Şimdi Ara

550 TL Param var. Tavsiyeniz çok önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da söylediğim gibi 550 TL param var.

Benim için önemli olan özellikler;

Ekranı mümkün olduğu kadar büyük,
    Internette gezinirken ve video izlerken sorun çıkarmayacak,
    3G ve GPS'i olan (aslında bir tarafım olmasa da olur diyor ama...),

Fotoğraf ve video çekme özelliği çok iyi olması gerekmez ama 16 milyon renk olmasını isterim aslında...

Bu telefonu uzun yıllar kullanacağım için en doğru tercihi yapmam çok önemli. Umarım yardımcı olursunuz...

• bır telefonu uzun yıllar kullanman ımkansız. yenıler cıkıyor ve aklın onlara kayacak. ama suanlar 5800 tavsıye ederım. rahat ve ucuz bır telefondur kendısı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

bır telefonu uzun yıllar kullanman ımkansız. yenıler cıkıyor ve aklın onlara kayacak. ama suanlar 5800 tavsıye ederım. rahat ve ucuz bır telefondur kendısı :D
    Dalga geçmek için değil gerçekten yardımcı olacaklar cevap yazsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Dalga geçmek için değil gerçekten yardımcı olacaklar cevap yazsın lütfen...

Alıntıları Göster
    ben bunun neresinde alay ettım arkadasım. fıkrımı soyledım sana sadece
    insanlık ypmayada gelmıyor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

ben bunun neresinde alay ettım arkadasım. fıkrımı soyledım sana sadece
    insanlık ypmayada gelmıyor be

Alıntıları Göster
    Merhaba size en uygun telefonlardan biri Galaxy Ace'dir.
    -Ekranı 3.5' boyutunda, 5mp kamera.
    -İnternetten video izleyebilmen için telefonunun flash destlekli olması gerek, flash uygulamasını sağlıklı çalıştırabilmesi için 1ghz işlemci gerekir dolayısıyla fiyat artar.Galaxy Ace'de Youtube gibi hit sitelerden video izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysisis

-İnternetten video izleyebilmen için telefonunun flash destlekli olması gerek, flash uygulamasını sağlıklı çalıştırabilmesi için 1ghz işlemci gerekir dolayısıyla fiyat artar.Galaxy Ace'de Youtube gibi hit sitelerden video izleyebilirsiniz.

Fiyatına baktım da 613 TL yazıyor hepsiurada'da. Aslında özellikleri çok güzel ama 60 TL dahi olsa daha fazla para veremem...

Başka bir alternatif önerebilirmisiniz? Mesela Nokia C5-03 425 TL

@egerasim Telefondan anlamıyorum ama 4 sene önce piyasaya düşmüş telefonu tavsiye ettiğini görünce dalga geçiyorsun sandım. Yanlış anlamışım kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcua -- 5 Şubat 2012; 1:00:03 >

• quote:

quote:

Fiyatına baktım da 613 TL yazıyor hepsiurada'da. Aslında özellikleri çok güzel ama 60 TL dahi olsa daha fazla para veremem...

@egerasim Telefondan anlamıyorum ama 4 sene önce piyasaya düşmüş telefonu tavsiye ettiğini görünce dalga geçiyorsun sandım. Yanlış anlamışım kusura bakma...

Alıntıları Göster
    5800 mı ? Yapmayın arkadaşlar. Gidip dokunmatiği en dandik , ayrıca symbian kaç yıl öncesinin berbat bi telefonunu öneriyorsunuz. Alanlar bin pişman.

Samsung Galaxy Ace ve Huawei ideos x5 öneririm. x5 daha üstündür özellikleri bakımından.

• quote:

quote:

Size samimi tavsiyem vatanbilgisayarın %25 indirimini beklemeniz yönünde olucaktır.Bütceniz yeticektir.
    Eğer beklemezseniz 10 üzerinden 7 puan verilebilecek bir telefon yerine, bütcenizi 50 tl daha artıramadığınızdan dolayı 10 üzerinden 5 puan verilecek bir telefon alırsınız ki bu da C5-03'tür.
    Ekranı rezistif olan bu model adeta basmatik bir telefon.Algılaması berbat diyebilirim.Açıkcası 5800'ı beğenmeyen birinin C5-03'ü beğenecegine ihtimal dahi vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

5800 mı ? Yapmayın arkadaşlar. Gidip dokunmatiği en dandik , ayrıca symbian kaç yıl öncesinin berbat bi telefonunu öneriyorsunuz. Alanlar bin pişman.

Samsung Galaxy Ace ve Huawei ideos x5 öneririm. x5 daha üstündür özellikleri bakımından.

Alıntıları Göster
    0 olarak Neo V - Live Walkman gibi telefonları alamıyorsanız (vatan %25 725lira - 600lira) 2.el yönelmelisiniz.

her mesajımda yazıyorum evet yinede yazıyorum ben Wave 1 öneriyorum.

buda 2 sene önce çıktı ancak çıktığı zamanki fiyatıyla şuan satılsa yine fiyatını hakediyor.

Tizen çıkınca destek alırsa muadili android telefonlardan bile daha değerli olacaktır ilk çıktığında aynı donanımda Galaxy S'ten daha ucuzdu ama zaman geçtikte daha değerli olacaktır.

üstüne basa basa Wave I diyorum.

Tizeni anlamak içinde N9'u denemenizi tavsiye ederim. N9'da meego işletim sistemi vardır tizen'de bu işletim sisteminin devamı olacak.

aklınızda kesinlikle 5800'dan bile iyi olamayan telefonlar geçmesin yazık edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

0 olarak Neo V - Live Walkman gibi telefonları alamıyorsanız (vatan %25 725lira - 600lira) 2.el yönelmelisiniz.

her mesajımda yazıyorum evet yinede yazıyorum ben Wave 1 öneriyorum.

buda 2 sene önce çıktı ancak çıktığı zamanki fiyatıyla şuan satılsa yine fiyatını hakediyor.

Tizen çıkınca destek alırsa muadili android telefonlardan bile daha değerli olacaktır ilk çıktığında aynı donanımda Galaxy S'ten daha ucuzdu ama zaman geçtikte daha değerli olacaktır.

üstüne basa basa Wave I diyorum.

Tizeni anlamak içinde N9'u denemenizi tavsiye ederim. N9'da meego işletim sistemi vardır tizen'de bu işletim sisteminin devamı olacak.

aklınızda kesinlikle 5800'dan bile iyi olamayan telefonlar geçmesin yazık edersiniz.

Alıntıları Göster
    huawei ideos x5

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

huawei ideos x5

Alıntıları Göster
    Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Söylediğiniz telefonlara bakıyorum şimdi.

Huawei telefonu satan teknoloji market yok galiba...

Donanımhaber'in incelemesini izledim, 720P ve internet sitelerindeki videoları oynatırken görüntü takılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcua -- 5 Şubat 2012; 9:47:36 >
  • quote:

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Söylediğiniz telefonlara bakıyorum şimdi.

Donanımhaber'in incelemesini izledim, 720P ve internet sitelerindeki videoları oynatırken görüntü takılıyormuş

Alıntıları Göster
    Almışken android al bari. 60 lira vermezsin belki şu anda ama 6 ay sonra pişman olabilirsin. Devir android devri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Almışken android al bari. 60 lira vermezsin belki şu anda ama 6 ay sonra pişman olabilirsin. Devir android devri.

Alıntıları Göster
    vatanbilgisayarın %25 kampanyasını bekleyip Galaxy Ace almak en mantıklısı galiba. Huawei'de olduğu gibi Ace'da da internet videolarını izlerken takılma oluyor mu?
  • sakın androidsiz birşey alma.......nokia ys bulaşma..
  • quote:

vatanbilgisayarın %25 kampanyasını bekleyip Galaxy Ace almak en mantıklısı galiba. Huawei'de olduğu gibi Ace'da da internet videolarını izlerken takılma oluyor mu?

Şöyle söyleyebilirim.Flash içerikli sitelerin video kaliteli birbirinden farklıdır.Mesela Donanımhaber'in videoları kalitelidir.Bu videoları Galaxy S2 bile donmadan oynatamıyor.:)
    Yani webde sorunsuz gezinebilecek telefon şu sıraları yok diyebilirim.Tabi ki tatmin edici modeller var ancak mükemmek değiller.
    Galaxy Ace veya İdeos X5 alırsanız paranızın karşılığını son kuruşuna kadar alırsınız.Fazla kafanızı bulandırmayın.Seçim zevkinize kalsın.
  • Galaxy ace o fiyata göre biraz pahalı.Ekran ikonları dahi net değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Galaxy ace o fiyata göre biraz pahalı.Ekran ikonları dahi net değil

1-Hangi fayata göre ? 550tlye Galaxy Ace'den daha iyi bir telefon önerebilicekseniz önerin.
    2-Ekran ikonları dahi net degil derken neyi kastettiniz ? Tamam 320x480p bir ekran çok iyi degil ancak tatminkar sonuçlar veriyor.

Aklınızda soru işareti kalmaması için şu incelemeyi izlemenizi tavsiye ederim.Önerilmiş bir telefon.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Galaxy ace o fiyata göre biraz pahalı.Ekran ikonları dahi net değil

1-Hangi fayata göre ? 550tlye Galaxy Ace'den daha iyi bir telefon önerebilicekseniz önerin.
    2-Ekran ikonları dahi net degil derken neyi kastettiniz ? Tamam 320x480p bir ekran çok iyi degil ancak tatminkar sonuçlar veriyor.

Aklınızda soru işareti kalmaması için şu incelemeyi izlemenizi tavsiye ederim.Önerilmiş bir telefon.

Ikonlar tırtırli.Pürüzsüz değil yani.Sana önerebileceğim telefonlar.Nokia 603.Vatanda %25 indirimle 590 lira.Wave 2 var hepsiburadada.%10 worldpuanla 600 lira.Ama pembe renk.Android olacak diyorsan vatanda sonyericsson with walkman 600 lira.Bu fiyatların altındaki telefonlar kaliteden çok uzak.Hepside 1 ghz ve Hd kayıt yapar.Ekran olarakta çok iyiler

• Sony ericsson live walkman ya Xperia mini
  • quote:

SGS 2 takılmıyor onu al o zaman. O fiyata alacağınız telefondan çok şey bekliyorsunuz. Ha Youtube videolarını felan takılmadan oynatır ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.