Şimdi Ara

512 MB'LIK EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ekran kartı almayı planlıorumda 512 lık hangısını tavsıye edersınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hangi marka istiyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: firespirit_7

arkadaslar ekran kartı almayı planlıorumda 512 lık hangısını tavsıye edersınız

Şimdi bu ne?

Başlık saçma sapan: ACIIIIIIILLLLLL BAAKKIIIIIIIIIIIINNNNNN !

512MB ekran kartı istiyorsun bütçe yok bişey yok?

Tamam o zaman al sana 512MB'lık ekran kartı tavsiyesi

ATI FIRE-GL V7300 512MB(512Bit) DUALDVI AVIVO 16X

1.359,00 USD + KDV

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=Ati%20FIRE-GL%20V7300

Bunu alabilecek misin?

Sabahtan beri mesajlarını takip ediyorum bir de "atı nın ekran kartları pek ııı degıl " demişsin bir mesajında

http://resim.donanimhaber.com/m_17325380/mpage_1/key_//tm.htm#17339130

HD 2900XT'ler de zaten çok dandik kartlardır öyle değil mi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 6 Eylül 2007; 12:56:52 >

• hay allah ıyılğnı versınya sarppy arkadaş acemı bu kadar kızmaya kardeş sende yazdığna bak bı acıl ne acıl ama neyanı neye yardım ıstıyon onude alıcam 512 bındtane 512 var ıstediğin nedır marka takıntın varmı paran çok varmı alıcan da manavdan almıyon yarım kılo kıraz 512 gram olsun der gıbı

gel verıyım 2 el al bence asus eax 1600 pro 512 mb 100 ytl fıyatıvar okadar eğer ıstersen görüşürüz garantıldır 8 aylıktır kız gıbıde bakısımdır temızdır daha bozan olmadı ok
  • yav acemilikte bir yere kadar 512lik kart tavsiyesimi olur yavmadem bütçe belirtmemiş bildiğim en ii 512mb ekran kartı hd2900xt git bunu al 768mb dersen 8800ultra
  • 512Mb ekran kartı alacağım deyip çakal Bilgisayarcıları zengin etmeyin,
    önemli olan fiziksel bellek miktarı değil diye yüzlerce kez söyledik,
    testleri, incelemeleri okusanız ölmezsiniz ya
  • Kızan arkadaşlar bi nevi haklı şimdi böyle başlık öyle konu acıklaması olursa böyle cvp ta hayli hayli olur

ne istedigini bilmedikten sonra piyasada biton 512 mb kartvar napalım şimdi 512lik tavsiye sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam zaten utancından daha gırmezde sıteye bu kadar ustune gıtmeyelım orta lıkalrdada yok neyese açılmısken ben bı konuyud eğişim ben eax 1600 pro dan bıktım butceyı ayarladım 350 ytl kadar sısce 8600 mantıklı olurmu hanı bıkaç sorunu devaedıyoya ondan yoksa 2900 felanmı düşünıyım ama bırdaha pişman olmak ıstemıyorum ondna bı sordum nedersınız heeee param fazla yok bu kadar parayada dua edın yanı
  • Er'e bu kadar yüklenmeyin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt_kadir

adam zaten utancından daha gırmezde sıteye bu kadar ustune gıtmeyelım orta lıkalrdada yok neyese açılmısken ben bı konuyud eğişim ben eax 1600 pro dan bıktım butceyı ayarladım 350 ytl kadar sısce 8600 mantıklı olurmu hanı bıkaç sorunu devaedıyoya ondan yoksa 2900 felanmı düşünıyım ama bırdaha pişman olmak ıstemıyorum ondna bı sordum nedersınız heeee param fazla yok bu kadar parayada dua edın yanı

8600gts almaya kalkma bence o paraya değmiyo gt alırım diyosan o ayrı hatta 8800gts 320 mb al biraz daha zorlayıp
  • Orjinalden alıntı: sarppy

arkadaslar ekran kartı almayı planlıorumda 512 lık hangısını tavsıye edersınız

Şimdi bu ne?

Başlık saçma sapan: ACIIIIIIILLLLLL BAAKKIIIIIIIIIIIINNNNNN !

512MB ekran kartı istiyorsun bütçe yok bişey yok?

Tamam o zaman al sana 512MB'lık ekran kartı tavsiyesi

ATI FIRE-GL V7300 512MB(512Bit) DUALDVI AVIVO 16X

1.359,00 USD + KDV

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=Ati%20FIRE-GL%20V7300

Bunu alabilecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 6 Eylül 2007; 14:36:57 >

• Bi de niye sadece 512MB'lik oda enteresan baya!
  • 320 mb olan çok pahalıya ben bunu zor buldum en fazla 400 ytl ayırırım daha fazlası benı aşar hem gerenk yok okadarınabence

arakdaşlar başka net tavsiyesı olan varmı ekran kartı için dx10 mutlaka olmalı ben oyun duskune grafiğe meraklı bırıyımdır pişman olmamam gerken bır ekran kartı almalıyım 8800gt lerden dusunuyom ama butceyı çok zorluyo bırde sistemım ımazamda var sızce oyun için yeterlımı ekran kartı değişsem dahamı mantıklı bene mantıklı cunku yeter diye süşünuyorum neyapmalıyım kafam allak bulluk olduya
  • bosverın beyler uzmeyelım admaı gırmıs bı konu acmıs acıl lazım dıye sımdıde yok ortalıklarda 512 lazım banada:)
  • Bu kadar tenkitden sonra, konuyu açan arkadaş uzun bir süre bu forum a girmez artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt_kadir

320 mb olan çok pahalıya ben bunu zor buldum en fazla 400 ytl ayırırım daha fazlası benı aşar hem gerenk yok okadarınabence

arakdaşlar başka net tavsiyesı olan varmı ekran kartı için dx10 mutlaka olmalı ben oyun duskune grafiğe meraklı bırıyımdır pişman olmamam gerken bır ekran kartı almalıyım 8800gt lerden dusunuyom ama butceyı çok zorluyo bırde sistemım ımazamda var sızce oyun için yeterlımı ekran kartı değişsem dahamı mantıklı bene mantıklı cunku yeter diye süşünuyorum neyapmalıyım kafam allak bulluk olduya

8800GT diye bi kart varmı dostum.8800gts demek istedin galiba
  • yaaaa butcesı onemlı degıl dıe demıstım yanı 512 lık bı ekran kartı alcam da ııııı sını almak ıstıorum butcesı okada r onemlı degıl ama 300 usd felan ola bılır ozur dılerım he3pınızden ılgılendıgınız ıcın saolun
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1966 Msı 8800 gts ... bu kart 300 dolardan biraz fazla ama 512 mb lık çoğu karttan performanslı .. 1280*1204 oynayacaksan bu ram miktarı ve bu kart beklentilerini fazlasıyla karşılar...
  • quote:

yaaaa butcesı onemlı degıl dıe demıstım yanı 512 lık bı ekran kartı alcam da ııııı sını almak ıstıorum butcesı okada r onemlı degıl ama 300 usd felan ola bılır ozur dılerım he3pınızden ılgılendıgınız ıcın saolun

X1950XT ya da 8600GTS,
    bütçeyi artırırsan 8800GTS,
    fiyat linkleri imzada...
  • quote:

yaaaa butcesı onemlı degıl dıe demıstım yanı 512 lık bı ekran kartı alcam da ııııı sını almak ıstıorum butcesı okada r onemlı degıl ama 300 usd felan ola bılır ozur dılerım he3pınızden ılgılendıgınız ıcın saolun

nakit 300$ varsa 2.el kısmından kart bakabilirsin.1900 serisi,8800gts.....vb....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.