Şimdi Ara

50mb hızı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Ttnet ten aradılar 5 lira fark ile fiber 35mb olan hızımı fiber 50mb yaptılar. 35mb iken wifi den 30mb download hızını görüyordum fakat şimdi 50mb pakette yine wifiden 38mb download hızını geçemiyorum arkadaşlar. Sizce neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.4ghz ile zor 5ghz olan bir modem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonFire

2.4ghz ile zor 5ghz olan bir modem lazım
    Asus n16 u model hocam 5ghz olması lazım zaten

• Merhaba hocam modeminiz 5ghz ac destekli olmasi gerekir ve ayni şekilde telefonunuzdan 5ghz ac bağlantisinin desteklenmesi gerekmektedir. Kablolu şekilde pc bağlayip hiz testi yapabilirsiniz. Modem sinyal bilgisinden de bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Merhaba hocam modeminiz 5ghz ac destekli olmasi gerekir ve ayni şekilde telefonunuzdan 5ghz ac bağlantisinin desteklenmesi gerekmektedir. Kablolu şekilde pc bağlayip hiz testi yapabilirsiniz. Modem sinyal bilgisinden de bakabilirsiniz.
    Teşekkürler hocam. Heralde böyle 38mb hızla devam edeceğim çünkü Asus n16 fiber destekli modemi daha yeni aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Teşekkürler hocam. Heralde böyle 38mb hızla devam edeceğim çünkü Asus n16 fiber destekli modemi daha yeni aldım

Alıntıları Göster
    Dediğiniz modem ac destekli değildir. 5ghz dual wifi destekli router alabilirsiniz. 5ghz menzili 2.4ghz e göre %40 daha azdir buna dikkat ederek 4 antenli gibi routerler i tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

Dediğiniz modem ac destekli değildir. 5ghz dual wifi destekli router alabilirsiniz. 5ghz menzili 2.4ghz e göre %40 daha azdir buna dikkat ederek 4 antenli gibi routerler i tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yardımınız için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 mbps tarife upload hızı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar repeater kullanmak modemin kendi download hızını etkiler mi?( Repeater hızından bahsetmiyorum modemin kendi hızını soruyorum arkadaşlar.)

• Bir router'i repeater modunda kullanırsanız kendi hızı yarı yarıya düşer antenler misal 300 mbps ise bunu giden/gelen trafik için 150/150 olarak böler. Repeater cihazın bağlandığı ana router(modem)'e etkisi ise router(modem)'in Wifi trafiğini sürekli meşgul etmesidir sadece kullanılan trafik ölçüsünde. Normal bir telefondan veya bilgisayardan daha fazla yormaz router(modem)'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Bir router'i repeater modunda kullanırsanız kendi hızı yarı yarıya düşer antenler misal 300 mbps ise bunu giden/gelen trafik için 150/150 olarak böler. Repeater cihazın bağlandığı ana router(modem)'e etkisi ise router(modem)'in Wifi trafiğini sürekli meşgul etmesidir sadece kullanılan trafik ölçüsünde. Normal bir telefondan veya bilgisayardan daha fazla yormaz router(modem)'i.
    Teşekkür ederim

• Benide bugün aradılar sizin kullandıgınız paketten 50 mbps geçtim kablolu deneyin birde kabloluda farkı görürsünüz wifidede alıyorum 50 yi 5 Ghz de ama sizdeki modemi onlar vermedimi onların verdikleri FTTH Sistemde Hepsinde Çift Band Var

• quote:

Orijinalden alıntı: ImLive

Benide bugün aradılar sizin kullandıgınız paketten 50 mbps geçtim kablolu deneyin birde kabloluda farkı görürsünüz wifidede alıyorum 50 yi 5 Ghz de ama sizdeki modemi onlar vermedimi onların verdikleri FTTH Sistemde Hepsinde Çift Band Var
    Yok hocam modem benim kendi modemim. Kendiliğinden düzeldi wifiden 45mb hız alıyorum ayriyetten modemim 5ghz desteklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Yok hocam modem benim kendi modemim. Kendiliğinden düzeldi wifiden 45mb hız alıyorum ayriyetten modemim 5ghz desteklemiyor

Alıntıları Göster
    Bende 5 ghz modem yok ama 100 mpbs geliyor kolayca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.