Şimdi Ara

54 Bin TL'ye EGEA mı İBİZA mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlıyorum kardeşim dediğim gibi 50-53araaı ikinci el 1,4urban al easy pakete ek yumuşak plastik,Çelik jant,5inçlik ekran,6hava yastığı,hız sabitleme almışken tam al kardeşim sıfıra o parayı vereceğine ikinci el Urban al cidden daha iyi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Var Hocam 1,4urban var.. sen tam olarak hangi şehirde oturuyorsun..

Hocam araç 0 alınacak. Kardeşim Fiat bayisinde çalışıyor. Egea Easy'i bize 53.500 gibi fiyata veriyorlar. Normalde 58 civarlarında.
    Adanadayız.
  • knotsweb kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin 0 mı olmalı...

İkinci elde o fiyatlarda urbanı var fazla km'si yoktur...

Daha rahat edersin bence ..

• Bak mesela

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-egea1.4-urban-full-boyasiz-kazasiz-garaj-arabasi-470907552/detay

0 alacağım diyorsan saygı duyarım sonuçta ilk sahibi olmakla ikinci sahibi olmak farklı birşey..

Motor lpg ile az yakabilir ama lpg yi servisin önerdiği marka ile yap kardeşin Fiat bayisinde çalışıyormuş Zaten o gerekli işleri yapar zaten aksi takdirdeki işlemlerde benzinli motorlarda yağ yakma gibi sıkıntılar çıkabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 24 Ağustos 2017; 21:33:53 >
  • C-Elysée diyeyim madem bende. İkisi arasından Ibiza.

• Net Ibiza
  • ibizalar eskisi gibi değil baya genişlettiler ibiza derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

bu iki seçenek dışında bir sürü öneriye hazır mısın

üstüne 40 bin daha koy şunu al diyende çıkarmı hocam

üzerine 100 bin daha koy ev al diyen bile çıkar

• 57ye otomatik micra var belki duserler hocam
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Forumda 54 e alan var otomatiğini match değildi sanırım street donanımdır muhtemelen ama araç küçük,

Egea alın hocam ikinci el olsun ama yetkili bayilerde oluyor zaten onlardan alın düşük km daha güvenilir olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotsweb

quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Egea ama paket yükseltebilsen çok iyi olur..Motoru iyi gider tork ve beygiri yüksektilmiş lpg ile uyumludur..Ama servis tavsiyesi landirenzoyu tak mutlaka takacaksan...

Yola iyi tutunur,konforludur..İbiza b sınıfı bir araç sonuçta..C sınıfı araç öncelik olmalı..

Fiat bize 53.500 gibi bir fiyat verdi. Yakıt ne yakar hocam 1.4 benzinli? Çekiş gücü dizel 1.5dci gibi mi olur daha düşük mü olur?

10 litre benzin yakar şehir dışı en az 6 litre benzin yakar 1.5 dci den sonra mum gibi ararsın test sürüşü yapmadan sakın alma ve gidişi 1.5 yanında çöp ikisinin de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam daciayi kötülemissiniz ama zaten daciada konforuyla satis yapmiyor ki. Daciayi alanlarin hepsi motorunun 1.5 dizel gibi on yildir dünyanin en iyi motoru secilen mercedesin a 180 e taktigi nissanin ve bir suru markanin aracina taktigi o çok güzel motoru icin aliyor.

Yani yokuslarda arkadan her gelene yol vermek nasil bir duygu yasamak istiyorsaniz 1.4 egeayi alin.

C sinifi sedan bir arac yapip buna 1.4 turbosu olmayan 2001 yilinda palioya taktigin motoru takman resmen bu milletle dalga gecmek.

Ben fiat bayisine gittim gecenlerde urban ve diger paket vardi yanyana. Easy hic yoktu magazada. Neden diye sordum o en bos paketli aracimiz aslinda onu sirketler icin urettik uzerindeki donanimi iyice bombos dediler. Yani iki hava yastigina kadar dusurmusler. Ön mazgaldaki plastigin ucundaki mikelaji bike cok gorup takmamislar. Belki tutamaklarida sokmus olabilirler. Paspasi felan almis olabilirler.

Yani hocam konforu az olup motoru kuvvetli bir dizel aractan inip 75 beygir benzinli araca 1300 kg agirliginda kasa bindirilmis kocaman govdesi olan hemen lpg takacagin icin iyice torku felan düsecek aracin 2000 den bu yana uretilen 1.4 fire motorlusuna bineceksin.

Bence eger benzinli alacagim diyorsan kesinlikle 1.6 dan asagi dusme. Cunku sen c sinifi arac ariyorsun. Hicbir c sinifi araca 1.4 gitmez abi. Turbolulari ayri tutuyorum tabi.

Yerinde olsam sifir bir sandero alirdim. 60 bine 1.5 90 beygir. Hani o da sifir sonucta.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    1.4 egea 75 değil 95 beygir, kasası da 1150 kg. Uçayım kaçayım beklentisi olmayan herkesi rahatça tatmin eder.

• Gerci fiat lineya 1.4 77 bg 100 nm torklu motor koyup yillarca satti.

Benim aracim su anda kullandigim b sinifi bir arac 1.4 bazen yetersiz oldugunu dusunuyorum.

Keske 1.6 olsaydi diyorum.

900 kg aracim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Gerci fiat lineya 1.4 77 bg 100 nm torklu motor koyup yillarca satti.

Benim aracim su anda kullandigim b sinifi bir arac 1.4 bazen yetersiz oldugunu dusunuyorum.

900 kg aracim.

1.4 95beygir 1150 kilo araç ile çoğu dizeli düzlükte alır deviri 4-5bin devirde tutarsan.

• Ege artı lpg derim
    Ayrıca egea bayi harici satışlarda daha ucuza bulunabilir. Bakın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç önemliyse yine 1.5 dci veya turbo benzinli bir araç alın. Bu iki araç içinde egea derim ancak 1.4 urban a binip öyle karar verin. 1.4 fire alacaksanız sanderodan tek artısı direksiyonu olur . Aracın 5-6 yaşında olması sorun olmayacaksa c sınıfı araçlarada bakın genişlik ve konfor bakımından çok rahat edersiniz. İllede sıfır diyorsanız egea

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Gerci fiat lineya 1.4 77 bg 100 nm torklu motor koyup yillarca satti.

900 kg aracim.

1.4 95beygir 1150 kilo araç ile çoğu dizeli düzlükte alır deviri 4-5bin devirde tutarsan.

Dizel araç da deviri 4-5 binde tutarsa?

• smartsmart S kullanıcısına yanıt
    Dizel araçların daha düşük devirde çalıştığını biliyorsunuz umarım. Uç örneklere bakmazsak aynı sınıfta benzinli araç dizelden 1-2 bin daha yüksek devir verir en az. Dizelin avantajı düşük devirde yüksek torktur. Yani demem o ki dizelin 4-5 bin devir çevirdiği araç benzinlide 6-7bin devir çevirir zaten.

• Yani hocam kosaca siz sanderonun motor performansini mumla ararsiniz demeye calisiyoruz.

Buna raziysan egea al. 1.4 lpg az yakar cok kacar :-)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.