kalkmadım. ikinci elde bu olayı sevmiyorum maalesef. illa kazıklayacaklar.

Attrage nin sadece tipini begenmeme ihtimaliniz var. Diger turlu 50 bin tlye attrage niteliginde 2. Bir sifir arac mevcut degi

Hayirli gunler

• Golf verelim 2007 116binde 40 lira :))

• Forum halkı bana kızmazsa bence 2. el temiz Megane da bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar ciddi anlamda megane hb 2016model sıfır 1.2 tce touch manuel cezbedici gelmeye başladı. 63bin lira. Bi bayiye sordum yok ama bulabiliriz dedi. Alınır mı acep

• i30 olabilir
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    İkinci elde temiz bulamayıp çileden çıkarsan bizim gibi attrage alman yakındır profilimde konulara bakarsan incelemesi mevcut yardımı dokunur en azından kafa rahat 0 otomatik araç...

ben 20.000 den başlayıp 50000 e cıktım. sende bakıyorum 50 bin ile başlayıp 60-70 lere cıkımışsın.

zaten hep öyle oluyor olmayınca bir tık yukarısına bakılıyor. siz bu gidişle 80 bin tl sıfır bir araçla kapatırsınız konuyu :)

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    test sürüsüne cıkıp iyice mıncık mıncık inceleyecegim.

ne sunuyor? durum nedir? çekilen fiyat nedir? sonuçta 2016 i10 otomatik vitesli seçenegi bile 47 bin tl. aracın fonksiyonelligi ve sürüş keyfi iyi ise alıp cıkarım bayiden muhtemelen.

bazen bendemi sorun var diye düşünüyorum.

millet 1 haftada alıyor ben mal gibi nerede kazalı belalı var onu buluyorum.

geçen hafta bir megana baktım adam hatasız diyor.

onca yok gidip buluştuk biraz arabaya bakınca benim kör gözler bile fark etti camurluk ile kapı arasında abartısız 2 ton fark var.

adama bu ne böyle boyanmış hani hatasızdı? hani kız olan kızdı? (telefonda yeminler... hata bulursan bedava abi... kız olan kız abi... sıfırdan farkı fiyatı abi... diye)

adam bana pişkin pişkin utanmadan sendemi boya takıntısı olanlardansın dedi.

arkadaş ne demek lan o diyip, sinirden deliye döndü adamım üstüne yürüdü. (buluşmak için 1.5 saat yol gittik)

araya girdim ayırdım. bak kardeşim sen bize hatasız dedin kaltık geldik onca yoldan şimdi boya takıntısı nedemek diyince

tamam tamam size araba maraba yok diyor.

bende dayanamadım sinirlenip küfrettim adama.

be o. çocuğu arabayı bedavamı veriyorsu da boya takıntısı yapıyoruz. hatasız diye 53.000 para verecegim sana. kör gözün bile gördüğü boya farkını araştırmayacakmıyım diye bağırınca defolup gitti.

ardından sigortacı aradı abi arabanın çekme belgesi var haberin olsun diye.

işte böyle insanlar 2. el piyasasında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 4 Mart 2017; 1:36:33 >

Yok dostum bu araç işinde ne kadar ayrıntıcı olursan o kadar zor buluyosun ve buluncada bi sıkıntı yine buluyo seni. Ben defalarca sıfır araç almaya yeltendim hep geri çektim kendimi. Bi ara 58bin tlye pejo 2008 dizel kampanyası vardı. Onu kaçırdım. Sonra 1.2tsi leon 58e almadım. Borca girmeyeyim gerek yok sıfıra dedim ama ikinci el de apayrı bi sıkıntı. Ve fazla km yapmadığım için sıfır araçta c sınıfı dizel seçeneğini eledim. Bu meganenın 2016sını bulursam anlaşırsak almayı düşünüyorum. Faizsiz kredi imkanıyla felan. Yarın görüşcem bayiyle. Test sürüşü bile yapmadan alabilirim. Yeni arabaların hepsi güzel arkadaş incik boncuğa takılmamak lazım onu anladım ben. Fiyatı iyiyse işini görecekse hepsi alınır. Benim için en önemli şey çok yakmasın ikinci eli iyi olsun yeterli şuanda. B sınıfı araçları babam direk veto etti zaten. Ya ucuz benzinli c sınıfı yada ikinci elde kafa patlatmaya devam :)

Hocam hiç sorma bizde çok yaşadık kaputun 2 yarısı farklı tonda 90 derece bakınca çizgisini görüyorsun adam boya yok diyor , galerici tanıdıklar var babamın öğrencisi herşeyi temiz gözüken (verilerde) megane3 dci edc baktık babama hocam bunu size satmayalım temiz değil diyor. Bizde size masraf yapmayacak araç yok hocam başınızı ağrıtır bu aralıkta temiz gelirse size ayıralım diyor , sahibindende baksan temiz gözüken 4-5 araç var , kendisi araba alıyor 2 sene biniyor km 100-120bin 30bine çekip satıyor bizzat tanık oldum düşürme 2dk , satışı 2-3 hafta alan bir süre sonra baskı balata triger kayışı parasıyla rezil olup salak konumuna düşüyor...

Ben Antalyada 40-50 bin bandında cidden temiz kullanmasını bilip sorulara net cevap verebilen eli yüzü düzgün dedikleri çıkan araç bulamadım.

Bu arada 47 lik i10 jump boş olan diye biliyorum dolusunu tercih etmekte fayda var bide çok bir kesime hitap etmiyor benim fakülte yolumda bir kişinin var hep aynı yere park ediyor 1,73 boyumla sanki sığamayacak gibiyim hissiyatı var aldıktan sonra fındık kadar araba niye aldın diyen çıkar benden demesi hiç sürmedim A sınıf ama minyatürümsü yapıları sürüşte insanı ister istemez daraltır gibime geliyor...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    işe gidip gelmek için alacaktım alırsam zaten.

ama içine sıgamadım :)

gerçekten cok dar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

işe gidip gelmek için alacaktım alırsam zaten.

ama içine sıgamadım :)

gerçekten cok dar.

I10 oyle malesef koltugu baya geriye cekmek gerekiyor. Oturma pozisyonuda alcakta. Tavan mesafesi iyi ama uzun biri surucu koltuguna oturdumu arkaya kimse oturamaz.

• bugün attrage için gittim 2015 modele 52.000 dedi.

güya donanım manyagı görünüyor ama yakıt ortalamasını gösteren yok bilgisayarı yok. deri dedikleri alanlar plastik gibi adam deri diyince yanlışınız olmasın dedim inanamadım çünkü.

koltuk konfor iç aksam bence kötü. donanım olarak güçlü ama hepsi benzimli imiş 1.2 motor test sürüşü dedim uçuyor abi ne yapacaksın sürüp dediler. randevu aldığımı söyleyince arabayı calıştırdı sesi dinletti (böyle ne anlasılıyor emin degilim) ayak üstü cizik ezik dolu aracı 52000 den kakalamaya calıştı. hadi 40-54 olsa amenna hadi 2017 olmadı 2016 olsa yine tamam ama 2015 arac ve cizik dolu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.