Şimdi Ara

50mbit 100gb ekosınırsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolu baglatında nedense max 29mbit 2.7 upload alıyorum neden acaba ve herhangi bir modem ayarı varmı?
    Daha dün kuruldu
    Kablosuzken 15 mbit kafayı yiyicem siz nasıl 49mbitlere ulaştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbey1234 -- 6 Kasım 2013; 23:26:46 >

• Malesef hiçbiri doğru değil 8 mbs kullanan 1i zor görüyor resmen kandırılıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt

Malesef hiçbiri doğru değil 8 mbs kullanan 1i zor görüyor resmen kandırılıyoruz

yalan yanlış bilgi verme insanlara. 50 mbps'in 50sini sonuna kadar hatta fazlasını alıyorum.

@ilbey1234;

Turksat'ı ara, gelip sinyal değerinden ayar yapsınlar. 29mbps normal değil çünkü. normalde olması gereken bunun gibidir. Torrentte ise 5.7MB/sn üzerine çıkamadım, en yüksek 6,25MB/sn olması gerekiyor.

50mbit 100gb ekosınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt

Malesef hiçbiri doğru değil 8 mbs kullanan 1i zor görüyor resmen kandırılıyoruz

yalan yanlış bilgi verme insanlara. 50 mbps'in 50sini sonuna kadar hatta fazlasını alıyorum.

@ilbey1234;

Turksat'ı ara, gelip sinyal değerinden ayar yapsınlar. 29mbps normal değil çünkü. normalde olması gereken bunun gibidir. Torrentte ise 5.7MB/sn üzerine çıkamadım, en yüksek 6,25MB/sn olması gerekiyor.

50mbit 100gb ekosınırsız

Ne yalan ne yanlış ben 1 mb zor görüyorum sen 50 yide görebilirsin tanıdıklarım arasında sonuna kadar göreni görmedim ( bu olmadığı anlamı taşımıyor ) çoğunlukla bu böyle

• Modemin Docsis 2.0 mı?
  • 100 mb eko kullanıyorum değerlerim böyle : Senin hatta bir sorun var galiba...

50mbit 100gb ekosınırsız
  • modemim docsis 3.0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uydunette 8 mbps yok,yanlış bilgi vermeyin insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 8 Kasım 2013; 20:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Uydunette 8 mbps yok,yanlış bilgi vermeyin insanlara.

Mesajımda uydunet yazdığımı hatırlamıyorum kimseyi kandırmak yalan bilgi vermek gibi bir çabam yok,sadace kendi sorunumu yazıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.