Şimdi Ara

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
6
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni tebrik ediyorum içindeki çocuğu çıkartığın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

seni tebrik ediyorum içindeki çocuğu çıkartığın için

Çocuğu bilmem ama bundan 7 tane çıkmış. Elime verseler taşıyamazdım, kilo çok garip bir yük
    55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti)

• Boyun sıcakta uzayıp soğukta kısalmış herhalde. 175-176-178-175-176
    Lastik adamı bulduk beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Boyun sıcakta uzayıp soğukta kısalmış herhalde. 175-176-178-175-176
    Lastik adamı bulduk beyler

Alışveriş merkezinde tartılıyorum hocam farklı ayakkabılarla tartıldığım için boyum da değişiyor malesef 175 boyum

• Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Kas kaybının önüne geçmek senin elinde aslında. Hazır ideal kilona da ulaşmışken bence spora başla. Yüzme yada fitness ı öneririm. Hem kaslarını aktif olarak çalıştırırsın hem de kas kaybetmez aksine kazanırsın. Belki daha kilo veremezsin ama yağ dan kaybedip kas kazanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Hocam öncelikle tebrik ederim. Kas kaybının önüne geçmek senin elinde aslında. Hazır ideal kilona da ulaşmışken bence spora başla. Yüzme yada fitness ı öneririm. Hem kaslarını aktif olarak çalıştırırsın hem de kas kaybetmez aksine kazanırsın. Belki daha kilo veremezsin ama yağ dan kaybedip kas kazanırsın.

Çok teşekkür ederim.
    Doğru diyorsun hocam spor olarak çok yüzüyorum zaten ve ekstra ağırlık çalışmam gerek bunun için spor salonuna gitmeliyim ama ona da ekstra vakit ayırmam gerekiyor işte... Bir de mezun oldum iş arıyorum vesaire derken zorlu bir döneme girdik. Kısmetse vakit ayırabildiğim zaman gitmek istiyorum. İşin bir de ekonomik boyutu var tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 4 Eylül 2016; 1:53:25 >
    İş arama kısmı varsa sıkıntı hocam. Ama eğer düzgün bi iş bulup zaman ayırabilirsen bence ekonomik kısmı çok sıkıntı olmaz. Çünkü özellikle 6 aylık yada yıllık üyeliklerde baya indirim yapıyo spor salonları. Yada hiç olmadı mahalle arası tarzı salonlara gidersin ağırlık çalışmak için. Oralar zaten baya uygun fiyatta oluyor. Eğer başka bi alışkanlığın, zorunlu ihtiyaç dışında para harcadığın yer yoksa ekonomik olarak yük oluşturmaz büyük ihtimal

• quote:

İş arama kısmı varsa sıkıntı hocam. Ama eğer düzgün bi iş bulup zaman ayırabilirsen bence ekonomik kısmı çok sıkıntı olmaz. Çünkü özellikle 6 aylık yada yıllık üyeliklerde baya indirim yapıyo spor salonları. Yada hiç olmadı mahalle arası tarzı salonlara gidersin ağırlık çalışmak için. Oralar zaten baya uygun fiyatta oluyor. Eğer başka bi alışkanlığın, zorunlu ihtiyaç dışında para harcadığın yer yoksa ekonomik olarak yük oluşturmaz büyük ihtimal

Vallahi iş yok hocam yani yeni mezun diye kimse iş vermiyor bende iş sağlığı ve güvenliği üzerine yüksek lisansa başladım o da tezsiz olduğu için ücreti var, farklı şehirdeyim vesaire derken iş bulmak şart. Bakalım dediğin gibi bir düzene sokabilirsem eğer spor salonuna gideceğim.

Haklısın, Allah kolaylık versin

• quote:

Haklısın, Allah kolaylık versin

Sağolun. Demeden edemeyeceğim, Vikings çok güzel bir dizi ve sezon finali çok güzeldi
    Aynen hocam. Ben de yeni sezonu bekliyorum. Baya sardı beni nicki bile sezon finalinden sonra değiştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

quote:

Yaşım 36 kilo vermek biraz zor ama şöyle bro nasıl becerdin.

Yürüyüş yaptığımda böyle çok insanla karşılaştığım oldu nasıl desem bir çok spor yapan insanla iletişimim oldu. Siz gibi 30 yaşını aşmış bir abimiz vardı kendisi memleketinde insanlar şort giyip koşmaya çıkınca gülerler, ayıplarlarmış... bakar mısınız şu insanların davranışlarına birileri bir şeyleri değiştirmek istesin hemen çevresi bu durumdan bir şekilde rahatsız olmaya başlıyor... Neyse efendim bu utangaç abimiz de spora küsmüş, küstürmüşler ama kilo da olacak gibi değil buda madem koşamıyorum yürüyeyim demiş her gün bir o mahalleyi gezmiş bir bu mahalleyi derken ekmeği de bırakınca vermiş kiloları. Yaş size engel olmasın efendim hele çevrenin etkisinde hiç kalmayın. Herkese diyorum takın kulaklığınızı sevdiğiniz müziği açın, gezin efendim

Bi oturuşta 2 ekmek toplamda 6 ekmek yiyorum korkunç bir iştahım var. Diyet yapamıyorum nasıl olacak bilemiyorum😭

Kusura bakmayın mesajınızı kaçırmışım, 2 ekmek çok fazla değil mi hocam bir öğünde? Biraz sağlığınızı düşünüyorsanız dikkat etmeye çalışın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yürüyüş yaptığımda böyle çok insanla karşılaştığım oldu nasıl desem bir çok spor yapan insanla iletişimim oldu. Siz gibi 30 yaşını aşmış bir abimiz vardı kendisi memleketinde insanlar şort giyip koşmaya çıkınca gülerler, ayıplarlarmış... bakar mısınız şu insanların davranışlarına birileri bir şeyleri değiştirmek istesin hemen çevresi bu durumdan bir şekilde rahatsız olmaya başlıyor... Neyse efendim bu utangaç abimiz de spora küsmüş, küstürmüşler ama kilo da olacak gibi değil buda madem koşamıyorum yürüyeyim demiş her gün bir o mahalleyi gezmiş bir bu mahalleyi derken ekmeği de bırakınca vermiş kiloları. Yaş size engel olmasın efendim hele çevrenin etkisinde hiç kalmayın. Herkese diyorum takın kulaklığınızı sevdiğiniz müziği açın, gezin efendim

Bi oturuşta 2 ekmek toplamda 6 ekmek yiyorum korkunç bir iştahım var. Diyet yapamıyorum nasıl olacak bilemiyorum😭

Kusura bakmayın mesajınızı kaçırmışım, 2 ekmek çok fazla değil mi hocam bir öğünde? Biraz sağlığınızı düşünüyorsanız dikkat etmeye çalışın...

Çok fazla hemde çok günde 6 ekmek tüketiyorum.. yemeğin yanına 2 ekmek sabah öğle akşam 6 ekmek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok fazla hemde çok günde 6 ekmek tüketiyorum.. yemeğin yanına 2 ekmek sabah öğle akşam 6 ekmek.

Senin kadar değil belki ama eskiden bende çok ekmek yerdim dostum. Şimdi ekmeği bıraktım inan yine yediğimden doyuyorum. Yani ekmek bir ilizyon gibi. Azaltmaya çalışın, başlarda doymayacaksınız ama sabrederseniz alıştığınızı göreceksiniz

• Hala kilolu denecek seviyedesin. Ancak obez seviyesinden düşmüşsün. İyi başarı. Ben 98 den 70 e düştüm. Verecek kilom yok. Belki 2-3 kilo. Sende o seviyede gidiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Hala kilolu denecek seviyedesin. Ancak obez seviyesinden düşmüşsün. İyi başarı. Ben 98 den 70 e düştüm. Verecek kilom yok. Belki 2-3 kilo. Sende o seviyede gidiyorsun.

Doğru diyorsun daha hiç bir şey belli değil açıkcası. Bir bırakırsam eskisinden daha fazla kilo alacağımdan eminim... Tebrik ederim seni de 28 kilo az değil gerçekten emek ister.
    Hocam bu kilonu koru veya az daha zayıfla yeter herşeyin fazlası zarar derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

Hocam bu kilonu koru veya az daha zayıfla yeter herşeyin fazlası zarar derler.

Hocam bu kilomu koruyamam çünkü eskiden 75 kiloda idim. ve her şeyin fazlası diyorsun ya kilonun fazlası 124 oldu. Şimdi normale dönmem gerek
    Boy kaç hocam ?

• 5 Ayda 33 kilo verdim bende 110 dan 87.. Before after istemeyin planimda olan bi kilo kaybi degil bu cunku 110 kende asiri kilolu gozukmuyodum boydan oturu cok rahatsiz degildim.. Kilo vermemin sebebi birine asik oldum yemeden kesildim..Sonra az yemek aliskanlik haline geldi. Gece yemek yerdim yatmadan artik yemiyorum, her ogunde 1 ekmek yerdim simdi gunde yarim ekmek yiyorum.. Yemekten hafif tok hissetigim an kalikiyorum tam doymaya calismiyorum.. Bence en onemli unsur gece yemegi birakmak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.