Şimdi Ara

55 İNÇ SAMSUNG Q60RT Mİ LG SM8600 PLA MI?? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
15.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çok doğru bir yorum yapmışsın, tv paneli kaliteli olursa ardından görüntü ve diğer işlemcileri de iyi olursa tadından yenmez. Atmos, dts vb. harici bir mediaplayer (mi box veya Apple TV 4K vb.) ile çözülebilecek şeyler.
  • Samsung Q60r konusundaki fikrim değişti mevcut piyasada parasına göre fena degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 29 Haziran 2020; 9:21:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda Vatan Bilgisayardan Samsung QE55Q80T modelini satın aldım. Fiyat geri ödemesi ile birlikte 9000 TL ye mal oldu. Umarım pişman olmam...
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel bir tv almışsınız
    bu fiyata alınabilecek en iyi modellerden biri
    6 bin lira vererek giriş seviyesi modeller alınabiliyor
    eğer imkan var ise bu ve benzeri daha üst modeller alınmalı
    f/p için iyi bir seviye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torinspec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de beğendim TV yi. Bakalım kurulum yapıldıktan sonra deneyimleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda Vatan Bilgisayardan Samsung QE55Q80T modelini satın aldım. Fiyat geri ödemesi ile birlikte 9000 TL ye mal oldu. Umarım pişman olmam...
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Arkadaşlar anne baba için 55 inç TV tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Öncelik sorunsuz olması çünkü uzakta olduğum için problem çıktığında müdahale edemem. Bütçe en fazla 5-6 bin lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam indirimin bugün son günü 10 bine q95t modeli var kesinlikle iade edip bu modeli alın derim aradaki performans farkı 1000tl nin çok çok üzerinde..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Bu model de son derece iyi bence. Test edip baktık. Görüntü kalitesi baya iyi siyahlar vs. Bu kadar para vereceğimi düşünmüyordum açıkçası :-)
    hocam çok bariz fark var iki tv arasında ama siz bilirsiniz..
  • Teşekkür ederim Burak Bey.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Rtings.com dan karşılaştırma puanlarına baktım fark yok o kadar. Deneyimleyip paylaşım yaparım TV performansı konusunda.
    hocam puanlardan bazı farkları anlama şansınız yok neyse umarım memnun kalırsınız..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.