Şimdi Ara

55.000 - 60.000 TL arası araç önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55.000 tl - 60.000 tl arası araç tavsiyeleriniz nelerdir? Benim araçtan beklentim: performansı ortalamanın üstü olsun - düz vites olsun. şu andaki arabam Focus II 100hp benzinli, araç çok hantal geldi bana . Kaç sene geçmesine rağmen alışamadım - hızlanması çok yavaş. O nedenle performansı focus gibi olmasın.
    Aklımda olan modeller 53.000tl passat 1.4 122hp tsi var, birde mondeo selective var 57.000 tl - mondeo nun donanımları güzel. Alında kasa olarak A4 hoşuma gidiyor fakat o da çok pahalı. Passat a 1.4 motor tsi motor yeterli gelirmi acaba. Süren arkadaşlar varsa yorumları yapabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziie -- 9 Şubat 2010; 20:47:53 >

• Mazda6,Lancia Delta,Insignia derim sırasıyla..3'ü de bence passatla mondeodan daha güzel ve mantıklılar
  • passat 1.4 53.900 tl ve donanımı düşük..
    C5 1.6 HDI 110ps ise ekonomik ve full donanımlı 54.600..
  • mazda 6 ya bir bak derim
  • mazda ' yı ben de tavsiye ederim fiyatları uygun ve çok kaliteli bir otomobil.
    dynamic plus (+) , 2.0 litre motoruna ve xenon hariç arabanın ağzına kadar dolu olmasına rağmen -sunroof dahil- düz vites için fiyatı 58 bin lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

mazda ' yı ben de tavsiye ederim fiyatları uygun ve çok kaliteli bir otomobil.
    dynamic plus (+) , 2.0 litre motoruna ve xenon hariç arabanın ağzına kadar dolu olmasına rağmen -sunroof dahil- düz vites için fiyatı 58 bin lira.

Mazda...
  • İnsignia 1.6 180 bg turbo alabilirsiniz motoru LPG ye de uyumlu hem.

230 nm tork 0-100 8.9 saniye son hızı 225 km yakıt tüketimi şehir içi 12 lt

Fiyatı: 60 bin tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.