Bildirim
50mbit 100gb ekosınırsız
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Malesef hiçbiri doğru değil 8 mbs kullanan 1i zor görüyor resmen kandırılıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt
yalan yanlış bilgi verme insanlara. 50 mbps'in 50sini sonuna kadar hatta fazlasını alıyorum.
@ilbey1234;
Turksat'ı ara, gelip sinyal değerinden ayar yapsınlar. 29mbps normal değil çünkü. normalde olması gereken bunun gibidir. Torrentte ise 5.7MB/sn üzerine çıkamadım, en yüksek 6,25MB/sn olması gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
quote:
Orijinalden alıntı: ilhanbzkurt
yalan yanlış bilgi verme insanlara. 50 mbps'in 50sini sonuna kadar hatta fazlasını alıyorum.
@ilbey1234;
Turksat'ı ara, gelip sinyal değerinden ayar yapsınlar. 29mbps normal değil çünkü. normalde olması gereken bunun gibidir. Torrentte ise 5.7MB/sn üzerine çıkamadım, en yüksek 6,25MB/sn olması gerekiyor.
Ne yalan ne yanlış ben 1 mb zor görüyorum sen 50 yide görebilirsin tanıdıklarım arasında sonuna kadar göreni görmedim ( bu olmadığı anlamı taşımıyor ) çoğunlukla bu böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Modemin Docsis 2.0 mı? -
100 mb eko kullanıyorum değerlerim böyle : Senin hatta bir sorun var galiba...
-
modemim docsis 3.0 -
Uydunette 8 mbps yok,yanlış bilgi vermeyin insanlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 8 Kasım 2013; 20:36:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
Uydunette 8 mbps yok,yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Mesajımda uydunet yazdığımı hatırlamıyorumkimseyi kandırmak yalan bilgi vermek gibi bir çabam yok,sadace kendi sorunumu yazıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X