merhaba, video montaj, 3d çizim ağırlıklı kullanılacak bir sistem için kabataslak şöyle bir şey yaptım ama uzun süredir piyasadan uzak olduğum için fikir almak isterim. sistem şu şekilde; kasa, güç kaynağı ve soğutucuyu rastgele ekledim, total fiyatı ortalama görme amaçlı. anakart ve işlemci başta olmak üzere şu parçayı şöyle yap şeklinde fikir verebilir misiniz arkadaşlar (işlemci intel olsun), şimdiden teşekkür ederim. |
50k civarı 4070 Ti Sistem Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yani illa İntel demişsiniz ama, yine de kullanacağınız programları bi yazabilirmisiniz.
-
3d için blender, video için davinci ve premier pro
-
Güç kaynağını değiştirmenizi öneririm geçen sene videoları çıkan patlayan psu idi o model yanlış hatırlamıyorsam. O modelin Aorus modeli varsa o problemsizdi onu tercih edin. -
Kasayı H5 Flow seçiniz.
Güç kaynağını atx 3.0 model bakınız. MSI MPG A850G var, sinerjide stoğu bitmiş.
Deepcool AK620 soğutucu alınız.
Rami Gskill trident z5 6000mhz cl32 alabilirsiniz. -
-
Topladığınız sistem güzel fakat seçtiğiniz psu tam bir bomba. Onunla birlikte kasayı da değiştirip Corsair icue 4000x 750w almanızı öneririm. Ayrıca seçtiğiniz sıvı soğutucunun ses problemi var o soğutucu yerine corsair h100 alın.
İtopyadan toplama sistem oluşturdum, bu sistem sizin sistem ile hemen hemen aynı sadece ram frekansı daha fazla
https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-20448_1-22794_1-16601_1-21366_1-12912_1-14593_1-13243_1
-
İşlemciniz DDR5 için 5600 mhz destekliyor , 6200 almayın bence...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X