Şimdi Ara

5530 kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum her özelliğini yerine getiriyor sadece aramalarda telefon kendini kapatıyor.. Garantiye götürdüğümde bana o şarjdandır denildi şarjı değiştirdi ama düzelmedi.. Başına gelen ve ya bir fikri olan varsa umarım yardımcı olur..

• 3 ay yoğun bir şekilde sorunsuz kullanımdan sonra aynı sorun bir hafta önce bende de olmaya başladı. netten araştırdığım kadarıyla sık görülen bir sorun. garantiye gönderilen hiçbir telefon da düzelmemiş. hafızasını boşalttım, son firmware sürümünü yeniden yüklerim, fabrika ayarlarına aldım, bataryasını değiştirdim, hiçbir sonuç alamadım. telefon hala her aramada açtığım anda ya da karşı taraf aramaya cevap verdiği anda kapanıyor. kesinlikle yazılımsal bir problem var. 31.0.005 sürümünün üstüne yeni bir sürüm de çıkmıyor 2 aydır ne yazık ki. çare yok, yeni firmware'i beklicez...
  • bir aydan uzun süredir böyle telefon. kulaklıkla kullandığımda kapanmıyordu dün kulaklığı da bozuldu. artık hiç bi şekilde görüşme yapamıyorum. hard format da bi işe yaramadı, yeni firmware de çıkmıyo, nokia sallamıyo sanırım bu telefonu. hepsiburada'ya arıza bildirimi verdim göndericem bakalım yapabilicekler mi? umarım yapamazlar. nokia aldığım için gerçekten pişmanım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Telefon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.