Şimdi Ara

520 aldığıma pişman etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk aldığımda böyle şeyler olmuyordu ama ilk black yükledikten sonra başladı ve cylan yükledim daha da kotuleşti...ailemdeki android sahiplerine imreniyorum....bu kadar kasma olmaz ki?kamera açıyorum 30-40 saniye yukleniyor..explorer açıyorum sürekli donuyor..whatssap daha da kotu...format attım yine aynı???..telefoncuda denk geldi adamın biri 525'i sordu..dedi ki abi tutulmuyor nokia satılmıyor yok dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaaga -- 14 Temmuz 2014; 19:57:01 >

• Hard reset at ayrıca cyan gelmedi ve 8.1 beta olduğunu göz önüne al. Bi bitmediniz beta bu beta hata olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bektash58

Hard reset at ayrıca cyan gelmedi ve 8.1 beta olduğunu göz önüne al. Bi bitmediniz beta bu beta hata olabilir
    520 fiyatına doğru düzgün çalışan android söyler misin ?
    520 iyi telefondur pc'den yazılımı 8.0 çek idare et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bektash58

Hard reset at ayrıca cyan gelmedi ve 8.1 beta olduğunu göz önüne al. Bi bitmediniz beta bu beta hata olabilir

Blackte de önce betaydı..sonra aslını yükledim de ne oldu....bu arada hard reset tam olarak nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Telefonu almadan önce forumda androidlerin çok kastığı belirtiliyordu...tam tersi oldu benim için..bu sizde nasıl bilemiyorum...aldığımda 520 600 tl idi s3 mini 650 idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaaga

quote:

Telefonu almadan önce forumda androidlerin çok kastığı belirtiliyordu...tam tersi oldu benim için..bu sizde nasıl bilemiyorum...aldığımda 520 600 tl idi s3 mini 650 idi...

Alıntıları Göster
    betada kasma ve batarya problemi var, tam sürümle düzeleceğini de pek sanmıyorum, telefonu sıfırdan kurmak gerek ama sürüyle program ayar not telefon defteri mesajlar şu bu varken bu işlemi yapmak da öyle kolay değil

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaaga

quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi bu arkadaş aynı para galaxy young veya ace alsa idi telefonu camdan aşşağı fırlatmıştı.

• 8.1 yuklu 520 sıkıntısız hocam çalışıyor hiçte donma vs yok
  • Açıkçası explorer'dan çok çok memnundum. Ama black güncellemesinden sonra ben de sorunlar yaşamaya başladım. Bazen aşırı yavaşlıyor, forumda simgeler falan çıkmıyor. Yükleme göstergesi dolmuyor bir türlü. Kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Black gelene kadar kesinlikle böyle bir sorun yaşamamıştım. ( Mart 2013'den beri L620 kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Açıkçası explorer'dan çok çok memnundum. Ama black güncellemesinden sonra ben de sorunlar yaşamaya başladım. Bazen aşırı yavaşlıyor, forumda simgeler falan çıkmıyor. Yükleme göstergesi dolmuyor bir türlü. Kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Black gelene kadar kesinlikle böyle bir sorun yaşamamıştım. ( Mart 2013'den beri L620 kullanıyorum)
    8.1 Beta yüklemeyin. 5 saatte bitiyordu pilim, hard reset ile süre uzadı ama, sıkıntılar bitmedi.
  • baban Keşke s3 mini alsaydı sende burda olmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

baban Keşke s3 mini alsaydı sende burda olmazdın.

Sana telefonlarını baban alıyo galiba.....bizimki vefat edeli 17 yıl oluyor....
  • Şu kadarını dedik begemniyorsaniz almayin. Teşhir de kurcalayin begeniyorsaniz alin. Bende 625 var kamera uygulaması geç aciliyor ancak sisteme gore bir sorun değil. Daha 1-2 yillik bir sistem her gecen Gin iyiye gidiyor. Ancak sorunları olabilir normal.
  • Genelde bu konuları çocuklar açıyoda o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Genelde bu konuları çocuklar açıyoda o yüzden.
    Belki Lumia 520 diye Çin malı bir telefon satmıştır sana
  • Beta sürümden tam performans bekleyen bir kullanıcı daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msdos1

Belki Lumia 520 diye Çin malı bir telefon satmıştır sana

Alıntıları Göster
    sana çakma 520 satmışlar kardeş çin malı, çin malı olanlarıda var çünkü
  • Telefonum 520 8.1 yüklü hiç bir sorun yok, 520 de laf edildi ya( F/P şampiyonu) aklım almıyor. arkadaşım senin telefonda problem vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

Telefonum 520 8.1 yüklü hiç bir sorun yok, 520 de laf edildi ya( F/P şampiyonu) aklım almıyor. arkadaşım senin telefonda problem vardır.
    arkadaşım bence senin telefonunda başka bir problem var , Bende de 520 var bir sürü uygulamada yuklu hiç bir problem çıkarmıyor sadece ,whatsapp açılırken arada bir - iki sn daha geç açılıyor , oda uygulamaların çokluğundan dolayı , yükleniyor yazısı çok nadir görüyorum , İkinci el250 tl bir telefon alıcan böyle hızlı stabil çalışçak deselerdi inanmazdım , bu fiyata android olan telefonların hali ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommasi

arkadaşım bence senin telefonunda başka bir problem var , Bende de 520 var bir sürü uygulamada yuklu hiç bir problem çıkarmıyor sadece ,whatsapp açılırken arada bir - iki sn daha geç açılıyor , oda uygulamaların çokluğundan dolayı , yükleniyor yazısı çok nadir görüyorum , İkinci el250 tl bir telefon alıcan böyle hızlı stabil çalışçak deselerdi inanmazdım , bu fiyata android olan telefonların hali ortada

Alıntıları Göster
    520 yi iki yıl kullandım ikinci telefon olarak...
    birinci telefonum androiddi

520 bana 1, telefonun kesinlikle lumia olması gerektiğini öğreten bir telefon oldu...

520 de bı gram sıkıntı yaşamazken lg g2 de bile yaşadım
    stabilite derken note 3 den daha AKIŞKAN dunyaca kanıtlanmıs bir stabilizasyondan bahsedıyorum....
    suan ana telefonum 1320 ileridede 1520 olacak ya da 930 olacak..!
    sen bence telefonu root ladın ya da telefon anakartı ve boardınd SIKINTISI VAR....

HİKAYEYİ Tam olarak anlatır burada paylaşırsan sana daha iyi yardımcı oluruz....
    burada benim açtığım konu var...!
    Basit Şekilde Nokia Lumia Satın Alma Rehberi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.