Şimdi Ara

55 İNÇ SAMSUNG Q60RT Mİ LG SM8600 PLA MI?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
15.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz Sony 2018 model görünüyor. Ayrıca Android TV lerin çok hantal olduğu yazılmış birçok forumda. LG daha gerçekçi geldi bana. İyice kafam karıştı 😒

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

Bahsettiğiniz Sony 2018 model görünüyor. Ayrıca Android TV lerin çok hantal olduğu yazılmış birçok forumda. LG daha gerçekçi geldi bana. İyice kafam karıştı 😒
    TV lerde model yılı değiştikçe öyle ütopik farklar göreceğinizi sanmayın. 2017 model Sony XE9005 kullanıyorum, XF9005 ile çok minimal farklar var, onunda 2019 model XG9505 ile arasında minimal farklar var. Bendeki 2017 model tv, o yazdığınız tüm LG tv lerden kat kat daha iyi.

Smart sisteme gelince.. Tv hiçbir zaman Smart özelliklerine göre alınmaz. Tv de aslolan şey panel kalitesidir. Barındırdığı işlemci ve yazılımda hemen ardında gelir. İyi bir paneliniz varsa basit bir mediaplayer alır smart sorununu çözersiniz ama kötü panelde bunu yapmanız imkansız. Android işletim sistemli Sony asla bir Lg nin WEB Os seri ve akıcılığında değil ama iş görecek seviyede. Son Android update i ile daha da iyi bir duruma geldi.

Eğer 2019 model olsun, smart ı akıcı olsun, kafam benim rahat etsin diyorsanız da yazdığım Samsung Q70'e yönelin ama dediğim gibi 8.500 baremine gelmeniz lazım.. Sony ile muadildir, input lag yani oyunlardaki gecikme süresi olarak daha düşüktür (düşük olması kötü değil, iyi algılanmalı - bilmeyenler için ekliyorum burayı) Sony'e göre. Smart'ı Web Os seviyesinde seridir.

Akşam, düşük ışıkta film izlemekten hoşlanıyorsanız LG den uzak durun. Yazdığım, önerdiğim modelleri forumda ve sitelerde biraz araştırın, ne kadar tavsiye edildiğini kendiniz göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 26 Eylül 2019; 11:3:42 >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sony tercih etmememin sebebi fiyatlarının diğer markalara göre yüksek olması. Aynı fiyat bandında olsa benim de ilk tercihim 2019 model bir Sony TV. Samsung Q70 ye hiç bakmadım

• quote:

Sony tercih etmememin sebebi fiyatlarının diğer markalara göre yüksek olması. Aynı fiyat bandında olsa benim de ilk tercihim 2019 model bir Sony TV. Samsung Q70 ye hiç bakmadım
    Hocam tekrar söylüyorum, bu olay cep telefonu gibi birşey değil. Üst seviye panellerde model yılında büyük değişimler olmaz daha doğrusu olması lazım ama olmuyor maalesef. XF9005 2018 yılında tanıtılmış bir panel olabilir ancak halen 2019 üretimli olarak satışı devam ediyor. Ben size Sony TV önermiyorum, Sony'nin de bir çok Tv si var önermeyeceğim. Ben size Sony nin bu modelini öneriyorum. Olayı 2019 Sony, 2018 Sony-Samsung vs. diye sınırlandırmayın, aynı markanın 4.000 ede 55" tv si var, 8.000 ede. Burda panel ve barındırdığı teknolojilere dolayısıyla model bazında bakmak lazım.

Samsung tarafında ise 2019 Q70 çok iyi tv dir onda da tek handikap DTS ses desteklememesi.

Peki TV panel testleri yapan bildiğiniz güvenilir site var mı? Son olarak ordan bakıp karar vereceğim. Yoksa bu gidişle TV alamayacağım.
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    Hocam gri tekdüzelik sm8600 daha iyi..9010 yenileme hızı ve ses çıkışı olarak daha iyi....gri tekdüzelik maç izlerken önemli...

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Takipte kalırsan %15-20 indirimi ay için 2 kez yapıyorlar.....önemli olan tvnin stokta kalması..stokta kalmazsa mağazadan almak zorunda kalacaksın..oda 7000 tl...pazarlıkta indirim yapıyorlar..oda olacağı 6700 civarı...

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    LG panellerin siyah performansı yeterli değil diyen arkadaşlar var. Testlerde de öyle görünüyor. Ne zormuş seçim yapmak...
  • quote:

Peki TV panel testleri yapan bildiğiniz güvenilir site var mı? Son olarak ordan bakıp karar vereceğim. Yoksa bu gidişle TV alamayacağım.
    Rtings i inceleyin, bu konudaki en iyisidir.

Sony XF9005 -- 2018
    RTINGS.com
    Sony X900F Review (XBR49X900F, XBR55X900F, XBR65X900F, XBR75X900F, XBR85X900F)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f

Sony XG9505 -- 2019
    RTINGS.com
    Sony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x950g

Samsung Q70 -- 2019
    RTINGS.com
    Samsung Q70/Q70R QLED Review (QN49Q70R, QN55Q70R, QN65Q70R, QN75Q70R, QN82Q70R, QN85Q70R)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q70-q70r-qled

LG SM8600
    RTINGS.com
    LG SM8600 Review (49SM8600, 55SM8600, 65SM8600, 75SM8670)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm8600

hayırlı olsun güle güle kullanın resim ve video bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yorumlarınız teşekkür ederim. Faydalı oldu
  • 05kartal kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım ama alınca deneyimlerimi paylaşırım Teşekkür ederim.
    Hocam aldın mı tv karar verebildin mi ?

• bebeto10 kullanıcısına yanıt
    Yarın alıyorum inşaallah LG SM 9010 modelini. LG bayiinden

Güle güle kullan kardeşim nekadara aldınız 55 inç mi

• Teşekkürler. Evet 55 inç. Ama TV gerçekten çok iyi tavsiye ederim. Uzun bir araştırma ve yerinde inceleme sonunda karar verebildim

• Aynı fiyata Samsung Q70 alın dostum. Yanlış tercih yapıyorsunuz ben son kez söyleme ihtiyacı hissettim, az buz paralar değil. Siz aldıysanız da sizden sonra bu konuya bakacaklar için yazıyorum. Bu fiyat seviyesinde Samsung Q70 kesinlikle 1 numarada olmalı.
    RTINGS.com
    LG SM9000 Review (55SM9000)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm9000

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Aynı fiyata Samsung Q70 alın dostum. Yanlış tercih yapıyorsunuz ben son kez söyleme ihtiyacı hissettim, az buz paralar değil. Siz aldıysanız da sizden sonra bu konuya bakacaklar için yazıyorum. Bu fiyat seviyesinde Samsung Q70 kesinlikle 1 numarada olmalı.
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm9000
    Q70 in 50inchi keske ülkemizde olsa idi. Hem fiyatı uygun olurdu 55' e göre :/

Vatan Bilgisayarda ikisine de baktım. LG görüntü olarak daha gerçekçi geldi. Türkçe asistan vs artı özelliği. Q70R 1 numara demişsiniz de neye göre üstünlük teknik konuda bilgi verirseniz?
  • quote:

Vatan Bilgisayarda ikisine de baktım. LG görüntü olarak daha gerçekçi geldi. Türkçe asistan vs artı özelliği. Q70R 1 numara demişsiniz de neye göre üstünlük teknik konuda bilgi verirseniz?
    Hocam yukarıda size detaylı şeyler yazdım IPS panelle ilgili. Bu işi profesyonelce yapan test firmalarının linklerini de attım. Siyah performansı berbat sizin alacağınız modelinde keza öyle. Siz bunlara bakmayıp, Vatan Bilgisayar da ikisini de karşıya alıp bu şekilde tv almaya karar veriyorsunuz ki bu şekilde tv alınmaz - sonra da teknik bilgi istiyorsunuz. Yazdığınız Türkçe asistan falan bunlar boş işler, en önemli konu paneldir. Kusura bakmayın ben yeterince yazı yazdım bu konuda, bundan sonrası sizin kararınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.