Şimdi Ara

50GB olan AKN'yi 150GB yapmak için 20TL fazla vermek değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle interneti oyun film müzik ve internet sitelerinde dolaşım olarak kullanıyorum çok birşey indirmiyorum film de çok aşırı izlemiyorum ayda max 15 film izliyorum sizce 20TL fazla verip AKN arttırmak değer mi ?
    Şuan kullandığım 50GB AKN genellikle ayın 10. günü yada 14. günü dolduruyorum sonrasında 16mbps'e düşüyor
    Bana özel kampanyalar şuan:
    24MBPS 50GB AKN 29TL
    24MBPS 75GB AKN 39TL (bu çok gereksiz gibi geldi bana ya 50 yada 150)
    24 MBPS 150GB AKN 49TL

Sizce ?

• Bence çok. Kullanım alışkanlıklarınıza göre iyi düşünün derim. Tabi 24 mbit akn sonrası 8'e düşecek, ben olsam eski tarifede kalırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Aralık 2017; 15:50:28 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    24 16 ya düşecek dediler telefonda ?

Birde şuanki 50gb akn 25mbit 40TL yani 30TL lik tarifeyi şuan 40'a kullanıyorum o yüzden tarifemi değiştiricem mutlaka zaten sözleşmesi de bu ay bitiyor
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemiş. Telefonda hiçbir söylenene inanmayın. Sonra şikayet ettiğinizde ya "aaa sizi bayimiz aramış, ses kaydı almamış bizi bağlamaz" der ya da "eleman size yanlış bilgi vermiş ama yapacak birşey yok" der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Aralık 2017; 15:55:36 >
  • 8 mbps yeterli film vs izlemek için ama hızlı olsun derseniz arttırın gitsin kullanıcaksanız değer kullanmazsanız bi anlamı yok
  • Kablonet kandırmış seni. 25 mbps tarifesinden çıkarmak için

Şu an kullandığın pakete taahhüt bitince taahhütsuz tarifeden devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

24 16 ya düşecek dediler telefonda ?

Birde şuanki 50gb akn 25mbit 40TL yani 30TL lik tarifeyi şuan 40'a kullanıyorum o yüzden tarifemi değiştiricem mutlaka zaten sözleşmesi de bu ay bitiyor

24 8'e düşüyor hiç bulaşmayın, O elamanın 3 kuruş prim almak için yaptığı adilikten başka bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığım taahütsüz 60TL olacakmış
    150gb AKN 24mbit'e 2 yıl tamam dedik bakalım diğer 29,99 TL lik olanlar kablotv aboneliği olupta kablonet hizmeti de alacak olanlar içinmiş en avantajlısı bu 49,99TL 24mbit 150gb akn gibi geldi okeyledik bakalım
    Türknet'e başvuracaktım 60TL miş ama interneti telefon hattından veriyorlarmış telefon hattından verilen internet de max 35mbit veriliyormuş ve bu telefon hattından verilen internetlerde en çok yaşanan sıkıntı kopmalar olduğu için ondan vazgeçtim. Geriye tek bu uydunet kaldı

Türktelekom (ttnet) bedava verseler zaten birdaha bulaşmam o firmaya süperonline da bu bölgede yok.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    60 liradan 25 mbps limitsiz akn sonrası 16 mbps varken

50 liradan 24 mbps akn sonrası 8 mbps oldu şimdi.

Ben olsam 60 liradan devam ederdim. Sadece teledunya ya taahhüt veriliyorsa ona verirdim.

Ama 150.gb yetiyorsa sana o da güzel.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    ortalama aylık 100-130gb kullanıyorum 150 yi daha hiç geçmemişim son 1 senedir. Bana yeterli şimdilik. İndirme vs yapacak olursam zaten gece 2 sabah 8 AKN ye dahil değil o saatler arası indirme yaparım.
  • Zaten seneye bu zamanlar servis sağlayıcılar AKK'yı komple kaldırmış olacak çok kafaya takmayın. 1 Ocak 2019 diyorlar ama birisi kaldırırsa diğer firmalarda rekabet için kaldırmak zorunda kalır.
  • İşte o yüzden ben 2019 a bir iki ay kala türk Telekom un 100 mbps 50 gb kotali İnternetine 24 ay taahhütle vereceğim

2 sene 85 liraya 100 mbps hız her şey dahil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.