Şimdi Ara

54K BILGISAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf-4 sıralamam 54k hedefim bilgisayar mühendisliği bu sıralama ile gitmeli miyim mezuna kalırsam daha iyi yerlere gidebilirim ama 1 yıl daha çekebilir miyim bilemiyorum
    Anadolu Üniversitesi 50k
    Yıldırım Beyazıt 51k
    Akdeniz 65k ile kapatmış geçen sene ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşe alabilecek bir tanıdığın yoksa bence mezuna kal ama aile baskısı vb. şeyler varsa git ve dolu dolu okumaya çalış üniversiteni

• Aile baskısı yok kararı kendim vereceğim işe alacak tanıdık da zor biraz

• Gebze geliyi mi

• 1 sene bir bilgisayar mühendisi için uzun bir süre okulda geçirmek okul daha kötü bile olsa daha mantıklı olabilir bunu göz önünde bulundur ve neresi geliyorsa yaz git 10 bin fazla olan yerleri yazıp deneyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    Gelmiyii

• Sakaryayıda sezgile iyi gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    İngilizce değil orası ben İngilizce okumak istiyorum

• İşe alacak biri yoksa tercih etmek ne demek yahu böyle sığ bir düşünce olabilir mi? Hele bilgisayar dünyasında...

Bu iş kamu işi değildir arkadaşlar.

Ben diplomanın kıyısından köşesinden geçmediğim halde yazılım ve bilgisayar bilgim yüksek olduğundan dolayı ayda 1 ya da 2 tane iş teklifi alıyorum.

Sen bu bölüme gider kendini geliştirirsen, projeler yaparsan, tutulan projeler yaparsan firmalar seni işe almak için yarışırlar.

Seni işe alabilmek için araya tanıdık sokarlar.

Hayatta beklentisi sıfırın altında olan, tek iş bilmişliği eş dost torpili ile bir kurumda güvenlikçi olmak olan tiplerin tavsiyelerine uymayın

Unutmayın kötü bölüm yoktur. Kötü öğrenci vardır.

Tarih bölümü çok yaftalanır. Boş bölüm denir. Bir İlber Ortaylı olmak için çalışır çabalarsan en kral yerler sana gelir.

• Kardeş zannedersem bil.mühendisliğine isteksizsin. Yoksa o sırayla bir çok yer var bildiğin gibi. Sana tavsiyem içinden ne geliyorsa öyle yap ileride pişmanlık duyma. Ama istişare yap çevrenin ve ailenin beklentilerini göz ardı etme. konuyu tart hangisi ağır basarsa ona karar ver saygılar
  • mete-han55 M kullanıcısına yanıt
    Hayır tek istediğim bilgisayar mühendisliği nerden çıktı bu

• Kod yazmak kolay iştir. Önemli olan algoritmayı geliştirebilmektir.

Bunu Türkçe gibi düşün.

Alfabemizde 29 harf var. Sana cümle kurmasını öğretmişler.

Eğer sen normal konuşursan günlük 300 kelime ile sınırlı bir kelime haznesi ile gününü geçirirsin.

Bir de algoritmasını kurup, zihninin en ince noktalarını çalıştırdığını düşün.

Şiir yazarsın, edebi roman yazarsın, deneme yazarsın.

Hiç birimize okulda öykü, roman, şiir yazmayı öğretmiyorlar.

Sadece bize alfabeyi ve cümle kurmayı gösteriyorlar. Sonrası senin yeteneğin ve kendini geliştirmen ile alakalı.

Gidersin okula.

Hoca gösterir sana bir programlama dilinin kurallarını, temellerini, ne nedir, nasıl çalışır diye.

Oturursun sen bilgisayar başına, sana öğretilenleri geliştirmeye başlarsın.

Şöyle düşün.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckenberg ya da Bill Gates, bu adamlara bu denli büyük projeleri kodlamayı hocaları mı gösterdi?

Öyleyse bu saydığım kişilerin sınıf arkadaşları niye tanınmış birileri değil.

Sadece temel gösterildi. Onlar ise çalışıp bu işin üzerine kattılar.

• Up

• BayK. kullanıcısına yanıt
    hocam 57k ile takip ediyorum il sıraya anadolu uni bilgisayar yazacağım ingilizce olduğu için açılan kontenjanlara beraber insallah gelir diyorum bana size gelme ihtimali yüksek hocam ben de mezuna kalmak istemiyorum çünkü gerçekten elimden geleni yaptığımı düşünüyüroum kısmet değilmiş... umarım hedefinize ulaşırsınız...
  • BeratMNG B kullanıcısına yanıt
    Araştırdın mı iyi miymiş öğretim kadrosu falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.