Arkadaşlar pc toplıcam öncelikli olarak monitörü alıp kenara koyayım diyorum laptopa falan bağlarım diyorum geçici denemek için. ASUS 21.5" VX228H modeli hoşuma gitti. Kullanım amacım 3ds max sketchup after effect revit gibi mimari görselleştirme programları üzerine olacak ama oyun oynarım, animasyon yaparım yani görüntünün ve tepki süresinin iyi olmasının bana bi zararı olmaz :) önerebileceğiniz başka modeller varsa ve vx228h hakkında yorumu olan var mı? teşekkür ederim şimdiden. http://www.incehesap.com/asus-vx228h-monitor-fiyati-26974/
mttzn
kullanıcısına yanıt
İncelediğin monitör güzel bir monitör. anlattığın kadarı ile ağırlıklı olarak grafiksel işler ile meşgul olacaksın. IPS panelleride incele derim aşağıdaki asusun VX229H ve VC239H modelleride gayet uygun ve güzel ürünler.
İncelediğin monitör güzel bir monitör. anlattığın kadarı ile ağırlıklı olarak grafiksel işler ile meşgul olacaksın. IPS panelleride incele derim aşağıdaki asusun VX229H ve VC239H modelleride gayet uygun ve güzel ürünler.
Aynen hocam ıps ekranlı baktım ilk sonra 1ms beni biraz o tarafa doğru çekti ne yalan söyliyim. gönderdiğin monitörlerin 2sinide incelediğim ve düşündüğüm özellikle vx229h modeli.
Amazon üzerinden gayet uyguna geliyor yeni uygulamaya görede gümrük vergisi ödediğimiz fiyatın içinde diye duydum alışveriş yapan arkadaşlarımdan ben bu gidişle zor karar veririm gibi duruyor :)