Arkadaşlar C segmenti bir araç arıyorum. Aile aracı olacak performansla çok işim yok ama en azından sollamalarda beni yarı yolda bırakmasın. Önceki aracımda mekanik olarak çok sıkıntı yaşadım o yüzden düzenli olarak bakımı yapıldıkça mekanik arıza çıkarmayan araba tercihim. Araç için öncelliklerim otomatik olması ve konfor. genellikle şehir içi kullanılacak. Aklımda Honda Civic(2009/2010), Focus(2009/2011), Accent Blue ve Elantra modelleri var. (Elantra hakkında hiç bir düşüncem yok) Değerli düşünceleriniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günler.
Accent b segment aklınızda olsun.
Ben bulunabilirse elantra öneririm, güzel, konforlu araçtır. Focus otomatik performans olarak üzer, civic de düşük model yılı gelir bu paraya, gereksiz yüksek fiyatlı 2.elleri.
lojistisyen
kullanıcısına yanıt
hocam vaktinizi ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim. Elantra model olarak otomatik viteste şanzıman olarak nasıl ? herhangi bir fikriniz var mı ?
uuRz
kullanıcısına yanıt
Ne demek
6 ileri tam otomatik şanzıman, uzun ömürlü diyebileceğimiz türden. Konforlu geçişleri var. Baktığınız focuslar 4 ileri ve motor gücü de düşük olduğu için hantal kalıyor araçlar.
Bu arada 2009-2011 corolla da bakılabilir, ama onların şanzımanı hakkında bilgim yok maalesef.
Corolla hakkında biraz hantal kalıyor diye yorumlar aldım. O yüzden hiç bakmadım. dediğinize göre focusa hiç bakmaya gerek yok. elantralara biraz daha yoğunlaşayım. 55k bandında kaç model araçlara yoğunlaşmalı hocam ? 2011, 2012, 2013 ?
uuRz
kullanıcısına yanıt
O fiyat bandında fazla elantra yok gibi zaten, ben az önce 58 bin ve altında otomatik arattım 7-8 ilan çıktı. Piyasa değişmiş bakmayalı.
Alacağınız araç 1.6 atmosferik otomatik olacak, bu fiyat bandında en performanslı olan elantra gibi, aklıma başka model gelmedi.
hocam çok sağolun. çok yardımcı oldunuz en azından aklımdaki araçlar hakkında fikir edinmemi sağladınız. iyi günler dilerim.
uuRz
kullanıcısına yanıt
Hayırlısı olsun, iyi günler.
Saydığın kriterlere uygun elantra var ama o fiyat bandına ne kadar temiz bulunur bilemiyorum
Focus mk2.5 yani 2009-2011 kasasi yol tutuşu sınıfında birinci
Bakımlarını yaptığınız sürece ömürlük binilecek arabalardan ama temizini bulmak şartı ile
Focus aile aracıdır işini fazlasıyla görür, honda ise temiz bakıldığında biraz daha genç tarzı makyajlı araçtır uzaktan bakıldığında ben burdayım diyen dikkat çeken bi araçtır, hyundai ise öyle zırt pırt kolay arıza çıkarmaz ama bakımını aksattiginda da tam çıkarır büyük çıkarır.
Üçünede binerim ben şahsen.
Kazasız ve motorda değişensiz bulursan hiç korkma al.
O fiyata temiz hem de otomatik zor. Yerinizde olsam temiz bir Corolla veya Auris bakardım.
dizel düşünüyorsanız fluence tavsiye edebilirim manuel olanları masrafsız sorunsuzdur düşük km bulursanız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme