Şimdi Ara

530 TL Everest Rampage ETX-750-1 750W 80+ Gold Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• everest markası nasıldır, genel olarak gözlemlediğim kadarıyla bir memnuniyetsizlik mevcut ürünlerin kalitesi hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: nknowntossing07

everest markası nasıldır, genel olarak gözlemlediğim kadarıyla bir memnuniyetsizlik mevcut ürünlerin kalitesi hakkında?

Marka Everest değil aslında SAMA.

PSU Tier list:

https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list//

• Sessiz ama kabloları biraz kısa demişler yorumlarda.

• Bu fiyata Hazır sistemlere konan uyduruk high power ve sharkoon psu'lardan iyi olduğu kesin. Uygun psu arıyorsanız işiniz mutlaka görecektir. Teşekkürler hocam güzel yakalamışsınız.530 TL Everest Rampage ETX-750-1 750W 80+ Gold Güç Kaynağı 

• Sharkoon un neyini kötü gördünüz hocam?

• azosial A kullanıcısına yanıt
    Sharkoon güzel markadır ama hazır sistemlere maliyet düşürmek için markanın kötü ve düşük kapasiteli psu larını koyuyorlar.Site ismi vermeyeyim ama hazır sistemlerini alırsam ilk işim psu yu okutmak olurdu.Markanın kendisi bile 2 yıldan fazla garanti vermiyor ürüne ben ne için kefil olayım ki? Zira yıllarca kullanılması beklenen, en az arıza çıkartan bileşendir psu. Çoğu marka 10 yıl garanti sunuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt

Tier A'daki "SAMA / Xianma | Forza Titanium" ile aynı ürün mü hocam?

• Sharkoon 650w v2 kullanıyorum rtx 3060ti rx6800 ve rtx2060 süper aynı anda mining için kullanıyorum sıkıntı yok kötü diyenler ucuz diye diyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Tier A'daki "SAMA / Xianma | Forza Titanium" ile aynı ürün mü hocam?

Hayır o güç kaynağı Titanium sertifikalı farklı bir ürün, yalnız markası aynı.

https://www.techpowerup.com/review/sama-ftx-800-2//

Benim paylaştığım ürünün Tier listesindeki karşılığı:

SAMA / Xianma | Armor [1] (Pure Power) Gold / Platinum - Forza [1] Gold / Platinum

530 TL Everest Rampage ETX-750-1 750W 80+ Gold Güç Kaynağı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• eonur26 E kullanıcısına yanıt

hocam 3 tane ekran kartını nasıl baglıyoruz sharkona aynısı bendede varda?

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Pci express PCIE 8 Pin Çift 8 (6 + 2) pin VGA Grafik Video Kartı Adaptörü Güç uzatma kablosu 20 cm|video card adapter|video card powervideo card cable - AliExpress

Bundan aldım kardeşim sadece rtx 2060 süperi molex çevirici ile besledim.

Ama güç kaynağı ısınıyor bilgin olsun.(60 derece ekran kartından daha az ısınıyor)

Ve bütün ekran kartları güç limiti en azda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eonur26 -- 3 Nisan 2021; 19:31:50 >
  • eonur26 E kullanıcısına yanıt

2 tane taksak zorlanmaz ama herhalde?

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

ben olsam yapardım güç kaynakları gereksiz pahalı

sorumluluk bende değildir 530 TL Everest Rampage ETX-750-1 750W 80+ Gold Güç Kaynağı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eonur26 -- 3 Nisan 2021; 20:24:55 >
  • 650lik var bende. Bobin zırıltısı var resmen kafa ütülüyor. Kasada 8 tane fan var bunun sesi toplamından daha fazla. Tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.