Bildirim
55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Beslenmeye dikkat ediyorsan verirsin tabi hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
helal bende 1 yılda 1 kilo vermiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798
helal bende 1 yılda 1 kilo vermiştim
Verdiysen sıkıntı yok, alma da
1 aylık bir duraksama var ama yine verdim biraz. Bu son ayda vücut görünür bir şekilde, şekle girdi.
-
-
74 güncel arkadaşlar. -
quote:
50 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) favori konunuzun ilk mesajı güncellendi.
Helal olsun bu güzel sonuca ulaştığınız için kendinizle ne kadar övünseniz azdır :)) Kendim de zaman zaman denemeye yeltendiğim için ne kadar güçlü bir iradenin sonucu olduğunu anlayabiliyorum. Hayataınızda neler değişti ilk mesajda güncelleme yapsanız çok güzel olur.. -
Teşekkür ederim. Eğer fazlanız var ise bugünden itibaren başlamamanız için bir sebep yok ama devam etmek için motivasyona çok ihtiyacınız var. Hayatımda değişen çok şey var bunlardan en önemlileri artık daha aktif biriyim ek olarak bu süreçte yemek bilincine sahip oldum, sporun ve diyetin sadece kilo vermek için yapılmaması gerektiğini öğrendim. Süreç spor olmadan ilerleyen aylarda oldukça yavaş ilerliyor ve daha sağlıksız olduğu kanısındayım hem de dış görünüş için sıkılaşmak şart. Ben 60 Şınav 240 mekik çekiyorum günlük ve belli bir mesafeyi koşu, yürüme karışık olarak yapıyorum. Yapmam gerekenleri yaptığımda kendimi daha mutlu hissediyorum çünkü kilo vermek aynı zamanda bir şeyi başardığınızın en büyük göstergesi bundan ilham alarak bir çok ilgi alanınıza giren şeyleri tutarlı bir şekilde devam ettiriyorsunuz ki bu çok önemli bir kazanım.quote:
Orijinalden alıntı: ERIKCIquote:
50 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) favori konunuzun ilk mesajı güncellendi.
Helal olsun bu güzel sonuca ulaştığınız için kendinizle ne kadar övünseniz azdır :)) Kendim de zaman zaman denemeye yeltendiğim için ne kadar güçlü bir iradenin sonucu olduğunu anlayabiliyorum. Hayataınızda neler değişti ilk mesajda güncelleme yapsanız çok güzel olur..
-
Bazı arkadaşların isteği üzerine fotoğraf ekledim, dostlar sorularınız varsa konu altında sorun herkes faydalansın -
Merhaba ben 95 kiloyum da nereden başlayacağımı bilmiyorum acaba diyetisyene falan başvurdunuz mu kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Diyetisyene gitmedim ama annem gitmişti kendisine verilen öğünleri görünce bundan vazgeçtim acaba yaş veya kan değerleri itibariyle bana farklı yazar mı diyede düşünmedim değil ama giden arkadaşlarımdan da pek olumlu geri dönüşler görmediğimden diyetimi de sporumu da kendim başlattım. Eğer bu süreçte başkalarına yardımcı olan diyetisyen duyduysanız mutlaka gidin daha profesyonel bir başlangıç olur.quote:
Orijinalden alıntı: Nonsmoke
Merhaba ben 95 kiloyum da nereden başlayacağımı bilmiyorum acaba diyetisyene falan başvurdunuz mu kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü
Benim sana tavsiyem ne güzel 95 kilosun artık daha fazla vücuduna zarar veren şeyler yeyip sürecini uzatma dostum. Vücuda ne zararlı biliyorsun zaten söylememe gerek var mı? Cips, kola, beyaz ekmek, çikolata vesaire? Bunları bırakacaksın ama benim başlarda kendime yaptığım gibi de hayatı kendine zindan etmeyeceksin niye çünkü insanın yiyebileceği çok lezzetli sağlıklı yemekler var, bunları tüketeceksin ve yavaştan yürüyüş yapacaksın ama sporu da düzenli yapman çok önemli, düzensiz hiçbir şey yürümez 3 gün yapıp 2 gün bırakıp tekrar başlamayla bu iş olmaz.
İşin özü sağlıklı beslenip (az veya çok değil yeterli beslenin) spor yaptığınız sürece bunu düzenli olarak hayatınızın bir parçası haline getirirseniz istediğiniz kiloya düşersiniz hemde çok güzel kas yağ oranıyla.
Sabır, sabır, sabır.
-
Peki güzel yemekler var dedin o yemekler neler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben sana yapı taşlarını söyleyim gerisi senin yaratılığına kalmış. BÜTÜN sebze yemekleri, balık, tavuk, et, bulgur pilavı, nohut. Bu arkadaşlarla sınırsız akşam yemeği yersin.quote:
Orijinalden alıntı: Nonsmoke
Peki güzel yemekler var dedin o yemekler neler -
110.6 kilo olarak diyetisyene gittim. Şuan 22 gün oldu 106 kiloya düştüm. 22 günde 4.5 kilo verdim. Sanırım 30 gün sonunda tam 5 kilo vermiş olucam. Umarim vazgeçmem biraz zorluyor ama dayanıyorum
4-5 kilo ideal ama bu, aylar ilerledikçe düşebiliyor bazen ben spor yaptığım halde kiloda bir değişme olmadı 15-20 gün boyunca. Bu tabi ilerleyen aşamalar ama rakamlara fazla aldanmamanızı tavsiye ederim. Bırakmadığınız sürece yaptıklarınız sonuç verecektir.quote:
Orijinalden alıntı: serdaryigiter
110.6 kilo olarak diyetisyene gittim. Şuan 22 gün oldu 106 kiloya düştüm. 22 günde 4.5 kilo verdim. Sanırım 30 gün sonunda tam 5 kilo vermiş olucam. Umarim vazgeçmem biraz zorluyor ama dayanıyorum -
73
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X