Şimdi Ara

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
6
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrik ederim yıllar evvel ben de okulun sonuna doğru başlayıp öbür sene içimden iki insan çıkarmıştım. Sınıfta bir obez vardı şikayetçiydi şişmanlıktan bir yaz yemeye devam etceğine benim gibi diyet yapsan zayıflardın diyordum bende şeker var iğne oluyorum imkansız kilo vermem sağlık problemi yağğğğ diyordu sınıftakilere de bunu inandırmıştı bense yemeyi seven kendine saygısı olmayan bir tembel olduğunu biliyordum. Neyse 7 yıl mı ne geçti geçen gördüm normal insana dönmüş "tek pişmanlığım daha önce kilo vermemek" cümleni görünce aklıma o geldi sağlık problemi yağğğ diye ağlayıp yemekten zevk almayı sağlığına tercih edeceğine 7 yıl evvel kilo vermeye karar verseydi hayatında 7 yıl şişman olduğu için aşağılandığı, çoğu şeyi yaşayamadığı, hastalıklar geçirdiği bir hayat yaşamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodasisesineoturanadam

3 ayda 31.5 verdim ama sağlıksız

Soda sisesine oturdugun icin mi verdin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Tebrik ederim yıllar evvel ben de okulun sonuna doğru başlayıp öbür sene içimden iki insan çıkarmıştım. Sınıfta bir obez vardı şikayetçiydi şişmanlıktan bir yaz yemeye devam etceğine benim gibi diyet yapsan zayıflardın diyordum bende şeker var iğne oluyorum imkansız kilo vermem sağlık problemi yağğğğ diyordu sınıftakilere de bunu inandırmıştı bense yemeyi seven kendine saygısı olmayan bir tembel olduğunu biliyordum. Neyse 7 yıl mı ne geçti geçen gördüm normal insana dönmüş "tek pişmanlığım daha önce kilo vermemek" cümleni görünce aklıma o geldi sağlık problemi yağğğ diye ağlayıp yemekten zevk almayı sağlığına tercih edeceğine 7 yıl evvel kilo vermeye karar verseydi hayatında 7 yıl şişman olduğu için aşağılandığı, çoğu şeyi yaşayamadığı, hastalıklar geçirdiği bir hayat yaşamazdı.

Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim. İtiraf etmem gerekirse veremeyeceğimi düşünmeyi bir zamanlar bende kafama takmıştım... Tekrar dediğim gibi pişmanlığım daha önce başlamamış olmam.

• Kilo vermek için yaptığım başka bir şey de şu arkadaşlar: Uzun yürüyüşler. Saat 6 da arkadaşlarla şu rotayı izleyeceğiz.

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti)
  • 91 kg.
    Haftada 1 kilograma sabitlendim. Yılbaşında tam olarak hedefe ulaşacak gibiyim.
  • hocam benim de durum tam tersi; boy 187 kilo 66-67 civarı. Nasıl kilo alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

hocam benim de durum tam tersi; boy 187 kilo 66-67 civarı. Nasıl kilo alabilirim :)

http://www.diyetevim.com/2014/07/evde-kilo-almak-icin-oneriler-ve-diyet.html

burada gayet güzel anlatmış
  • Arkadaşlar dün doğum günümdü vücudum 1kg daha hediye etmiş
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Koruma donemi icin diyetisyenle gorusursen uzun donemde yol haritasi cizmis olursun. Cok guzel vermissin tebrikler.

• Nasıl verdin gardaş

• helal olsun hocam
  • Helal olsun hocam sakin bırakmayın sporu

• quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

Koruma donemi icin diyetisyenle gorusursen uzun donemde yol haritasi cizmis olursun. Cok guzel vermissin tebrikler.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Korumak gerçekten çok önemli benim için bırakırsam eskisinden daha kötü olacağını biliyorum ama şunu da biliyorum, diyetisyenin verdiklerine uyacak bir insan da olamadım. Yani kafa bi diyetisyen lazım bana genci anlayacak anlatabiliyor muyum

Şey çok yanlış mesela şey diyorlar ya 'eee vermek için uymak zorundasın' böyle diretilmemeli aslında...
  • @thepromh
    Abur cubur yemedim, şeker yemedim, ekmek yemedim, yürüdüm, koştum
  • Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Ya cikti alip veriyorlar bulmasi imkansiz diyebilirim. Vucudun ne kadar zararli seyi ne kadar kaloriyi tolere edebilecegini, yemek degsisimlerini, carb prot ihtiyacini soyleyen bi tanesini bulursan muhakkak haber ver. ... dilim ekmek yazan yerin noktalisini dolduranlar... doktorlar, doktorlarimiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Kilo vermek için yaptığım başka bir şey de şu arkadaşlar: Uzun yürüyüşler. Saat 6 da arkadaşlarla şu rotayı izleyeceğiz.

lan sen çok sakat yerlerde yürüyon

• @ressi1
    Teşekkür ederim

@Obeyy
    Teşekkür ederim, mümkünse sizde bırakmayın her kilo da her yaşta spor şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

Ya cikti alip veriyorlar bulmasi imkansiz diyebilirim. Vucudun ne kadar zararli seyi ne kadar kaloriyi tolere edebilecegini, yemek degsisimlerini, carb prot ihtiyacini soyleyen bi tanesini bulursan muhakkak haber ver. ... dilim ekmek yazan yerin noktalisini dolduranlar... doktorlar, doktorlarimiz...

Dostum o yüzden diyetisyen muhabbetini bıraktım. Kendi vücudumu deneme yanılma yöntemiyle gördüm ay ay test ettim ona göre yemeklerimi de düzenledim. Ama kas kaybının önüne geçemedim.
  • @Şehmistan

Hoşgeldin canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

@Şehmistan

Hoşgeldin canım

Hoş bulduk bebeğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.