Şimdi Ara

54 Bin TL'ye EGEA mı İBİZA mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahibinin zevkine kalmış. Bence egeadansa accent blue daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbiza mı egea mı dersen tabiki egea alınır. Ama biraz daha üstünü tamamlayabilseydiniz keşke diye de hayıflanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Hocam daciayi kötülemissiniz ama zaten daciada konforuyla satis yapmiyor ki. Daciayi alanlarin hepsi motorunun 1.5 dizel gibi on yildir dünyanin en iyi motoru secilen mercedesin a 180 e taktigi nissanin ve bir suru markanin aracina taktigi o çok güzel motoru icin aliyor.

Yani yokuslarda arkadan her gelene yol vermek nasil bir duygu yasamak istiyorsaniz 1.4 egeayi alin.

C sinifi sedan bir arac yapip buna 1.4 turbosu olmayan 2001 yilinda palioya taktigin motoru takman resmen bu milletle dalga gecmek.

Ben fiat bayisine gittim gecenlerde urban ve diger paket vardi yanyana. Easy hic yoktu magazada. Neden diye sordum o en bos paketli aracimiz aslinda onu sirketler icin urettik uzerindeki donanimi iyice bombos dediler. Yani iki hava yastigina kadar dusurmusler. Ön mazgaldaki plastigin ucundaki mikelaji bike cok gorup takmamislar. Belki tutamaklarida sokmus olabilirler. Paspasi felan almis olabilirler.

Yani hocam konforu az olup motoru kuvvetli bir dizel aractan inip 75 beygir benzinli araca 1300 kg agirliginda kasa bindirilmis kocaman govdesi olan hemen lpg takacagin icin iyice torku felan düsecek aracin 2000 den bu yana uretilen 1.4 fire motorlusuna bineceksin.

Bence eger benzinli alacagim diyorsan kesinlikle 1.6 dan asagi dusme. Cunku sen c sinifi arac ariyorsun. Hicbir c sinifi araca 1.4 gitmez abi. Turbolulari ayri tutuyorum tabi.

Yerinde olsam sifir bir sandero alirdim. 60 bine 1.5 90 beygir. Hani o da sifir sonucta.

Aynısını honda yapınca sorunsuzluk adı altında nasıl seviyor , savunuyor ama millet ?
    O araca o motor yetersiz olsaydı kullanmazlardı.Araç hafif zaten görece çok güvenli olmayan da bir araç 11,5 sn 0-100 yazmış yukarıda bir arkadaşta oldukça yeterli siz ne bekliyordunuz ?

• Şimdiki araban bin gitsin yakıtı üzer ikisinide eğer lpg taktırmayacaksan

• doubt777 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaş araba arabalıktan çıkmış diyor..

İşkence olur o arabayla seyahat ...

Egea 1,4 ile 6litre yakalayanlar var..

İbiza bir alt sınıf Belki o daha hafiftir o daha az yakar ama kalite,konfor olarak C sınıfı araç tadı vermez.

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Hafif olan araba ile güvenlik paralel birşey değildir..Aksine hafiflik daha iyidir (belli bir seviye içinde tabikide) bak astra dizeli 1290küsürlerde geziyor..

• Yorumları okumadan fikrimi beyan edeyim egea kesinlikle.

Bakın bedeli, sigorta kasko uzun yolda bagaj vs.. Kıyaslanamaz bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Hafif olan araba ile güvenlik paralel birşey değildir..Aksine hafiflik daha iyidir (belli bir seviye içinde tabikide) bak astra dizeli 1290küsürlerde geziyor..

Sözlerim de hafif olan güvenlidir yada değildir diye bir şey söylemiş miyim acaba ? Söylediğim şey aracın görece güvenliğinin düşük olduğu ve aynı zamanda hafif olduğundan ötürü o motorun oldukça yeterli olduğudur.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    4 yıldız?
    İ20de güvensiz civicte güvensiz oluyor o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 25 Ağustos 2017; 16:54:15 >
  • dizel düşünürseniz c elysee veya 301 de bakın ben egea diyorum

• Egea güvenlik bakımından çöp bir araba, ibiza ise oldukça sağlam ve bir eski nesile göre dahada güvenli hale getirilmiş. Euroncap'ten testine bakabilirsiniz. Canınızı tehlikeye atmayın güvenli araç alın.

• 2. el az kullanılmış daha dolu bir araç alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea alda benim başıma gelenler gelsin.

https://www.sikayetvar.com/fiat-yeni-egea-aracta-hava-yastigi-tehlikesi

• İbiza alır. Aegea bilmiyorum ama ibiza iyidir
  • Bos Egea'nin icinin Albea,Palio dan hicbir farki yok Ibiza alirim.

• Dizel olsa idi egea.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

4 yıldız?
    İ20de güvensiz civicte güvensiz oluyor o zaman..

Bildiğim kadarı ile baz donanım 3 yıldız.
  • 54 Bin her iki araç için de çok büyük rakam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 25 Ağustos 2017; 20:48:19 >
  • İbiza ufak gelir size. Egea hakkında da bugüne kadar olumlu bişey duymadık. Cekimser oy kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 25 Ağustos 2017; 20:47:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea.. tartışmaya gerek bile yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.