Şimdi Ara

512 MB Hafıza kartı öneriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi marka SD kartı önerirsiniz?512 MB ile normal boyutta kaç tane resim çekilebilir?Bir firma bana yaklaşık 1440 tane dedi ama yinede bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

• her markanın farklı oluyor bildigim kadarıyla..
    büyük sitelerde var hangi kalitede kaç mb yer kapladığı resimlerin,ona göre bakıp hesaplayabilrsin kesin sayıyı
  • Evet haklısın bana FUJiNiN KARTI için 1440 demişlerdi.
  • SANDISK VEYA KINGSTON ÖNERİRİM. ALABİLİYORSUN ULTRA OLANLARDAN AL ,TRANSFER ESNASINDA BAYA HIZ FARKI OLUYOR. BENDE 256 MB KODAK VAR AMA BEN SANA SANDISK ÖNERİRİM. KOLAY GELSİN. GARANTİ SÜRESİ EN UZUN OLANI TERCİH ET.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

SANDISK VEYA KINGSTON ÖNERİRİM. ALABİLİYORSUN ULTRA OLANLARDAN AL ,TRANSFER ESNASINDA BAYA HIZ FARKI OLUYOR. BENDE 256 MB KODAK VAR AMA BEN SANA SANDISK ÖNERİRİM. KOLAY GELSİN. GARANTİ SÜRESİ EN UZUN OLANI TERCİH ET.

Teşekkürler..Dediğini yapacağım
  • hayır anlatamadım galiba,mesela alttaki adreste incelemesi var,örnegin canon a 80 640*480 normal cekimde 84kb dan kaydediyormuş 32mblık karta 337tane sıgrıdabiliyormuş ama 2270*1704 boyutunda süferpine çekimde 2mb dan kaydediyormuş ve 32mblık karta 14tane sıgıyormuş..

yani kafadan 1440tane demek pek mantıklı degil,örnegin 640*480 de normal cekim yapacagını pek sanmıyorum sonuçta,daha kaliteli daha büyük boylar tercih edilecektir genelde ve direk düşecektir sıgdıracagın resim(çok mu karışık oldu(:

http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a80-review/index.shtml

• Tamam arkadaş sağol verdiğin siteyi inceledim.Bana 1440 dediklerinde de pek mantıklı gelmedi ondan burada sordum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu 512mb'lık kartı hangi makinada kullanacaksınız? Makinaya ve sizin resim çekme ayarlarınıza göre değişir. Makinanın ne olduğunu söylerseniz kolayca hesaplanabilir...
  • bende TOSHIBA 512mb var, 4.2mpixelde 620 adet çekebiliyorum.
    1440 tane ancak çok düşük çözünürlüklerde mümkün.
  • Ben olsam makinama olan en ucuz kartı alırım.
    Fazla para vermek gereksiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneex

Bu 512mb'lık kartı hangi makinada kullanacaksınız? Makinaya ve sizin resim çekme ayarlarınıza göre değişir. Makinanın ne olduğunu söylerseniz kolayca hesaplanabilir...

2 Makina için yorum getirirseniz sevinirim.

512 MB HAFIZA KARTI

1-SONY DSC-V1 DİGİTAL FOTO.MAK

2-OPTINON DSC324 DİJİTAL FOTO.MAK
  • bence sony v1 acık ara onde biraz pahalı ama fiyatı
  • orta fiyat için kingston
  • Bende 512 mb kingston var. Gayet memnunum. Fiyatı uygun. Ömür boyu garantisi var. Çekim sayısı ise çözünürlüğe göre değişiyor.
  • bende kodak 512 var süper olmasa da çok iyi..
  • 512 kingston 37$+kdv bence fiyatı ve performansı çok iyi
  • Kingston'dan asla vazgeçme
    Bunların dışında da bir şey alma
    toshiba
    kingston
    sandisk
    twinmos
  • kingston u 60 ytl ye aldım
  • stormak nasıl piyasada en ucuzu o
    kullanan ve memnun olmayan var mı?
  • tashiba kullanıyorum gayet iyi

tabi alırsam kingston derim yada sandisk bulursam toshibe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.