Şimdi Ara

55' UHD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugünlerde evdeki 42" lik Samsung Lcd tvmi 55" lik Uhd bir televizyon ile yenilemeyi düşünüyorum. Aklimdan geçen 5000 Tl gibi bir fiyat. Biraz araştırma yaptığımda şimdilik Philips 55pus8809 ile Lg 55ub950v arasinda kaldım. Curved dusunmuyorum ama Samsung'un 3500 Tl civarnda curved ve Uhd modelleri var kafami karıştırıyor.
    Philips android islemcisi ve ambilant arka aydinlatma ozelligi olduğu icin öncelikli tercihim; fakat Lg 950v deki Harman Cardon ses sistemide kafami karistiriyor.
    Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyat bandında başka bir 55 uhd tavsiyeniz olurmu? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmerak -- 18 Nisan 2015; 17:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Philipsi ele bence çünkü Philips'in uydu aalıcısı 4k yi desteklemiyor yani trt 4k yi izleyemezsin.

55ub950 yi tavsiye ederim.Uydu alıcısı 4k yi sorunsuz destekler.4k yayını hiç bir sıkıntı yaşamadan izleyebilirsiniz.

Sony'nin 55x8505 modelinide incelemeni tavsiye ederim.

Samsunglara bakmani tavsiye etmem.Görüntüsü aşırı parlak.Doğallık ve gerçekçilik hiç yok görüntüsünde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur1907FB -- 19 Nisan 2015; 10:07:29 >
  • ub850v bence 950v harman falan hikaye hiçbir farkı yok o kadar para vermeye değmez al sinema sistemi o farkla daha iyi test ettim bizzat he illa fark var ama değmez webos 2 bakalım gelcekmi bu modellere ona göre alın 950v ye gelir belki
  • mrmerak kullanıcısına yanıt
    illa bu ikisi arasından seçim yapmak gerekiyorsa ub950, alternatif olarak bulabilirseniz hu8200. bir miktar daha çıkabilirseniz x8505.
  • Arkadaşlar yorumlar icin teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.