Şimdi Ara

54 Bin TL'ye EGEA mı İBİZA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
9.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 54 bin tl para var üstüne 1 kuruş dahi çıkamayız.

2 Seçenek arasında kaldık

Fiat Egea 1.4 Easy Sedan Benzinli
    Seat İbiza 1.0 Reference Benzin

Yılda 10.000 km zar zor yapıyoruz. şuan ki araç dacia sandero 2011 dizel 1.5 satıp alacağız. Birde son olarak aklıma takılan ibizanın yenisi gelmiş tasarım komple değişmiş. Liste fiyatı 57 yazıyor ama 55e bırakırlar mı? 0 araç alınacak benzinli. ne seçerdiniz?

• Edit:Soylesene hocam 0 araba diye.

Edit2:Easy boş paketi.Urban dolu paket.2ci elde 54bine urban(Dolu paket) satanlar var diye biliyorum.Bir bakmanizi tavsiye ederim.2016 veya 2015 olacak.

Illa da 0 ise egea diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 24 Ağustos 2017; 21:15:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriterler neler? Neden değiştiriyorsunuz aracınızı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbiza küçük bir araç

• bu iki seçenek dışında bir sürü öneriye hazır mısın
  • Neden değiştiyoruz çünkü 2011 model dacia eski geliyor. Direksiyonu soyuldu teyp eskide vs. vs. 6 Yılda 56.000 km de şuan araç. Kardeşim Fiat'ta çalışıyor. Egea Easy 53.500 gibi fiyata bıraktılar. Atıyorum 54 55e yeni kasa ibiza alınır mı?
  • 1.5 DCI'den sonra motorlar zayıf gelir.

Bu ikisi arasında egea tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

bu iki seçenek dışında bir sürü öneriye hazır mısın

üstüne 40 bin daha koy şunu al diyende çıkarmı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 24 Ağustos 2017; 21:2:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

1.5 DCI'den sonra motorlar zayıf gelir.

Bu ikisi arasında egea tabii.

Hocam aşırı performans beklentimiz yok. tek takılan şuan yakıt olacak. 54 Bin Tlye başka 0 araç zor gibi gözüküyor.
  • 1.2 i 20 de olabilir.

• Egea ama paket yükseltebilsen çok iyi olur..Motoru iyi gider tork ve beygiri yüksektilmiş lpg ile uyumludur..Ama servis tavsiyesi landirenzoyu tak mutlaka takacaksan...

Yola iyi tutunur,konforludur..İbiza b sınıfı bir araç sonuçta..C sınıfı araç öncelik olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Kriterler neler? Neden değiştiriyorsunuz aracınızı?

Dacia Eskidi hocam. Kriter olarak kriterimiz yok. Çok yakmasın istiyoruz sadece dizelden inip benzinliye geçeceğiz çünkü.

• Şu videoyu izle sen karar verirsin.

• egea daha cok aile arabası bagaji da baya geniş ben olsam egea alirdim senin alacagin ibiza bos olacak ancak egea da iyi bir donanımlı bir arac alabilmen mümkün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Egea ama paket yükseltebilsen çok iyi olur..Motoru iyi gider tork ve beygiri yüksektilmiş lpg ile uyumludur..Ama servis tavsiyesi landirenzoyu tak mutlaka takacaksan...

Yola iyi tutunur,konforludur..İbiza b sınıfı bir araç sonuçta..C sınıfı araç öncelik olmalı..

Fiat bize 53.500 gibi bir fiyat verdi. Yakıt ne yakar hocam 1.4 benzinli? Çekiş gücü dizel 1.5dci gibi mi olur daha düşük mü olur?
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Farkındamısın bilmiyorum ama 1,5dcı 90hplik versiyonları 0-100bakımından 1,4fireden geride..

12,13sn buluyor 1,3mjet2 0-100 11,7 sn..

Arkadaşın bindiği 1,5dci 110luk değildir..Zaten onlarda 11sn civarlarında oluyor..

1,4fire 11,5 sn 0-100ü...

• knotsweb kullanıcısına yanıt
    Yük altında sana Dci etkisi vermez..

Rampada yük altında YouTube test eden bir arkadaş vardı rahat 190-200-210ları görende var ama söyleyeyim ikinci el 1,4urban alabilirsin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-fiat-egea-10-bin-km-de-acill-fiyat-kisa-sureliginedir-467108790/detay

Lpg ile düşük yakıt tüketimi yakalayan var..

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Farkındamısın bilmiyorum ama 1,5dcı 90hplik versiyonları 0-100bakımından 1,4fireden geride..

12,13sn buluyor 1,3mjet2 0-100 11,7 sn..

Arkadaşın bindiği 1,5dci 110luk değildir..Zaten onlarda 11sn civarlarında oluyor..

1,4fire 11,5 sn 0-100ü...

Bizim araç 1.5dci 70 hp sanırım. turbo dizel olduğu için devir alınca atılıyor araç ama kalkışta başarısız. Hocam inanın 3 5 saniye umrumuzda değil. Artık iyi bir araca binelim. 2000 yılında şahine biniyorduk sonra dacia aldık. Plastiği bile dandik. 140'da direksiyon masaj aleti gibi titriyor. Araç çok yüksek alttan hava alıyor. Frenler berbat. Daha saysam bitmez.
  • knotsweb kullanıcısına yanıt
    Var Hocam 1,4urban var.. sen tam olarak hangi şehirde oturuyorsun..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.