Şimdi Ara

515 TL Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör - 12w Stereo Ses - Ipx7 Suya Dayanıklılık - Siyah (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üslupta bir sıkıntı yok gayet net konuşmuşum. Başlık varsa atarsın kardeşim. Aradım ne netteki sitelerde fiyat geçmişlerinde var ne de sıcak fırsatlarda var.

• Ttec quatro 40w ,balon bir ürün,daha önce aldım iade ettimdi,şimdi elimde ttec Duo var sözde quatro daha üst modeli kime ikisini aynı şarkıyla dinlettiysen herkes ttec Duo daha iyi dedi,bende ttec quatrayı iade ettim,seste netlik yok ,vokal yok,tiz yok ve kaba taşıması sıkıntı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Evet giriliyor defalarca girdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı için bir şey diyemem. Ama şarjı iyi gidiyor. İş yerinde veya gece evde sakince müzik dinlemek için çok iyi. Ama gümbür gümbür müzik bekleyenler hayal kırıklığına uğrar.

Bende küçük taşınabilir olanlardan soundcore motion b, tronsmart element t2 plus, ve bose SoundLink color 2 var. Fiyat performans olarak soundcore motion b ilk sırada yer alır benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı direkt bilgisayarda kullanabiliyor muyuz kablo bağlantısı ile? Hoparlör yerine tercih etsem mi diye düşünüyorum.

• Öncelikle ttec yeterince kaliteli olmayabilir ama 40w olması sayesinde ezer de geçer. bu anker çok mu kaliteli sanki 6w jbl tokatlıyor geçiyor.

ayrıca link isteyen arkadaşta buyursun https://forum.donanimhaber.com/ttec-2bh08s-dynamite-quattro-40-w--155377407

@qwertyhellriser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 24 Mart 2023; 11:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlörün sesi çok güzel bir gün önce Amazon'da indirimdeydi aynı fiyata ben oradan aldım kargo parasıda ödemedim :)

• fiyatını bilmem ama 20w altındakiler oyuncak buda o kadar iyi bir ciaz değil ses boğuluyor kalitesiz gücü yetmiyor soundcore boost 20w alın 2. el olsun daha iyi 2 kat daha kaliteli daha güzeldir sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dip ses biraz fazla mı bu üründe? kullanan arkadaşlar yprumlayabilir mi

• sıradan1nick S kullanıcısına yanıt
    Kulağımı dayamadım ama hiç dip ses almadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.