Şimdi Ara

55F8000 vs 55F8500 vs H serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu 2 tv arasında kaldım, f8500 ün plasma olduğunu buna rağmen contrast özelliklerinin f8000 den biraz daha iyi olduğunu biliyorum. Öte yandan kasa olarak 8000 hoşuma gidiyor.

Yoksa yeni H serisini beklemek mantıklı mı, ne zaman çıkacak belli değil heralde? Büyük ihtimalle çok pahalı giriş yapacak ayrıca..

ISTANBUL bilişimden almayı düşünüyorum, yazdığına göre samsung Türkiye garantisi altındaymış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayni ikilemde ben de kaldim... hatta ben de benzer baslik actim 8000 dusunuyorum ama bu dolarla ve 2 3 ay daha beklemek mantikli mi bilemedim
    ustune artan 1 sene onceki tvnin fiyatlari hem sinirlendiriyor insani hem de kararsiz birakiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ayni ikilemde ben de kaldim... hatta ben de benzer baslik actim 8000 dusunuyorum ama bu dolarla ve 2 3 ay daha beklemek mantikli mi bilemedim
    ustune artan 1 sene onceki tvnin fiyatlari hem sinirlendiriyor insani hem de kararsiz birakiyor...

Ben illa ki artacağını düşünüyorum fiyatların..

Heralde 55f8000 i alıcam gibi görünüyor

• 5binden asagi maalesef yer kalmadi... hergun daha cok zam geliyor samsung urun gondermedigi icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_marduk

Merhabalar, bu 2 tv arasında kaldım, f8500 ün plasma olduğunu buna rağmen contrast özelliklerinin f8000 den biraz daha iyi olduğunu biliyorum. Öte yandan kasa olarak 8000 hoşuma gidiyor.

Yoksa yeni H serisini beklemek mantıklı mı, ne zaman çıkacak belli değil heralde? Büyük ihtimalle çok pahalı giriş yapacak ayrıca..

ISTANBUL bilişimden almayı düşünüyorum, yazdığına göre samsung Türkiye garantisi altındaymış..

amerikadaki fuarda ürünleri gördüm bire bir aynı hangisi ucuzsa onu alın arkadaslar
  • Bu arada f8500 serisi plazmanın 51, 60 ve 64 inç boyutları var.
    Sizin baktığınız 55f8500 led olması lazım, yanılmıyorsam.
  • H 7000 ve 8000 serisi mükemmel renklere sahip fiyatlar düşmediği için kesinlikle beklenmeli olması gereken fiyatlar

55F8000 ...... 3250 TL
    46F8000 ...... 2750 TL
    40F8000 ...... 2000 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Peki aralarında kayda değer fark var mı? hangisi tercih edilmeli sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

H 7000 ve 8000 serisi mükemmel renklere sahip fiyatlar düşmediği için kesinlikle beklenmeli olması gereken fiyatlar

55F8000 ...... 3250 TL
    46F8000 ...... 2750 TL
    40F8000 ...... 2000 TL

Muhakkak görüntü kalitesi daha iyi olacaktır fakat f8000 bile 6 ay önce şu anki fiyatından 1000-1200 tl daha pahalıydı yani yani 6500 civarlarındaydı..

h8000 geldiğinde ben rahat 7-8 bin olacağını düşünüyorum ilk etapta...

Özellikle bu kurlarla dediğiniz fiyatlar çok zor gibi

• tr_marduk kullanıcısına yanıt
    Valla led f8000 ve f8500 serisi arasındaki farklar (varsa) çıktıklarından beri tam bir muamma :)
    Kimisi sadece kasa farkları olduğunu savunuyor, kimisi ise kağıt üzerinde olmasa bile f8500 serisinin biraz daha yüksek kontrast değerlerine sahip olduğunu savunuyor.
    Site f8000 için cmr 1200, f8500 için cmr 1000 diyor.
    Ben sadece kasa farkları olduğunu düşünüyorum ve yerinizde olsam fiyat farkını gözeterek, hangisi ucuzsa onu tercih ederim.
    Not : Son cümleyi sadece fikir vermesi için yazdım aksi taktirde aradığım Samsung ürününü paralel ithalat bulamıyorsam asla ve asla Samsung Türkiye garantisinde bir Samsung almam ve kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 6 Şubat 2014; 23:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Valla led f8000 ve f8500 serisi arasındaki farklar (varsa) çıktıklarından beri tam bir muamma :)
    Kimisi sadece kasa farkları olduğunu savunuyor, kimisi ise kağıt üzerinde olmasa bile f8500 serisinin biraz daha yüksek kontrast değerlerine sahip olduğunu savunuyor.
    Site f8000 için cmr 1200, f8500 için cmr 1000 diyor.
    Ben sadece kasa farkları olduğunu düşünüyorum ve yerinizde olsam fiyat farkını gözeterek, hangisi ucuzsa onu tercih ederim.
    Not : Son cümleyi sadece fikir vermesi için yazdım aksi taktirde aradığım Samsung ürününü paralel ithalat bulamıyorsam asla ve asla Samsung Türkiye garantisinde bir Samsung almam ve kullanmam.

Yorumlar için teşekkürler

55f8000 i aldım bugün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.