1- Bugün akşam prize takılı vaziyette çalışırken bataryayı laptopa taktı sonra prizden çıkarttı. Herşey güzel. Gayet iyi çalıştı. (yaptığı bi hataydı engel olamadım:)) 2- Aradan yarım saat geçti Space tuşu bölümüne 1-2 damla su sıçradı. Temizledik açıkken. Çalışmaya yine devam etti Sonra pili bitmiş kapanmış. kapanış o kapanış. Şu an laptop açılmıyor. en fazla Acer bios yazısına kadar gelebiliyor sonra da küt diye kapanıyor. açma kapama tuşu sürekli olarak turuncu yanıyor. Güç ve pil ışıkları yanıyor sürekli. ama pil ışığına elektrik az gidiyor sanki, kuvvetli yanmıyor. Ne yaptıysak olmadı kurutma çalışmaları yaptık yemedi. Kendi pilimi taktım açılıyo sandım yine küt die gitti..
Şimdi bu laptopa bizim yapabileceğimiz bişey olabilirmi acaba? Garantiye versek kullanıcı hatası diyip te geri dönme ihtimalleri olabilir mi?
valla arkadasım bnce aldıgınız yere goturun yanlız dedın olayı anlatma ıcıne su damladı ya da (bnm anladıgım kadarıyla)bataryasız prıze takılı calıstrdıgınızda solemyın cunku bole bı calısma ortamı ıcın voltajın dewamlı sabıt bı duzeyde olması gerek bı sansınızı deneyın..
Bilgisayar açıldı sağlam çalışıyor şimdi de klavye uçtu :D :D Onun da yarın sabaha düzelmesini bekliyoruz hehe