515 TL Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör - 12w Stereo Ses - Ipx7 Suya Dayanıklılık - Siyah ![]() |
515 TL Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör - 12w Stereo Ses - Ipx7 Suya Dayanıklılık - Siyah
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elimde iki adet tronsmart groove var. Bunu da mı alsam diyorum ama neyse ya. Almıcam. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birini bana sat bundan al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aldım 1 ad tşkler paylaşım için
-
20 tl kargo ücreti çıkıyor varmıdır bir çözümü
-
tek çözümü var: satın almaktan vazgeçmek... 20 bin gaymelik mal da alsan o kargoyu yine kitliyorlar...
-
Dün hepsiburada’da 490 küsür lira gördüm diye hatırlıyorum ama yanlış gördüm sanırım. Güzel fiyat.
Elit hesabı olan arkadaşınız varsa rica edebilirsiniz. Ben de olsa idi adınıza alırdım.
Hesaba 40 tl tanımlanmış onun peşindeyim
Fiyat iyi. Bence 40'ı başka üründe kullanın bunu alın.
Bu hoparlörlerden bende 2 adet var. Kablosuz olarak eşleşiyor ve 2 hoparlörü stereo olarak kullanabiliyorsunuz. Ama su geçirmezlik özeliğinden dolayı sesler biraz daha bas ağırlıklı ve ilk çıkan Anker Soundcore ile kıyaslarsam Anker Soundcore daha iyiydi. Hem de şarjını 24'ten 12 saate düşürmüşler. Yine de çoğu insanın televizyonundan daha kaliteli bir ses verir.
-
Favori hoparlörüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denize girilir mi bununla
Radyo özelliği var mı bunda
amazon
Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör, Siyah, A3109011https://www.amazon.com.tr/dp/B07CSPLGV9?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsaynı fiyat kargo yok beğenin üste çıksın arkadaşlar.
-
Aldım, dayanamadım. Eyvallah.
Dün ttec 40W vardı 600 liraya bu onun yanında telefon hoparlörü gibi kalıyor.
kardeşim böyle yazacağına başlık açsaydın da yararlansaydık keşke şuan bu şekilde başka başlığın altında boş konuşmanın ne anlamı var ?
-
Başlık vardı hocam zaten önce üslubunu düzelt istersen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör, Siyah, A3109011 https://www.amazon.com.tr/dp/B07CSPLGV9?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsaynı fiyat kargo yok beğenin üste çıksın arkadaşlar. |
Benzer içerikler
- shell 150 tl
- maaşım qnb de
- kazanan akbanklı
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tcl 65c755 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X