Bildirim
51 ishade görevi hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
banada olmustu eskı charımda oyundan cık bidaha gir görev acılıyo ben % 50 civarıydı o görevı aldım -
denedim çıktım tekrar girdim lvl atla dediler atladım 52%45 im şimdi ama hala görev yyok piyasada -
51 %50den sonra alacaktın belki -
quote:
Orjinalden alıntı: erpachotoe
51 %50den sonra alacaktın belki
ne alaka -
Eğer bu görev cıkmadıysa dw de ki blacksmithin görevini yapmamıssındır -
bunwang yada 46 da ki çiçek görewini yapmassan alamassın -
bunwang yapmassan alamassınquote:
Orjinalden alıntı: haadeess
bunwang yada 46 da ki çiçek görewini yapmassan alamassın
-
banada bir kere oldu böle yaw çiçek deil de bunwang herhalde çünü ben çiçek görevini yaptım ama bunwangı yapmamiştim vbende çıkmadı -
oyunda geceyarısı alabiliyorsun görevi -
quote:
Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy
oyunda geceyarısı alabiliyorsun görevi
bu d bi bakış açısı -
quote:
Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy
oyunda geceyarısı alabiliyorsun görevi
+1 işte doğru cevap geldi benim ağzımdan aldın tam sölicektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BagwéLL -- 23 Şubat 2007; 19:32:06 > -
arkadaşlar alınabilmesi için oyunda gece olması gereken görev mujigi görevi.. ishade görevini alabilmek için lvl 39 da açılan dw blacksmithinin verdiği red shell görevini tamamlamış olmak gerekiyor.. adı finding armor material görevin amaçı red scorpionlardan düşen red shellerden 20 tane toplamak kolay gelsin :)
edit: özür dilerim blacksmith değil protector shop olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 24 Şubat 2007; 0:00:35 > -
ishade görevini yapabilmek için 40lvl red scorpıon görevini yapmanız lazım buda dowhang protector cü de 20 tane mor kese topluyorsunuz ishade görevini kesinlikle yapın ilerde büyük sıkıntılar yaşarsınız benim gibi 70 lvl de ishade kesersiniz -
ama ishade görevi çok zor çıkıyo kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X