Bildirim
50mb hızı alamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2.4ghz ile zor 5ghz olan bir modem lazım -
Asus n16 u model hocam 5ghz olması lazım zatenquote:
Orijinalden alıntı: AKonFire
2.4ghz ile zor 5ghz olan bir modem lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam modeminiz 5ghz ac destekli olmasi gerekir ve ayni şekilde telefonunuzdan 5ghz ac bağlantisinin desteklenmesi gerekmektedir. Kablolu şekilde pc bağlayip hiz testi yapabilirsiniz. Modem sinyal bilgisinden de bakabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Heralde böyle 38mb hızla devam edeceğim çünkü Asus n16 fiber destekli modemi daha yeni aldımquote:
Orijinalden alıntı: astanca111
Merhaba hocam modeminiz 5ghz ac destekli olmasi gerekir ve ayni şekilde telefonunuzdan 5ghz ac bağlantisinin desteklenmesi gerekmektedir. Kablolu şekilde pc bağlayip hiz testi yapabilirsiniz. Modem sinyal bilgisinden de bakabilirsiniz.
Dediğiniz modem ac destekli değildir. 5ghz dual wifi destekli router alabilirsiniz. 5ghz menzili 2.4ghz e göre %40 daha azdir buna dikkat ederek 4 antenli gibi routerler i tercih edebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Teşekkürler hocam. Heralde böyle 38mb hızla devam edeceğim çünkü Asus n16 fiber destekli modemi daha yeni aldım
Alıntıları Göster
Yardımınız için teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: astanca111
Dediğiniz modem ac destekli değildir. 5ghz dual wifi destekli router alabilirsiniz. 5ghz menzili 2.4ghz e göre %40 daha azdir buna dikkat ederek 4 antenli gibi routerler i tercih edebilirsiniz.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar repeater kullanmak modemin kendi download hızını etkiler mi?( Repeater hızından bahsetmiyorum modemin kendi hızını soruyorum arkadaşlar.)
Bir router'i repeater modunda kullanırsanız kendi hızı yarı yarıya düşer antenler misal 300 mbps ise bunu giden/gelen trafik için 150/150 olarak böler. Repeater cihazın bağlandığı ana router(modem)'e etkisi ise router(modem)'in Wifi trafiğini sürekli meşgul etmesidir sadece kullanılan trafik ölçüsünde. Normal bir telefondan veya bilgisayardan daha fazla yormaz router(modem)'i. -
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: TheBCD
Bir router'i repeater modunda kullanırsanız kendi hızı yarı yarıya düşer antenler misal 300 mbps ise bunu giden/gelen trafik için 150/150 olarak böler. Repeater cihazın bağlandığı ana router(modem)'e etkisi ise router(modem)'in Wifi trafiğini sürekli meşgul etmesidir sadece kullanılan trafik ölçüsünde. Normal bir telefondan veya bilgisayardan daha fazla yormaz router(modem)'i.
Benide bugün aradılar sizin kullandıgınız paketten 50 mbps geçtim kablolu deneyin birde kabloluda farkı görürsünüz wifidede alıyorum 50 yi 5 Ghz de ama sizdeki modemi onlar vermedimi onların verdikleri FTTH Sistemde Hepsinde Çift Band Var
Yok hocam modem benim kendi modemim. Kendiliğinden düzeldi wifiden 45mb hız alıyorum ayriyetten modemim 5ghz desteklemiyorquote:
Orijinalden alıntı: ImLive
Benide bugün aradılar sizin kullandıgınız paketten 50 mbps geçtim kablolu deneyin birde kabloluda farkı görürsünüz wifidede alıyorum 50 yi 5 Ghz de ama sizdeki modemi onlar vermedimi onların verdikleri FTTH Sistemde Hepsinde Çift Band Var
Bende 5 ghz modem yok ama 100 mpbs geliyor kolaycaquote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Yok hocam modem benim kendi modemim. Kendiliğinden düzeldi wifiden 45mb hız alıyorum ayriyetten modemim 5ghz desteklemiyor
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X