Şimdi Ara

55 kilodan 70 kiloya çıkış hikayem [SS Eklendi 15:17] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
8
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Napmissin kardes sen ya kilo almayi tartidaki rakami arttirmak olarak anlamissin sen yemene devam et sporu fazlalastir bence o ne yag baglanmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen protein ağırlıklı beslenip ağırlık calış kardeş. Yeterli yağa ulaşmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ olarak kılo almışsın , 5 para etmez o aldıgın kılolar, asıl kıloyu kas olarak almak gerekıyor 20 kg kas da almak yıllarını alır.

Edit: kas yaparken de ıster ıstemez yagda alırsın ama sen dırek yag almışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Mayıs 2016; 18:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Ulan şu zayıfların kilo almayı abartması

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yağ olarak kılo almışsın , 5 para etmez o aldıgın kılolar, asıl kıloyu kas olarak almak gerekıyor 20 kg kas da almak yıllarını alır.

Spor yapıyorum da sadece kilo almaya yardımcı olacak kadar yapıyordum arttıracağım o halde. Yalnız bir şey soracağım, kollarım yeteri kadar kalın mı?

• 5 6 kilo daha almam lazim yazmışsın sonra hamile gibi dolanırsın benden demesi yağlı şeylerden uzak dur artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Nist

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yağ olarak kılo almışsın , 5 para etmez o aldıgın kılolar, asıl kıloyu kas olarak almak gerekıyor 20 kg kas da almak yıllarını alır.

Spor yapıyorum da sadece kilo almaya yardımcı olacak kadar yapıyordum arttıracağım o halde. Yalnız bir şey soracağım, kollarım yeteri kadar kalın mı?

Malesef hocam ben sızde spora dair birşey gormedım :( Daha ağır calısın hakkını verın.
  • La iki yazı yazıp nasıl kilo aldığını yazacaksın boş boş cümlelerle doldurmuşsun konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Ulan şu zayıfların kilo almayı abartması

50 kilo birinin yemek yiyerek kilo alması çok zor bir şey o günleri hatırlıyorum da midem bulanıyodu yemek yerken. İnanılmaz irade koyuyordum yemek masasında şimdi daha farklı tabi. Zaten bi insan zayıfsa yemek yeme alışkanlığı olmadığından kaynaklanıyo. Kilo almak için yemek yemekte çok zor.
  • Hocam daha kilo alirsan göbek çıkmaz mı?
    Kiloyu yağ olarak değil de kas olarak alman lazım. Spora devam et ama kilo almaya çalışma daha. Kas olarak kütleni arttır.
    Bende kilo vermeye çalışıyorum yemiyorum. Bazen diyorum ki kilo alamayanlardan olsam istediğimi yesem de kilo almasam, sonra diyorum ki çok zayıf olmak da iyi değildir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 8 Mayıs 2016; 18:48:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar senin göbek resmini napsın, nasıl kilo aldığını yaz düzenli beslenin diye nasihat vericeğine

• ss nerde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.