Şimdi Ara

55-58 bine araç tavsiyesi(Egea Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk aracim olan 98 model polo classic marka arabami sattım 55-58 bin butce yeni bir araba alacagim.

Uzun yolda kullanacagim genelde
    Sedan olmali, 2 cocuk var genis bagaj sart
    Km ,yas mumkun oldugunca düşük olsun istiyorum uzun sure araba degismemek icin.
    Dizel alma diyor kime sorsam o yuzden benzin&lpg tercihim. Yilda 6-7 bin km anca yaparim. Tek maas oldugu icin parca yakıt gibi konular onemli.

Fluence var gönlümde 2011-2012 lere yetişebiliyorum.
    2016-2017 1.4. Linea
    Biraz zorlarsam 2016 1.4 Egea lar var parça boyali 70-80 bin km yi gecmemis.

Hangisini onerirsiniz ya da farkli oneriniz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 8 Ağustos 2019; 11:7:32 >

• Üzerine bi 30.000 daha kat güzel bir guiletta al büyüyünce çocuklarında kullanır çok güzel araba
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    3 lira gibi soyledin
    Bana gelmez o araba bulunduğum yerde parcasini bulamam
    Parcasini bulsam ustasini bulamam.
  • Bende de punto var aynı durumdayız. Dizel alsam otomatik ten vazgeçmem lazım. Benzinli olursa da yokuşlar vs sıkıntı. Focus alsak yolu iyi tutuyor, jetta alsak konforlu vs vs
  • Dizel 2.elde risk diyorlar o yuzden benzinli istiyorum
    Linea alsam 1.4 gitmiyor diyorlar
    Fluence dizel daha iyi diyorlar
    Focus a yetisemiyorum kafam allak bullak elimdeki arabayi da sattim ne yapacağım bilmiyorum.
  • renault dci motorların yüksek kmlere dayanıklı olduğunu söyliyebilirim eğer temiz fluance bulursanız alın derim eğer daha yeni bir araç derseniz symbol veya yüksek km clio larada bakabilirsiniz veya 2011 2012 model auris 1.4 dizellere de bakabilirsiniz çok konforlu ve rahat araçlardır ve genel olarak dizel tercih edin derim belli olmaz belki fazla km yapmaya başlarsınız sonra başınız ağrımasın
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Bizim şirkette bir sürü dizel araç var. Çok hor kullanılıyor hepside. Ama rektefiye yapılmadan 350bin km yapmış dacia bile var. Dizelin neyi sıkıntı çözemedim. Ayrıca yokuşta dizeler gerçekten çok iyi gidiyor.
  • Daha once dizel arac kullanmadim cevreye sorarak bilgi edinmeye çalışıyorum. Dizel icin benzinliye gore daha cok sorun cikardigi ve bakim masrafinin daha fazla olduğunu söylüyorlar. Düşük km ya da gecmisini bildiğim arac olursa dizelde düşünürüm. Symbol en son tercihim hocam. Auris leri de arastirayim teşekkürler.
  • 2012 ve üstü Citroën C4.
  • 2008-2010 arası corolla al illaki 160-200 bin km civarı temizi bulunur
  • B6 Passat makyajlı önerebilirim.Uzun yolda yormaz ve konforu o saydığın araçlardan iyi diyebilirim
  • 2007- 2010 arası corolla alınabilir. Fluence, linea ve egea gibi araçlardan üstündür. Sormak istediğiniz sorular olursa cevaplayabilirim hocam.
  • 150 bin km den asagi Corolla zor
    Temiz Passat bulmak bu paralara ondan daha zor.
    Onumuzdeki 3-5 yil icinde arac degistiremem o yuzden cok yorulmamis yasi küçük arac lazim.
  • Tabiki Egea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DECF0C154

B6 Passat makyajlı önerebilirim.Uzun yolda yormaz ve konforu o saydığın araçlardan iyi diyebilirim
    İncir ağacı tavsiye etmişsiniz. Sanayidekilerle akraba olur adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

İncir ağacı tavsiye etmişsiniz. Sanayidekilerle akraba olur adam

Alıntıları Göster
    Beyefendi temiz bulursa sanayi ile akraba değil, benimle akraba olur
  • Arayis sonunda
    1.4 fire Easy paket
    2018 5 bin km de (2019 çıkışlı)
    65 bine aldim.

Urban paket istedim ama malesef bu temizlikte denk gelince kacirmak istemedim. Allah herkese gönlüne göre nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 8 Ağustos 2019; 11:10:6 >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bu fiyata çok güzel tercih
  • Hayırlı olsun. Temiz araç bulunca bütçeyi yükseltmişsiniz
  • @lojistisyen

Teşekkürler hocam ,bende öyle düşünüyorum Allah pisman etmesin.

@MaSSive1
    İmkanlari zorladim hocam en azindan kafam rahat binebilirim diye düşündüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.