Şimdi Ara

54 Bin TL'ye EGEA mı İBİZA mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

egea daha cok aile arabası bagaji da baya geniş ben olsam egea alirdim senin alacagin ibiza bos olacak ancak egea da iyi bir donanımlı bir arac alabilmen mümkün

egea hatchback'ten mi bahsediyor acaba? İlkin ben de böyle düşündüm çünkü
  • 2010 insignia 1.6 turbo 180hp al bence o paraya.
  • Sıfır 1.4 benzinli alacağına 2. El 1.3 multijet alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    hocam hb yi o fiyata alamaz kesinlikle sedandan bahsediyor

• O paraya 2006 model 316i yada 318i alırım bmw :)
  • knotsweb kullanıcısına yanıt
    1.4 egea ninln cekisi iyi. Ucurmasada goturuyor bu arabayi bu motor. Bir cok kez bindim yolculuk ettim. Konforlu diyebilecegim bi araba(sedan icin konusuyorum) lpgyede uyumlu ama yilda on bin km icin deger mi degmezmi siz bilirsiniz. Ama alinir.

Ben kolay kolay araba begenen biri degilim enistemde vardi gercekten begenmistim nazarim deger diye korktum acikcasi...

Bundan once opel vectra2004 vw jetta 1.4 tsi 2008 megane sedan 1.5 dcib2008 2013 latitude sahibi olarak yapiyorum bu yorumu

• Hocam ikinci el düşünürseniz citroen c4 1.6 ehdi önerebilirim az yakar donanımıda iyidir ama otomatik şanzımanda geçişler sarsıntılı hemde ncapten 5 yıldız almış bir araç

İlla 0 derseniz egea daha mantıklı gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Gerci fiat lineya 1.4 77 bg 100 nm torklu motor koyup yillarca satti.

Benim aracim su anda kullandigim b sinifi bir arac 1.4 bazen yetersiz oldugunu dusunuyorum.

Keske 1.6 olsaydi diyorum.

900 kg aracim.

1.4 95beygir 1150 kilo araç ile çoğu dizeli düzlükte alır deviri 4-5bin devirde tutarsan.

Dizel araç da deviri 4-5 binde tutarsa?

4000'den sonrasını boşuna bağırtmış olur.
  • Hocam zaten demişler de bence de 2. El urban al.

• İbizaya malzeme kalitesi kötü demişler.

Hah ha ha. Önce İbizaya binin sonra kaliteden bahsedin. Yeni ibizayı görünce egeaya binmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 26 Ağustos 2017; 10:23:34 >
  • hala akıllanmayıp fiat alanlar var

• Eski ibiza yenisinden daha kaliteli idi, yenisinde epey kısmışlar kaliteyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Ağustos 2017; 11:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

İbizaya malzeme kalitesi kötü demişler.

Hah ha ha. Önce İbizaya binin sonra kaliteden bahsedin. Yeni ibizayı görünce egeaya binmezsiniz

Hocam ikisini de inceleyen bilen biriyim, İbiza Style ile Egea Urban donanımlarına çok hakimim. Malzeme kaliteleri arasında fark göremedim ben. Gerek yumuşak plastik kullanımı, gerek koltukların konforu denk. Egea'nın kapı için malzemesi daha kaliteli bir his veriyor hatta.
  • quote:

Full plastik ibiza yı mı diyorsun Egea,iç ve dış malzeme kalitesi olarak Ibıza'yı üçe dörde katlar.B sınıfı HB bir araç ile C sınıfı bir aracı kıyaslamak yanlış zaten.

Bana kalırsa konu sahibi arkadaş ikinci el düşük km li temiz 1.4 Urban Sedan'a bakın.Easy paket sizi tatmin etmeyecek.

Fiyatına göre gayet iyi,muadili olmayan bir araç.Muadilleri için +15 bin lira vermeye değmez.Zaten Ibıza ile karşılaştırılamayacak bir araç.Tercihiniz akıldan yana olsun.

• 1.3 toyota auris lere bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Full plastik ibiza yı mı diyorsun Egea,iç ve dış malzeme kalitesi olarak Ibıza'yı üçe dörde katlar.B sınıfı HB bir araç ile C sınıfı bir aracı kıyaslamak yanlış zaten.

Bana kalırsa konu sahibi arkadaş ikinci el düşük km li temiz 1.4 Urban Sedan'a bakın.Easy paket sizi tatmin etmeyecek.

Fiyatına göre gayet iyi,muadili olmayan bir araç.Muadilleri için +15 bin lira vermeye değmez.Zaten Ibıza ile karşılaştırılamayacak bir araç.Tercihiniz akıldan yana olsun.

Yok ya bence 1000e katlar. Ne ettin şu egeayı.

İç döşeme iyidir eminim ondan. Herşey iç döşeme zaten. O 1.4 motoru ile benzin yetiştirmekle uğraşırsınız. Motor, çekiş, performans önemli değil o zaman.

Neyse siz egeanız ile yola devam edin.

• İbiza ve kalite?

İbizanın nerdeyse abisi olan Golfte kullanılan (örnek olarak veriyorum) akustik camlar Egea Sedanla birken ibiza nasıl daha iyi olacak heleki iç kısımda ?

Bak hb ve sw karıştırmıyorum bile o golften bir kademe daha iyi...

Veya trim seslerinden geçilmeyen leon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 26 Ağustos 2017; 18:3:48 >
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Bırak Allahını seversen. Egeayı bilmesek inanacağız
    Çarpışma testinden bile 3 yıldızı zor aldı. Siz bi in egeaya. Güvenlik önemli değil şekil önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 26 Ağustos 2017; 18:26:18 >
  • Egea her türlü

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.