Şimdi Ara

5500 TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kasa olarak alternatif su iki modele bakabilirsiniz;

teknofiyat.com
    sharkoon tg5 - TeknoFiyat
    http://teknofiyat.com/?search=sharkoon+tg5

teknofiyat.com
    phanteks p350x - TeknoFiyat
    http://teknofiyat.com/?search=phanteks+p350x

Inventus'da ikisinin de PSU ile birlikte fiyati da bulunuyor.

• Hocam kasayı önü mesh panel(ne olduğunu bilmiyorsan google a yaz, önü delikli delikli filtre gibi) olan bir kasa öneririm. Bir de şöyle bir durum var. Bence bu sistemi düşünüyorsan yapman gereken değişiklikler var ve bu değişiklikler için sana 2 ayrı yol haritası öneririm.

1.si uzun süre gtx 1060la devam etmek. En az 2 yıl yani. Eğer bu opsiyonu kullanacaksak ekran kartı upgrade etmeyeceksek o ekran kartına o ,işlemci gereksiz. Ryzen 5 2600'e indirelim, hatta anakartta da indirime gidebiliriz 250 lira kadar duruma göre. Bütçe rahatlatalım. Çünkü sana çok da bir şey katmaz 3600 almak eğer 1060 ile kullanacaksan.

2.si ise 1 yıl sonra ekran kartı değiştirmek. Bu opsiyonda da şöyle bir gerçek var. Eğer 1060'tan upgrade yapacaksan geleceğin seviye en az 2060 Super/RX5700 seviyersi bir ekran kartı. Bu ekran kartları için de 1080p ekran az kalır. Bu ekran kartları bu monitör için overkill olur diyeyim. Bu opsiyonda da önerim: tekrardan monitör değiştirmek üzücü olacağı için şimdiden 2K bir monitör almak. İlla 144Hz diyorsan fazladan 500TL verip samsungun gayet güzel 2k 144hz curved modelini alabilirsin.

Sistemin şu anki hali dediğim gbii ekran kartı-monitör ikilisiyle işlemci arasında ciddi bir dengesizlik taşıyor. Ekran kartını ucuza aldınız diye ondan şu anda vazgeçme opsiyonumuz olmadığını varsayarak yorum yaptım. Bunlar tabi ki kendi fikir ve bilgilerime göre yaptığım yorumlarım. İyi forumlar.

Dipnot: forum içinde bir abimiz var "hakemzsr" nickli. ona pm at. Ryzen 5 3600 siparişi veriyor senin adına hepsiburadadan. İndirim çeki kullanarak. 1050TL'ye direkt hepsiburadadan almış oluyorsun. Ben aldım %100 güvenilirdir. Önden parayı gönderdim sonra siparişi 2 gün sonra verecek olmasına rağmen falan. Seni ciddi bir miktar kâra geçirir.

• @CCaaNN

tavsiyeleriniz için teşekkürler, her iki kasa da içindeki psu'larla birlikte iyi görünüyor, fakat ön kısımlarının kapalı panel olması beni düşündürüyor. yine de incelemelere bakacağım.

@ysnkrtkn

değerlendirmeleriniz için çok teşekkürler. mesh panel benim de aklımda olan bir konuydu. bu yüzden sizin de imzanızda bulunan mb511 için bütçemi zorlamaya çalışacağım açıkçası. aeroengine düşünmemin sebebi de incelemelerde havalandırma konusunda hemen hemen herkesten tam puan alması olmuştu.

ekran kartı, işlemci ve monitör konularında da söyledikleriniz baya yol gösterici oldu açıkçası. gözden kaçırdığım bir çok noktayı yakalamışsınız, biraz daha kafa patlatmaya ihtiyacım varmış, onu görmüş oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900-950 TL'lik sistem toplama
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartsız sistem. 5000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.