Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
21
Favori
134.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap verebilecek bir arkadaş yok mu? Bir yerden 80e çıkartılmıyor diye duydum da. Diğer 50cc lerden ne farkı var diye aklıma geldi. Bir de tam enjeksiyonlu (karbüratörlü olan euro4 motorlara da enjeksiyonlu diyorlar bu tiplerden olmayan) 50cc lik gerçek enjeksiyonlu motor varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stornado -- 12 Ocak 2022; 23:5:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stornado S kullanıcısına yanıt

Tab 50'yi diğer 50cc scooterlardan ayıran bir özelliği var oda Dellarto karbüratörü. Kendisi karbüratörlü aslında teorik olarak 80cc'ye yükseltilebilmeli ama tab 50 malesef karbüratöründen dolayı istisnaya düşüyor. Kendisi elektronik olarak limitlendiği için yükseltilmesi tavsiye edilmiyor ayrıca yükseltilse bile devir kesici ve hız limitörleride mevcut. Hiç ellemeden öylece binmek lazım.

Diğer soruya gelince; evet piyasada birçok tam enjeksiyonlu euro5 50cc motorsiklet mevcut bunları araştırırsanız kolayca bulabilirsiniz. Basit haliyle egzoz borusunda oksijen sensörü varsa büyük ihtimal tam enjeksiyonludur. Apachi True 50 - Kanuni Trodon 50 - Stmax Milan 50 bunlar ilk aklıma gelen tam enjeksiyonlu motorlar.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hayır çevrilmiyor elektronik karbüratörlü olduğu için

Selamlar ,

Arkadaşlar bilgi vermiş, tab50 80 ccye çevrilmiyor.

Eğer almayı düşünüyorsanız tavsiye şiddetle tavsiye etmem. Benim motordan heves edip yan komşum aldı. Çekişi çoğu 50 ccye göre çok düşük

• ilk defa bir motorsiklet alacağım b ehliyetim olduğu için 50 cc tercih edeceğim. epey bir araştırma sonucu önce tab 50 tercih etmiştim 80 cc ye çıkarılmadığı için eledim ardına Arora Cappucino 50 cc almayı planlıyordum (sebebi sele ve arka çantaya 2 adet normal küçük olmayan kask sığmasından dolayı idi kendim ve arkamada 2. sınıfa giden kızımı bindirebilmek için) ama bu motorsiklet te sanki biraz heybetli yani büyük gibi kıvrak değil gibi söyle araya dereye girebilecek gibi değil apartman içerisinde çok yer tutacak gibi.

Bugün başka bir model daha buldum Motolux Nirvana Pro modeli çok bir bilgi yok sadece 1 kişi youtubeden bir video paylaşmış ona istinaden gönüm bu motora kayar gibi oldu ama hala karar veremedim. bahsettiğim motorsikletlerden hangisini önerirsiniz yada başka önerebileceğiniz model varmı önerme sebebi nedir? yorumlarınıza acayip bir şekilde ihtiyacım var. yardımcı olursanız sadece bana değil birçok arayışta olana da cevap vermiş olursunuz. şimdiden teşekkürler.

Bildiğim kadarına yorum yazayım, Arora Cappucino 50 cc kasası 125 cc kasasıdır. bu nedenle sele altı bagajına tam boy kask sığar, selesine 2 kişi rahatça oturur :) lastikleri 12 inç dir. arkasında standart gövder enginde 35 lt çantası vardır.

Motolux Nirvana Pro ya bakınca 12 inç lastikleri olması gayet + puan, lastikleri de çin malı o berbat plastik lastiklerden değilse 1 + daha, diğer 50 cc modellerden güzel fark olur, dışındaki herşey tamamen senin zevkin... 50cc motorlarda ki ana motor ve yürüyen aksam kalitesi aman aman birbirinden farklı değil... he gidersin kuba bluberry alırsın lastikler 10 inç, ama motor sanıyorum temelde hepsinde aynı... vs.

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

hocam hergün fikir değiştiriyor gibi hissettim kendimi ama bugün başka bir modele daha rastladım bu görüntü olarak çok daha hoşuma gitti gibi Altai F1Max 50 bu motorsikletle ilgili düşüncelerinizi ve önerinizi alabilirmiyim. Diğer arkadaşlardan da bu motorsikletle ilgili bilgi yada düşünceleri bizler için önemlidir.

İlk defa duydum, üzgünüm bir fikrim yok.

• Hocam cin mallarinin hepsi leş.
    Dun benim motor (arora cappucino) sase kaynak yrinden koptu. Allahtan yola cikmadan fark ettim. Tavsiyem motorun tum trim parcalarini soktukten sonra saseyi iyice kontrol edin gerekirse kaynakla destekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlar. Şehir içi günlük işlerde kullanmak üzere hayatımda ilk defa bir motor aldım. İşin açıkcası bulunduğum şehirde 2 ana bayii vardı biri Küba diğeri Rks o yüzden elimin altında olanlar içerisinden en çok beğendiğimi aldım. Teknik olarak çokta vakıf değilim bu tür işlere doğrusu. Ben tercihimi Rks Pro 50 den yana kullandım. Sizce nasıldır bilen arkadaşların bir yorumunu almak istedim. Birde kullanıcısı varsa geçen bir sayfada gördüm ön göğüse güzel şık bir çanta takmış. Bu motor için kullanıcısı olan arkadaşlar böyle aksesuarları nereden temin edip bulabiliriz acaba. Herkese şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSURDEM -- 5 Nisan 2022; 7:51:26 >
  • Arkadaşlar merhabalar şu anki şartlarda alınabilecek en iyi 50cc scooter öneriniz nelerdir? Bütçem 18-19-20 bin TL arası diyebilirim

• Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atakan- kullanıcısına yanıt

18 TL için;

-sıfır: mondial revival

-ikinci el: peugeot kisbee

23 TL için;

-sıfır: altai f1max

-ikinci el: sym orbit 2

• Beyler selamlar. 3500kmde bir orbit 2 50cc ile anlaştım. Kazası yok. 22.500 . Nasıl fiyat? Yüksek olduğunun farkındayım. Ancak piyasa böyle. Yapacak bir şey yok. Daha önce hiç motor sürmedim. Bisikletim iyidir. İlk kez getirirken sıkıntı yaşar mıyım? (35km yol yapacağım). Bir de birden olduğundan kask yok malum. Yolda sorun yaşar mıyım?

• Pi kullanıcısına yanıt
    Aslında fiyat güzel bence hocam, hayırlı olsun

• sessizharflik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bakalım beklentimizi ne kadar karşılayacak.

• evet 50/80 cc kervanına katıldım an itibarıyla

Arora AR 50-6 Capirossi 

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.