512k adsl im var ama max 50k ile download yapabiliyorum.bunu daha hızlı bi şekilde yapamaz mıyım?
512adsl in maximum hızı o zaten.. daha fazlasını yapamazsın...
512kbit = 64kbyte tır ama malum türkiye şartlarında kablolarda kaybedilen bir bağlantı war..
bu yüzden 50-55 normaldir
Kablolarda bağlantı kaybı olması telekomun muhtesem bir bahanesi ve bakılırsa herkesi kandırmış görünüyor.Kablolarda eğer kayıp varsa bunu telafi etmek için kayıplar göz önüne alınarak hız bir miktar daha arttırılır.Örneğin tahminen 512K yı 650K ya yükseltirsen kullanıcıya kayıplarla birlikte 512K olarak gelir. Fakat telekom bunu niye yapsın. Vatandaş kabul etmiş bir kerem hız kayıpları doğaldır diye. Bu yüzden kılını bile kıpırtmazlar.
peki abicim bunu hızlandırmanın bi yolu yok mudur? ya 1.2gb bi veri indiriyorum 2. güne girdim hala indiremedim???
yani ne olsun kardeş iki katı hızmı bekliyon işte tam hız sendeki....bide yoldaki kayıpları serverlerdeki kayıpları düşün gene harika yav...benim 256 dır 220 civarı oluyor bu 120 lere kadar da düşüyor havalara uçuyorum...daha ne olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme