Şimdi Ara

55 inch 3 metre izleme mesafesi için uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette yazanlar standart değil herkes farklı birşey söylüyor. Sizce izleme mesafesi tamamen kişisel zevklere göre mi değişiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle kimine iyi geliyor kimine kötü ben 4.5 metreden 47 izliyorum bana küçük geliyor fakat çokda değil 50 olsa daha iyi olurdu fakat 55 bana büyük gelir. Ayrıca izleyeceğin yayınların kaliteside önemli.

• izlenir hocam küçük alma pişman olursun.gözün 1 haftada alışır merak etme
  • Bence eski tvnizin boyutunu hesaplayarak alin magazada gordugunuzden cok daha buyuk geliyor eve getirdiginizde

• spide17 kullanıcısına yanıt
    izlenecek içeriğe göre değişiyor ama genelde böyle ....

göz zamanla alışınca tv küçük gelmeye başlıyor
    bütçeye göre öncelik büyük ekranda olsun.

bende de 55 inç var 3-4 metrede kullanıyorum artık küçük geliyor .

55 inch 3 metre izleme mesafesi için uygunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Şubat 2015; 3:40:49 >

• Maksimum 3.5 m mesafeden izleyeceğim 55 aldım keyifli olacağını düşünüyorum sizin gibi ama çok büyük diyenlerde var umarım yanılmam

• quote:

Orijinalden alıntı: spide17

Maksimum 3.5 m mesafeden izleyeceğim 55 aldım keyifli olacağını düşünüyorum sizin gibi ama çok büyük diyenlerde var umarım yanılmam

hayırlı olsun
    bir süre sonra küçük gelebilir :)
    60" tv var bizde. 3metre den izliyorum.
    5metreden bakınca sd - hd farketmiyor :) (renk kalitesi farkı oluyor sadece)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf FHD içerik izleyecek iseniz yakın izleme hiç rahatsız etmez kendimden örnek verirsem sırf BD + BD REMUX + 1080P Film + HD Uydu yayını izliyorum mesafem en fazla 1,5-2 metre TV SONY 40X3500 LCD SD Yayın hiç izlenmiyor zira SD ler bu mesafeden izlenmede pek hoş olmuyor birde ekran dahada büyürse vede UHD alırsanız çözünürlük dahada artacağı için yakın mesafe SD içerikler hiç izlenmez. Saygılar.
  • Eh yani ideal gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.