Şimdi Ara

512 mb 667 mhz ram lerde dual sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni am2 sistem topluyorum ve am2 lerin ancak 800 mhz ram lerde gercek performansını gösterdiği söyleniyor.malum 800 mhz ler hem az bulunuyor hemde suan için cok pahalı.
    bu yüzden 667 mhz 2 adet 512 ram almaya karar verdim.corsair yada kingston marka olacak ramler,fakat piyasada bu marka 2x512 667 mhz dual kit ram yok.mecburen 2 adet 512 mb 667 ram alacaz.satıcı dual çalışır dedi ama bu ramlerle dual kit olan ramlerin verdiği performanstan daha düşük performans alırsın dedi.bu aradaki performans farkı nekadardır tahminen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madwick -- 4 Ağustos 2006; 17:29:06 >

• hiç yoktur.Ben kullanıyorum.Sadece chiplerinin aynı olmasına dikkat et
  • Öyle birsey olmaz ...............................
    AM2 ler 800-667 ramlerde performansında kayıp olmaz sacma geldi bana ama;o.c yapıp ramler işlemcien yavas kalırsa bu olay gerceklesir amd işlemciyi o.c yapıp fsb hızını 400 ün üstünde kullanırsan performans düsüklügü olur gibi diyeceksim ama o zamanda ram'e o.c yapar onunda mhz sini artırırsın bunların hepsi 667 ram ler icinde gecerli
    gelelim satıcıya o kendini üstat sanmıs heralde
    performans kaybı olamaz dual de calısır bende cl degerleri farklı ram vardı biri 2,5-3,0 gibi hic perfomans düsüklügü yasamadım belkide aynı cl ye sahip ramlere göre yavas gibi gelebilir ama hic bir sey farketmedi...
    667 al ucuza bulabilirsen 800 alabilirsin ama performans su ramde alırsın bundan alamazsın diye birsey olacagını sanmıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: madwick

yeni am2 sistem topluyorum ve am2 lerin ancak 800 mhz ram lerde gercek performansını gösterdiği söyleniyor.malum 800 mhz ler hem az bulunuyor hemde suan için cok pahalı.
    bu yüzden 667 mhz 2 adet 512 ram almaya karar verdim.corsair yada kingston marka olacak ramler,fakat piyasada bu marka 2x512 667 mhz dual kit ram yok.mecburen 2 adet 512 mb 667 ram alacaz.satıcı dual çalışır dedi ama bu ramlerle dual kit olan ramlerin verdiği performanstan daha düşük performans alırsın dedi.bu aradaki performans farkı nekadardır tahminen.

MaviBilgisayar da Corsair Dual Kit var:
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=4wL2mTxbgOSYjITpD5pSurlhUk42bDXmYAPNTUSoYmqkeHTwM6&ad=bellek&ur_no=276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 4 Ağustos 2006; 17:32:11 >

• DFS de 190$+KDV ye Gskill 2x1GB DDR2 800 cl5 ram var ama özelliklerinde For Intel Platform Only yazması bana bi acayip geliyor.
    http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/product_info.php?products_id=245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 4 Ağustos 2006; 17:40:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.