Şimdi Ara

52K ---> 59K SIÇTIM BEYLER YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan da anlaşılacağı gibi batırdım sınavda. Bilgisayar müh. istiyordum ama şuan hayal gibi duruyor. Yarı burslu falan pek ödeyemem ne yapacağımı bilmiyorum. 59k ile nerelere gidebilirim? yazılım müh falanda olur.

• Kardeş benimde senin gibi 53 k-->57k ya düşmüşüm inşallah sıralamalar düşer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş benimde senin gibi 53 k-->57k ya düşmüşüm inşallah sıralamalar düşer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oglum bende lan.53-59 a dustum.Gyte bile gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bahtsız adamlarız lanet olsun
  • up
  • up
  • Benimde 47 den 60 a düşmüş :( Bende bil. veya yazılım istiyordum :( Ama beyler hemen can sıkmayın.Kılavuz gelsin bi.Çünkü sıralamalar mühendislikte düşcek bence.Ben öğretmen lisesi mezunuyum bu sene.Ek puan geliyo öğretmenlik seçersem falan.MF 1 de ek puanlı 8 bininciyim puan 381 halbuki geçen sene 417 ile 22 binden alıyo boğaziçi ilköğretim matematik.Burdan anlayabilirsiniz puanlarda farklılık oldugunu
  • Ne kılavuzu la o yayınlanan neydi?
  • Geçen seneye göre tercih yapmayacağız heralde.Adamlar bu senenin puanlarına göre sıralama yapacak bir kılavuz yayınlayacak ona göre yapacağız.Yoksa geçen seneye göre tercih yapmak bana kalırsa cok sacma olur.Belkide ben yanlış biliyorum.Doğrusunu biliyorsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim :)
  • Hacı o kadar kafam yanmış ki anlatamam.Beyler kılavuz falan yok.Geçen senenin sıralamalarına bakarak tercih yapacağız.Ama bana kalırsa 60 k da ki bi adam 55 k da ki bir yere girebilir.Puanlar düşeer inşAllah.Gazi bilgisayar falan düşünün beyler.Burda tartışalım hangi bilgisayar ve hangi yazılım müh. iyi.İş hayatı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Halo

Geçen seneye göre tercih yapmayacağız heralde.Adamlar bu senenin puanlarına göre sıralama yapacak bir kılavuz yayınlayacak ona göre yapacağız.Yoksa geçen seneye göre tercih yapmak bana kalırsa cok sacma olur.Belkide ben yanlış biliyorum.Doğrusunu biliyorsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim :)

• 5-10 bin fazlasını değilde en fazla 1-2 bin üstünü tercih edin diyor çevremdekiler. Puan düşme olayı falan sakatmış. Biri aydınlatsın bizi ne bok yicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt Halo

Geçen seneye göre tercih yapmayacağız heralde.Adamlar bu senenin puanlarına göre sıralama yapacak bir kılavuz yayınlayacak ona göre yapacağız.Yoksa geçen seneye göre tercih yapmak bana kalırsa cok sacma olur.Belkide ben yanlış biliyorum.Doğrusunu biliyorsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim :)

2014 te en son girenlerin başarı sıralarına göre tercih yapacaksınız
    siz tercih yapıp yerleştiğinizde klavuz yenilenecek

• 25kdan 40kya düştüm bilgisayar istiyordum istanbulda hiç biri tutmuyor şimdi onu geçtim ege iyte falan da gelmicek gibi.bi tavsiye verin nolur
  • 59u 55 yaptım aman çok bi bok yapmışım gibi bura yazıyom
  • Arkadaşım 150binle girdi bilgisayar mühendisliğine, sen mi giremeyecen? küçük bi şehirdeydi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Arkadaşım 150binle girdi bilgisayar mühendisliğine, sen mi giremeyecen? küçük bi şehirdeydi ama

Gidipte bayburtta falan okumak istemiyorum
  • 49k dan 60k ya düşürdüm. Yani şuraya yazınca daha bi yıkıldım. VE BU 2. SENEMDİ. VE 69KYLA MEZUNA KALMIŞTIM.
    ÇALIŞMAYACAKSANIZ MEZUNA KALMAYIN
  • 30k dan 45k ya düştüm mimarlık istiyordum baya zora girdi bi tavsiye lütfen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.