Şimdi Ara

55 60k civarı HB Otomatik ilk araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ilk aracım için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Maksimum 60.000 TL tam otomatik en azından 90 k km altında temiz araç arıyorum. Çoğunlukla şehiriçi kullanılacak.Yabancı olduğum bir konu birkaç haftadır bakmaktayim bu aralıkta alınabilecek araçlar az çok belli gibi 2010-2012 Fiesta titanium, Corsa twinport, i20, suzuki swift. Açıkçası yeterli bilgiye sahip olmadığımız için araçlar arasında çok kararsiz kaldık. Bu konuda sizlerden alabilecegim her bilgi benim için önemli modellerin olumlu ve olumsuz yonleri ile ilgili. Farklı model önerilerine de açığız. Şimdiden çok teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum için up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta donanımı ile memnun eder, sorunsuz arıyorsanız swift en makul seçenek. Mümkünse toyota yarislere de bakabilirsiniz.
    i20 aşırı yakan bir araba tavsiye etmem(otomatik).
  • İçlerinde bana da en makul olanı Swift gibi geldi piyasasının çok olmadığı parça sıkıntısı cekilebilecegini söyleyenler oluyor gerçekten o yönde bir sıkıntı yaşar mıyım?

• 3 yıldır GL 1.2 swift kullanıcısıyım, ondan evvel de 4 sene kadar 1.3 MT modeline sahiptim.

Açıkçası şunu söyleyeyim, arabanın yıllık 10bin bakımı harici arabaya tek kuruş harcamadım. Hiç zorlamıyor, hiç masraf çıkartmıyor. Tam bir şehir içi arabası ama öncelikle bunu belirteyim.

Ne yazık ki ülke şartlarından dolayı bu fiyata alınabilmesi de ayrı üzücü.
  • suzuki swiftleri bende araştırıyorum bir de c3-c4 vitesleri nasıldır bilmiyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim
  • I30 veya ceed de bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.