Şimdi Ara

55 KİLO VERDİM (Kilo serüveni bitti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
6
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JNG90

Boy kaç hocam ?

175 Hocam 176 da olabilir. Net olarak bir ölçüm yaptırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

5 Ayda 33 kilo verdim bende 110 dan 87.. Before after istemeyin planimda olan bi kilo kaybi degil bu cunku 110 kende asiri kilolu gozukmuyodum boydan oturu cok rahatsiz degildim.. Kilo vermemin sebebi birine asik oldum yemeden kesildim..Sonra az yemek aliskanlik haline geldi. Gece yemek yerdim yatmadan artik yemiyorum, her ogunde 1 ekmek yerdim simdi gunde yarim ekmek yiyorum.. Yemekten hafif tok hissetigim an kalikiyorum tam doymaya calismiyorum.. Bence en onemli unsur gece yemegi birakmak.

Hedefiniz kaç hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

5 Ayda 33 kilo verdim bende 110 dan 87.. Before after istemeyin planimda olan bi kilo kaybi degil bu cunku 110 kende asiri kilolu gozukmuyodum boydan oturu cok rahatsiz degildim.. Kilo vermemin sebebi birine asik oldum yemeden kesildim..Sonra az yemek aliskanlik haline geldi. Gece yemek yerdim yatmadan artik yemiyorum, her ogunde 1 ekmek yerdim simdi gunde yarim ekmek yiyorum.. Yemekten hafif tok hissetigim an kalikiyorum tam doymaya calismiyorum.. Bence en onemli unsur gece yemegi birakmak.

Hedefiniz kaç hocam?

Hedef gibi bisey yok bu kilolarda kaliyim yeter daha fazla kilo vermek istemiyorum kotu durur bu seferde boy 1.90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    75 kilo çok fit olur nazar değer.

80 kilo ideal.

• @GeorgeTheBest
    Aynen hocam kusura bakmayın boyunuzu bilmiyordum o boya gayet uygun kilo daha aşağısı güzel durmaz.

@JNG90
    Doğru diyorsunuz hocam Aslında biraz da vücutta kiloyu neyin oluşturduğu önemli. Yani düzenli olarak spor yapan 2 adet 80 kilogram insan arasında çok fark olacaktır. O yüzden 75 olursam kas kütlemi artırarak tekrar kilo almak istiyorum.
  • Ben de ayağı kırıp ameliyat oldum. 3 ayda 9 kilo aldım yatmaktan. Spor salonuna gitmeye başladım. Dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmek kiloda yardımcı oluyor. Ama arada karbonhidrat almayı da unutma. Karaciğerin tek tip beslenmeye farklı tepkiler verir.

Ben de 40 günde 9 kilo verdim. 1.84 boyum var. Eğer Antalya'da isen salona gitme gibi düşüncen varsa öneride bulunabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Ben de ayağı kırıp ameliyat oldum. 3 ayda 9 kilo aldım yatmaktan. Spor salonuna gitmeye başladım. Dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmek kiloda yardımcı oluyor. Ama arada karbonhidrat almayı da unutma. Karaciğerin tek tip beslenmeye farklı tepkiler verir.

Ben de 40 günde 9 kilo verdim. 1.84 boyum var. Eğer Antalya'da isen salona gitme gibi düşüncen varsa öneride bulunabilirim.

Aynen hocam sadece Protein almakta saçma haklısınız. Geçmiş olsun diyeyim sizlere, Antalyadayım eğer işleri düzene sokarsam gidebilirim spor salonuna tavsiyenize açığım.
  • Tebrik ederim dostum.Bende 85 kikoyum 75 olup rahatlamak istiyorum ama inan benimde hiç gözüm yemiyo.Darisi başına

• GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    Akrep burcu musun?

• Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    İrtibatta olalım o zaman hocam. Maşallah bu arada.

• 75 de cok ince olmaz mi bence 85 de kalin

• 8 ay filan diyet ve yürüyüş yapıp yaklaşık 30 32 kg da ben verdim.

Ama sonra düzensiz bir hayatım olduğu için birde her zaman diyete uygun yiyecek bulamadığım için yavaş yavaş kontrol edememeye başladım ve sonunda bıraktım.

4 5 ay filan geçti. Şu an ilk başladığım kilodayım . Verdiğim tüm kiloları geri aldım.
  • 3 ayda 20'den fazla kilo verdim. Sanıyorum biraz daha verirsem uçucam rüzgarda neden ve nasıl sorularının cevabını bilmiyorum

75'ten 52 küsüre düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 4 Eylül 2016; 20:15:57 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Abi diyete uyamasan da ona paralel şeyler de yiyebilirsin. Mesela benim sporda öğlen yemeğim protein ağırlıklıydı. Ama hem öğlen hem akşam tavuk, et yemek bayıyor yani. Hocayla konuştum öğlen çok yağlı ve tepeleme olmayacak şekilde yiyebilirsin demişti. İlla harfi harfiyen uymayı ben de doğru bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 4 Eylül 2016; 20:22:33 >
  • Hocam tek tavsiyem bıyıkları sıfır kesipte sakal bırakmamanız. Bıyık çıkıyorsa düzgünce hafif bir sakalla çok daha iyi durursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Akrep burcu musun?

Yok hocam oglak neden ?

• @darkwood0
    Teşekkür ederim dostum. Eğer bulunduğun rakam seni rahatsız etmiyorsa koru dostum

@KediTartaklayanBodyciFare
    Buralardayım hocam uğrayın ben size mention atarım arada

@Trill Sammy
    Dostum kilo aralığım 66 ile 76 kilogram arasında gösteriyor boyuma göre. 85 olunca hani kalır mıyım vücudumu beğenir miyim bilmiyorum ya ama 75 dedim hocam kafaya taktım galiba olacağım ya

@Treth
    Aman hocam çok kötü olmuş vallahi ama şöyle bir şansınız var daha önce vermişsiniz ve tecrübelisiniz. Eğer tekrar vermeye başlayacaksanız bunun çok yardımı olur. Umarım başlarsınız ve kilonuzu korursunuz. Burdan sohbet edebiliriz. Bu konularda motivasyon çok önemli biliyorsunuz.

@Nobel Adayı
    Dostum çok uçuk olabilir ama ani kilo vermek kanser gibi hastalıkların habercisi, sizi paronaya yapmak istemiyorum ama eğer gerçekten anlık kilo değişimleri varsa doktora görünün hele ekstra spor yapmayıp az beslenmiyorsanız...

• @a_y_k_u_t

Vallahi yorumunuz çok hoşuma gitti sağolun ilk defa böyle tavsiye alıyorum, dikkat edeceğim ve haklısınız bıyık konusunda amatörlük yapıp kestim pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

@darkwood0
    Teşekkür ederim dostum. Eğer bulunduğun rakam seni rahatsız etmiyorsa koru dostum

@KediTartaklayanBodyciFare
    Buralardayım hocam uğrayın ben size mention atarım arada

@Trill Sammy
    Dostum kilo aralığım 66 ile 76 kilogram arasında gösteriyor boyuma göre. 85 olunca hani kalır mıyım vücudumu beğenir miyim bilmiyorum ya ama 75 dedim hocam kafaya taktım galiba olacağım ya

@Treth
    Aman hocam çok kötü olmuş vallahi ama şöyle bir şansınız var daha önce vermişsiniz ve tecrübelisiniz. Eğer tekrar vermeye başlayacaksanız bunun çok yardımı olur. Umarım başlarsınız ve kilonuzu korursunuz. Burdan sohbet edebiliriz. Bu konularda motivasyon çok önemli biliyorsunuz.

@Nobel Adayı
    Dostum çok uçuk olabilir ama ani kilo vermek kanser gibi hastalıkların habercisi, sizi paronaya yapmak istemiyorum ama eğer gerçekten anlık kilo değişimleri varsa doktora görünün hele ekstra spor yapmayıp az beslenmiyorsanız...

Aman şimdi bi tedirginlik oldu yani ufaktan. İnşallah bi şeyim yoktur

• 88.8 araya bayram girmesi biraz performansı düşürdü.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.